Bu yazıyı aslında 23 ünde yazdım göndermekten vazgeçtim. Rahatsız ediyorum seni gibi geliyor ancak bir yandan da çabalamalıyım onu geri kazanmalıyım diyorum ve bu yüzden tekrar yazıyorum…
Keşke zamanı geriye alma olsa da seni alsam tekrar kazansam. Bilmiyorum nasıl bu kadar güçlüsün ya da gerçekten güçlü müsün yoksa güçlü olmaya mı çalışıyorsun ? Ama beni sevmediğini söyleyebilmen ve kesinlikle olmaz diyerek kestirip atman beni kahrediyor
Her neyse uzatmak canını sıkmak istemiyorum bu yüzden sadece benim için önemli bizim için önemli özel günlerde yazılar yazacağım beni tekrar affetmesen bile bunu çok görme bana.
Seni hala seviyorum.
maıl atmış.kasım ayının 23unde aldattgını öğrenmştim.senı kaybedelı bı ay oldu hala sevıyorum senı dıyede mesaj attı dun...
hıcbırsey yapmadım. kalbım acıo mu onu da bılmıyorum..ama bılgısayar basından kalkmıyor mynetten cıkmıyorum. sureklı bırılerı ıle tanısıyor kınusuyrum.bılıyorum yanlış bu yaptgım. sureklı onu anlatıyorum herkese. bana yaptıklarını anlatıyorum... bunu nıe yapıyorum bılmıyorum. sanırım bı bosluktayım ve bunu doldurmaya calışıyorm. bılıyorum bu sekılde doldurulmayacgını da.
bı an önce yaralarımı sarıp derslerıme donmem lazım ama yapamıyorum. baskalrıyla konusmak onu bna unutturur mu onu da bılmıyorum.
çok yalnız ve çaresizimm.....:gitme: