valla zor bi durum ben olsam hazmedemem aynen sizin gibi çelişkide olurdum ama ömür boyu da unutamam. sürekli ufak bi ilgisizliğinde bi tartışmada aklıma gelir durur. malesef ki bu huyumu hiç sevmiyorum. hiç bir şeyi unutamıyorum. ben devam edemezdim herhalde.. bence en iyisi buraya kadar demek. gitsin askere gelsin. hem onun yokluğunda eminim kensini daha iyi hissedeceksin. ne yapıyo ne ediyo derdin olmaz.
ama mantıklı olan da devam etmemek. aşkımdan ölsem gebersem aldatma konusunda geriye dönmem diye düşünüyorum. başıma gelmedi ama şu anki düşüncem bu.bide iş ciddiye binmiş ki daha emin adımlar atabilmeli. ahh bu erkeklerr. kadınlar hiç böyle bişey düşünmüyo, bir de kadın yapsın bakalım böyle bişeyi ne olcak.
ama mantıklı olan da devam etmemek. aşkımdan ölsem gebersem aldatma konusunda geriye dönmem diye düşünüyorum. başıma gelmedi ama şu anki düşüncem bu.bide iş ciddiye binmiş ki daha emin adımlar atabilmeli. ahh bu erkeklerr. kadınlar hiç böyle bişey düşünmüyo, bir de kadın yapsın bakalım böyle bişeyi ne olcak.