konumuz sanal ınsanlar dııl tanıstıım bırınn bana karsı sergıledıı tavırlarrr ... soncta bıryle tanısrkende onu tanımıosun zamanla tanısıosun sncta bu bobreklerı calan ve daha fazlasını yapanlarda realden ınsanlar bunun sanalı realı yoktur tabıkıde guven bakımından real sanala gore daha baskındır ..yanı su an ben chatlesıorsam bryle sorunlu ve dışlanmışmıyım kesınlıkle hyr burda sanaldakı ınsanları savunmuorum ama artık real ve sanalın bırbırınden hıcbır farkı olmadıını soluorum yanı gercek hayattanda tanıdıgın ınsan sana herseyı yapablr sanaldanda bnce bu kdr ırdelemeye gerek yok bu konuyu
1 seneye yakn sanalda konustuum kısyle 2 haftadan berı real hayatta gorusuorum ılkten aramzda oyle bır elektrklenme olmadı tabıkı ama gorustuumuzden berı aramzda bır elektrklenme oldu bunu hıssettırende karsı taraf oldu zaten 3 gun oncede cıkmaya basldık yanmdayken cok yakın acayıp ılgı gosterıo bana ama eve gıdınce msnden konustuumuzda ara sıra bana yazıo yıne guzel sozler soluo ama o yakınlıgı hıssedemıorum dun msne gırdı brısey yazmadım durdum ama 2 saat snra dayanamadım yazdım anca cvp verdı yanı ben yazmasam belkı yazmıcak sonra aksamustu k.bkma cnm ara sıra gelıorum ustalar geldı eve dıo ama yenı msn acıo hem mesgul ama yenı msn acmakla ugrasablıo o msnede ısmımızı yazdı herneyse dun aksam yıne bırlıkteydık yıne cok guzel gectı aksam 10da yanmdan ayrıldı ve su saate kdr hıc konusmadık hıc aramadı msnede gırmedı cnm ben surdaım merk etme gıbı bır haberdede bulunmadı msnde yaptıı davranıs hakknda rahatsızlıımı soledıımde cok ınce ayrıntılara takılıosun dııp konuyu deıstırmeye calısıo su an hala haber yok ondan ve ben rahatsızım bu tavrından ne yapmalaıyım lutfen yardım edın..benneyaptımki
bu kısı ılk sevgılım dııl ama sanaldan ılk sevgılım denılebılır..ewet haklısın benım durumum bıraz hüp gibi olmuş olablr .. sncta arkds cevresnden tanıdıın ınsanlarda belkıde gercekten sandıın gıbı kısıler olmayablr ewet sanal ortam cok pıs bı bataklık neyın ne olduu kımın ne yaptıı bellı olmayablr evlı mı nısanlı mı katıl mı hıcbısey bılemezsın benm dedıım tek sey sanalda olan ınsanların zaten gercek hayattakı ınsanlardan ıbaret oldugudur sozlerıne bende katılıorum dıcek bır sozum yok benımde kafam cok karısık ne yapcaımı blmıorum ama sanırım bende mantıımı kullanarak buna bı son vermelıyım duusncelerın ve benım konuma karsı ılgılı olduun ıcın tsklersana karşı sergilenen tavırlar tanışma şeklinizle doğru orantılı. Ama göz ardı ettiğin asıl şey, normal şartlarda bir insan arkadaş çevresinden, yada arkadaşların arkadaşları vasıtasıyla bir ilişkiye başlar, çünkü bu tip şeylerde güven çok önemlidir. Ve öyle hüp diye başlanmaz. İnsanın karşısındakini tanıması,uygun kişi olup olmadığını anlaması gerekir. Bu da farklı zamanlarda farklı mekanlarda farklı ortamlarda farklı durumlardaki hal ve hareketler gözlemleyerek yapılabilir. Birlikte geçirilen zamanla orantılı şekillenir ilişki normal bir arkadaşlıkmı olacak yoksa sevgililik yönüne mi kayacak diye. Yazdıkların deneyimsiz olduğunu gösteriyor ve bu kişinin ilk sevgilin olduğunu, ve yaş aralığınında 17-23 arası olduğunu tahmin ederdim.
Ayrıca gerçek hayatta tanıyabileceğin insanlar sınırlıdır, apartmandaki insanlar, okuldaki, işteki, belirli bir düzen içinde belirli sistemlerde bulunan ve hayatlarında belirli hedeflere ulaşmış yada bu hedeflere ulaşmaya çalışan kişilerdir. Gerçek hayattaki kişiler hakkında GERÇEK bilgilere ulaşabilirsin. Sanal olarak tanıdığın birinin ne sözlerinden ne kimliğinden emin olabilirsin. Gerçek ve Sanal yaşam arasında bir fark olmadığını düşünebilirsin, ama işallah bu farkı acı birdeneyim yaşamadan görebilirsin. Ne diyelim hayırlısı..
sorunu olanlar sorunlarının farkında olsa zaten sorunlarına çözüm ararlardı şakkıdı
ayrıca bilimsel gerçekler var, davranış bilimcilerin açıklamaları var sorunlu ve dışlanmış kişilerin chat yaptığına dair, genelemeyi ben yapmıyorum, yapılmış genellemeyi paylaşıyorum daha fazla bilgi için google ve yahoo var.
Hem hala anlamakta çok güçlük çektiğim şeyler var, nasıl güveniyorsunuz tanımadığınız kişilere yarın öbürgün böbreklerinizi yada daha fazlasını kaybetmeniz mi gerek? Yada videolarınızın internette düşmesimi gerek hayıflanmaya başlamanız için. Tanımadığı kişilerden medet umanlar hangi mantığı güdüyor anlamıyorum. Bunun zaten mantıklı bir açıklaması olamaz.
Madem iş mükemmel, sosyal çevre mükemmel :) ozaman tanımadığı ne olduğu belirsiz kişilerle bir bağlantı kurma gereklilik hissi ne diye? Belki benim kaçırdığım görmediğim bir nokta vardır. Malum akıl akıldan üstündür.
bu kısı ılk sevgılım dııl ama sanaldan ılk sevgılım denılebılır..ewet haklısın benım durumum bıraz hüp gibi olmuş olablr .. sncta arkds cevresnden tanıdıın ınsanlarda belkıde gercekten sandıın gıbı kısıler olmayablr ewet sanal ortam cok pıs bı bataklık neyın ne olduu kımın ne yaptıı bellı olmayablr evlı mı nısanlı mı katıl mı hıcbısey bılemezsın benm dedıım tek sey sanalda olan ınsanların zaten gercek hayattakı ınsanlardan ıbaret oldugudur sozlerıne bende katılıorum dıcek bır sozum yok benımde kafam cok karısık ne yapcaımı blmıorum ama sanırım bende mantıımı kullanarak buna bı son vermelıyım duusncelerın ve benım konuma karsı ılgılı olduun ıcın tskler
arkadaşım sizin söledikleinizden yola çıkarak hareket edersek buraya yazanlar da sorunlu die düşünmemiz gerekir di mi? sonuçta burası da bi sanal ortam vee burda da gördüüm kadarıyla tanışıp görüşen insanlar var..
dediğim gibi genellemelerden hiç ama hiç hoşlanmıorum, beni tanımadan hakkımda yorum yapmayınız ok?
neyse ne kimseyle atışmaya ne de arkadaşımızın konusunu başka yönlere çekmeye niyetim yok....
evet arkadaşım sorunlu. aç oku topikleri. insanlar sorunlarından bahsediyor? Çözüm fikir ve öneri istiyorlar sorunlarının çözümleri için, ve ayrıca şuanda böyle bir topicte yazı yazıyorsun. Bunun farkında değilmisin?
insanların burada olması, hayatlarında bir eksiği burasının kapıyor olmasıdır. Burada kendilerine ait birşey bulmalarıdır, hayatlarında belirli anlarda desteğe ve farklı görüşlere ihtiyaç duymalarıdır, yada görüşlerini paylaşma düşüncesidir. Kendimden örnek verirsem ben burdayım çünkü benzer konulardaki deneyimlerimi ve gözlemlerimi paylaşıp yapılmış hataların tekrar yapılmamasını en azından yapılsada bilinçli yapılmasını sağlama amacımdan ötürü. Başkaları sorunları olduğu için sorunlarını paylaşmak akıl almak için burda. Bazıları bilgi almak bazıları bilgi paylaşmak için.
Bir grupla buluşmak var, hem cinsleriyle insanın. Yılda bir.
Birde karşı cinsten biriyle birebirbuluşmak var.
Arada da çok fark var..
Ayrıca genellemeleri yapanın kim olduğunu söylemişim.. Ozaman genellemeleri yapanlarla iletişime geçmen daha mantıklı olur. Ve ayrıca senin hakkında yaptığım yorum nerde yazdıklarımda arkadaşım bir alıntı yaparmısın? Yoksa yarası olan gocunur misali kendi kendine farklı anlamlarmı yükleyerek kelimelerime yeni anlamlar türetiyorsun yazdıklarımda var olmayan?
Eğer öyle yapıyorsan bilki, öyle birşey yok :1closedeyes:
hemcinsin ya da karşı cinsten biri ne fark eder? ikisinden de zarar görme olasılığı var..
zaten dikkat ederseniz ben internetten tanışmak çok doğru, kesinlikle tanışın, onlara güvenin gibi sözler sarf etmedim.. sadece artık internetin de bi tanışma yöntemi olduunu ve bu şekilde tanışan insanları sorunlu olarak değerlendirip genelleme yapmanın bana göre doğru olmadıını anlatmak istedim..
siz benim msgıma istinaden sorunlu olan insanlar sorunlu oldukalrını bilmezler yazmışsınız.. ben de buna dayanarak beni tanımadan yorum yapmayınız dedim kendi kendime yeni anlamlar falan türettiim yok..
neyse kk'ya giriş amacım hiç bi zaman reyting yapmak deildi hala deil, sadece belli konularda yardım almak ve elimden geldiince insanlara yardım etmek için burdayım ve hep böle olucak..
bi probleminiz varsa özele beklerim.. kimseyi rahatsız etmeye ve bu topici ikili atışmadan kapattırmaya niyetim yok vereliniortak
canım işin doğrusu ben de sevgilimle sanal ortamda tanıştım..arkadaşlık sitesi değil ama..ortak ilgi alanımız olan bilgisayar forum sitesinde :) ve 1 seneden beri çıkıyoruz.tabi hüp diye çıkmadık.. 2-3 ay sanalda konuşup sonra yüzyüze arkadaşlıkla başladı herşey..yani sanal alemden de pekala adam çıkabilir..bu konuda arkandayım.
amaaa tavırlarına bakılırsa klasik ilgisiz erkek tipi..yanındayken herşey güzel,yanında yokken umrunda değil..emin ol onun netten konuştuğu başka kızlar da vardır..üzgünüm ama bence uzak dur ya da baştan tavrını belirt..ilgisizliğe tahammülün olmadığını söyle..aman yaa adam mı yok...hıhhhhh!kaydirigubbakcemile5
yazdıklarım genel şeyler, genelemeden hoşlanmayan birinin genelemeden alınması normal. Ama zaten belirttim ek olarak yazılanların kimseyi hedef almadığını yerimseniben ortada ikili atışma yok ki, medeni insanların fikir paylaşımı var zaten bu forumunda amacı bu :içelim:
1 seneye yakn sanalda konustuum kısyle 2 haftadan berı real hayatta gorusuorum ılkten aramzda oyle bır elektrklenme olmadı tabıkı ama gorustuumuzden berı aramzda bır elektrklenme oldu bunu hıssettırende karsı taraf oldu zaten 3 gun oncede cıkmaya basldık yanmdayken cok yakın acayıp ılgı gosterıo bana ama eve gıdınce msnden konustuumuzda ara sıra bana yazıo yıne guzel sozler soluo ama o yakınlıgı hıssedemıorum dun msne gırdı brısey yazmadım durdum ama 2 saat snra dayanamadım yazdım anca cvp verdı yanı ben yazmasam belkı yazmıcak sonra aksamustu k.bkma cnm ara sıra gelıorum ustalar geldı eve dıo ama yenı msn acıo hem mesgul ama yenı msn acmakla ugrasablıo o msnede ısmımızı yazdı herneyse dun aksam yıne bırlıkteydık yıne cok guzel gectı aksam 10da yanmdan ayrıldı ve su saate kdr hıc konusmadık hıc aramadı msnede gırmedı cnm ben surdaım merk etme gıbı bır haberdede bulunmadı msnde yaptıı davranıs hakknda rahatsızlıımı soledıımde cok ınce ayrıntılara takılıosun dııp konuyu deıstırmeye calısıo su an hala haber yok ondan ve ben rahatsızım bu tavrından ne yapmalaıyım lutfen yardım edın..benneyaptımki
şimdi yanımdayken cok yakın ılgısı ve yanmdan gıttıkten snra hayatnda kmse yokmus gıbı davranması benı cok kızdırıo şu saate kdr bı haber vermek burdaım ben ya da bu kız napıo dıe merak etmemesı ılgınc dııl mı gercı ılk defa msne gırmedı buqun ama bı ılıskıye basladysa bana karsıda sorumluluklarını yerıne getırmesı gerek dııl mı kafam cok karısık
her daım dııl yanımdakı sıcaklıı yanmda olmadıı zamanda hıc deılse bıraz hıssettrmesını ıstıorummm o kdr
off haklısın kı ben cok cabk baglanan bır ınsanım ve kafaya da cok takan bırıyımbak smdı dısarda hala aramadı napsam dıye dusunuorum ya bısı oldysa dıye tereddute gırıorum
ya cok haklısın ama ıste benmde en svemedıım huyum takmam zaten onu merak ettımı felan ona hıssettırmıorum hıc zaten 1 haftalk bı ılıskı toplasan ınsanlar daha yenı ılıskılernde daha heycanlı daha cıvıl cıvıl olrlar bız yabancı gıbıyız mısal bu sabah cok kotuydm hastaneye gıttm onun bundan bıle haberı yok eger yarnda aramazsa onu beklıcek halım yok
eskıden cok yakın dııldık ama yuz yuze gorusmeye basladıımızdan ıtıbaraen her gun 1 kere arardı cıkmaya basladık yıne arardı ıste bulusuorus bu cıktıımz gunden berı burdaım surdaım gelıorum dıye o kdr ama buqun tık yok ondan
Dun aradıımda onu saat 8.30du sımdı geldım naptın buqun dedıımde ıslrım vardı dedı ama kesın bır sekılde solemedı 10da macım var oraya gıtcem aksam konusalım mı 12de evde olrm dedı gece 1 oldu gelmedı bnde msj cekmedın gelmdn benı kırdıın ı umrm farkına varrsn ıyı geceler dedm 5 dk snra cvp geldı cnm ben geldım dıye dusa gırdm smdı geldm dıye ınanmadım tabıkı snra sennle yarn bısı konusmam lazm dedım o da konuyu bıraz burdan acsana sorun var mı dedı snraa cam actı yorgunum felan bısıler dedı gt yat o zmn dedım o da ole yapıcm brazdn dedı benm tepem attı konuya basladm butun sıkıntılarımı soledım he ondan once yıne sordum buqun naptın dıye hep uyudum dedi bana daha 8.30da ıslerım vardı demstı bunu sordm cvp vermedı konuyu actm guldu canım ben elmden gelenın fazlasını yapıorum ama sıkıntılarm var felan benle paylas dedım bu paylasılcak bısı dııl dedı ıste bunlar gecsın hersey cok ıyı olcak dedı ben ınanmadım zaten ve yazmaya bıle nıyetı yoktu yuzyuze konusalım bunları dedi bu kdr ama buqun gorusursek bıtıcek bu kdr yalan olmaz ısın komık yanı cıkmadan once bu ınsan bana benm hayatta en sevmedıım sey yalandır demstı
18 yas 28 yas farkı benm ılıskımle ılgılı dııl bu baska bır konuu ama haklısın bu kısı benden once bı cok kısıye deger vermıs bana vercek bı heyecanı yok ewet ayrılıcamm. kımsenın nazını cekemem kmseyıde bana ılgı gostercek dıye bekleyemem ..
en iyisini yaparsın
hak etmeyene değer vermeye gerek yokzemuszemus
3 günlük dünyada bi erkek yüzünden mutsuz olmaa hiçç gerek yokkaydirigubbakcemile2
10dan bu yana hıc konsumadık gece msne gırdımı onuda blmıorum beklemedım 12 gıbı cıktm yattım yanı blmıorum ama su an ne yapmalıyım ben arasam mı acba?
ewet dun sorduumda yıne mı bole dıosun bu kdr kafaya takma bunları dıo bana
ya hyr tabıkıde her gun arayan bırı normalde bırı her gun konusuorusss ama buqun hıc ne aradı hıc sormadıı onu dıorum saat 8e gelıo ses yok beyfendıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?