• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardm edin

senin an lattığın olaylarla çocuğun mailini bağdaştıramadım ben.. sen buluşmalardan filan bahsetin ama mailde hiç öle bişi yazmamış o.. otobüs durağındaki birkaç karşılaşmadan basemiş.. eğer olay bu kada bastse yani sevlinin anlattığı byse çok büyütecek bişey yok elbette.. fakat senin anlattkların bambaşka..

87 li bı okulda rehberlık ve psıkolojık danısmanlık yapıo. alamayamadıgım noktada o ya. okudugum cumle aynen su. "gecen ıngılızcecı ıle kahve içtık" bu cumlenın acıklaması olarak yok ögtretmenler odasında içtık yok yanımızda erkek hocalarda vardı dıo... madem kendıne gore hatalı degıldı. nıye ayaklrıma kapandı affet benı hata ettım aldattım senı dedı onu hıc anlamadım zaten... ıste sorunda orda zaten. olaylar ya dedgı gıbı ya kılıf uyudruyor..

87 li bı okulda rehberlık ve psıkolojık danısmanlık yapıo. alamayamadıgım noktada o ya. okudugum cumle aynen su. "gecen ıngılızcecı ıle kahve içtık" bu cumlenın acıklaması olarak yok ögtretmenler odasında içtık yok yanımızda erkek hocalarda vardı dıo... madem kendıne gore hatalı degıldı. nıye ayaklrıma kapandı affet benı hata ettım aldattım senı dedı onu hıc anlamadım zaten... ıste sorunda orda zaten. olaylar ya dedgı gıbı ya kılıf uyudruyor..

bence başta kabul etmiş kendisini affettirebileceğini düşünerek...
sonra baktı ki olmuyo inkara başlamış..:olmaz:

tipik erkek düşüncesi şudur: artık biz birlikte olduk,kızlık gitti ,ben ne yaparsam yapayım kzı kabul eder...bence seninki bunun arkasına sığınarak bişiler yapmış yada yapmak istemiş..nede olsa kızlık olayına onu bırakamayacaksın...
valla güzelim en kötü ihtimal ayrıldıktan sonra gider doktora diktirirsin..şimdi insanlar ,başkasını kandırma falan filan diyecek ama öyle eşinin suratına bunu vurmayacak erkek az şekerim..yani o çok düşündüğün olayında çaresi var...üzme kendini

cnm peki affedip evlenince olanları unutabilecek misin
ona güvenebilecek misin
yeniden eskisi gibi sevebilecek misin
yanıtın evetse hiç düşünme
ama yok diyorsan o zaman evliliğin de çürük bir teml üzerine kurulmuş olur
güven olmayan evlilikte bir hayır gelmez
sen kendini yıpratırsın o kadar
allah yardımcın olsun güzelim
iyi düşün...

tekrar sevebılırım belkı ama içimde hep bı burukluk olacak bundan emınım... bı tarafım gülse de bı tarafım hep yas içinde olacak...olanları asla unutamam kendımı bılıyorum.artık birleşsem her davranışında bı art nıyet arayacagım bılıyorum... kesınlıkle doğru yıpranacagım içten içe

canim bence seni bukadar dusunduren sey o insanla ozel birseyler yasamis olman!
Buyuzdende tekmeyi vuramiyosun!!!
Isteyerek onunla beraber oldun neden seni aldatigi icin pismanlik duyuyosunki?
Kendini bu insanla beraber olmaya mecbur edemesin nisanli degilsin evli degilsin yarin birgun inan bana daha rahat aldatir senin keklik kafeste cunku!iyi dusun tasin cikmaz yolara girme girersen cikmasi senin icin daha zor olacaktir guzelim!!!

çok pahalı dediğin şeyin tam fiyatını bilmiyorum ama yazılanlardan anladığım kadarıyla 1000 tl falan tutuyor sanırım..o civarda

ben yarın ona eşyalarını göndereceğim kargo ıle. neyı var neyı yok topladım. okulna gonderecegım ve sonsuza kadar kapatacagım bu meseleyı. esyaları gonderme amacım bu. ama sızce o benım gıbı anlar mı yoksa aklına hala sevıyo gıbı bısey gelır mı?

canım benim öyle ilişki bitirmek kolay değil. insanlar senin iyiliğin için bırak diyor ama kimse de kendini senin yerine koyamaz. herkes gider en yakınların bile mutlu olur sen sadece arkalarndan bakarsın. yeri gelir ailen bile kendi hatandı der.yazılanların hepsini okudum ve bence sen net kararını vermemişsin. önce bi kendine net ol bakalım. otur biterse ne olur devam edersek ne olur diye düşün. artıları eksileri koy bi kenara biterse mi daha çok üzülürsün devam edersen mi? kesin kararını ver bakalım. ve bekle bitiyorsa da ondan bitsin sürecekse de onla sürsün. o bişeyler yapsın. bitecekse o istemiyorum desin. sadece bekle. biliyorum çok zor ama daha belirsizken eşyaları gönderirsen yine bi kargaşa anlaşmazlık olur. o bitirdi der geçer köşeye. en önemlisi o seni gerçekten istiyor mu? ona emin ol bakalım.sen şu aşama da çok konuşursan o istemez zaten. ama susar beklersen inan çok şey kazanırsın. uzun oldu ama üzüldüm işte. umarım ne demek istediğimi anlarsın.

seni çok ıyı anladım canım. ben karar veremedım. ama mantıgımı goz onune aldıgım da onunla mutlu olamam dıyorum. benı ıstemıyor musun dedı evet dedım.tamam dedı ve aramadı aramıyorda. hatalı olan o ama hıc caba sarfetmıyor kı. caba harcasa arasa kendını affettırmeye calıssa anlarım ama oylece beklıyo ve bu da benı cıldırtıyor. beklemesının sebebı benım sakınleşmemmiş. ınsan delı our ya aynı seyı ben yapsam cırpınr arardım sureklı onu. ama o bunu yapmıo. sankı suclu benmışım gıbı.. devam edersem işi cıddıye bındrmek ıster ama ben onunla hemen cıddı dusunemem artık. devam edersem emınım kı unutmam yaptıgını ama mutlu olur muyum onu da bılmıyorum
sımdı tam donum noktası hayatımın. karar versem ve evt desem ve mutsz olsam ömur boyu pişman olacagım. mutsuz olmaktan korkuyorumm...senağlama

biz deli oluyoruz da onlar oturur. bak senin sakinleşmeni de bekliyor olabilir çünkü ne diyecek ki oh iyi ki aldattım mı diyecek? böyle yaparak senin ayağına gitmeni istiyor. o zaman sen gideceğin için kızma gibi bir hakkın da olmayacak. o yorulmadan barışacak. AMA şu an başka biriyle netten telefondan konuşuyor da olabilir( ki benim yaşadığım buydu) sen saf saf dönmesini beklerken o evlilik hazırlığı da yapabilir başkalarıyla. onun için hiçkimse bişey diyemez en doğrusunu sadece sen bilirsin. mantığınla düşünürsen zaten hangisi olduğunu anlarsın. vazgeçemeyeceksen sakince ara yüzyüze sakince ama sakince konuş affedebileceğini söyle. tabi böyle bir durumda tekrar yapabilme olasılığı artar. ama bitireceksen ne ara ne gönder aldığı 2 parça eşya da sana kalsın hele altın falan varsa sakın . ben gönderdim haftasında başka kıza taktılar. bırak sende kalsın. sen bitti de herkese.bırak ne yapıyorsa yapsın. ama bitireceksen.son olarak aileler ortadaysa tanışıyorlarsa, onun ailesinin senle ve ailenle konuşması gerekir. senin durumun biraz daha hassas şerefsiz de bunu kullanıyor işte.canının kıymetini bil ablacım .

dün gece aradı ve beni gerı kazanmak ıstedıgını soledı.hep olumsuz cevaplr verdım... o cuma günü buraya geliyor.... ne yapmam gerektiğini bılmıyorum... gızlıce maıllerıne baktım bılet almış.yok altınları ordaiken bırakmıştım eline vermiştim.
aileye gelince annesı babası aradı yalvardı yapma etme dıe. ama benım aılemı aramadılar adamlar utanıyorrlar. babama durumu tam anlatamadım.ben arayayım mı dedı babam hayr dedım

Canım sen onu sewiyormusun istiyormusun önemli bu bi görüş yüz yüze konuş biraz daha dene mesafe koy araya bitirmek istemiyorsan tabi ama kararın kesinse bitirmek istiyorsan bile onunla yüz yüze konuş anlat içindekileri onuda dinle hakkınızda ne hayırlıysa o olsun inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur
Allah yar we yardımcın olsun

biliyormusun ogeye katılıyorum.bize tabu gibi öğretilenlere dayatılanlara deli oluyorum erkektir yapar mantığı ise beni bozar.bana sorarsan at gitsin ne diyecek kızınızla yattım beni bırakamazmı buna yürek ister 3 günde bunu yapan, sonrasını düşünemiyorum 15 yıllık evliyim affetmek yerine intikam almayı tercih ederim.evlendikten sonra ayrılmak çok zor.kendine olan saygın seni rahatsız etmeyecekse devam et.yok her baktığında iğreneceksen yol yakınken sepet havası evlenmek için acele etme derim.her şeyden önce ekonomik özgürlüğünü kaza gerisi kendiliğinden gelir. boyun eğme bence senin yaptığın hata değil merak,ihtiyaç,yaşanması gereken tabiatın bize verdiği en güzel haz diyorum

az önce aradı.benden ne istiyorsun dedım. senı gerı kazanmak ıstıyorum dedı. bensana gerı donmeyecegım dedım. ama cabalamk ıstıyorum dedı . hayr cabalama dedım ve kapattık. cabalama dedım benım cız ettı kalbım nasıl acıdı bılemezsınız

o buraya geldı elınde cıcekle... anlattı herseyı. yaptıklarının sadece muhabbet oldugunu eyleme kesınlıkle dokulmedıgını. arkadaslar arası boyle muhabbetın bıle yanlış oldugunu cok pısman oldugunu yenıden baslamak ıstedıgını soledı. ben hep olumsuz cvplar verdım....
onunla evlenecktık ama ben her zaman askerlıgını yap derdım o da yapmayacagım evlenelım sonra yaparım derdı. dun bana eger devam edersek hemen askere gdecegım dedı.
bımıyorum ne yapmam gerektıgını. acaba soyledıklerımı mı yaptırsam ve oylece kabul mu etsem.
hemen kabul edıpte yaptıgı hatanın cezasının cabucak bıtmesını de ıstemıyorum. bıraz surunsun ıstıyorum acıkcası kötükedihüso
ben devlette calşmasını ıstıodum devletede gececek sanırım
ıstedıklerımı yaptırsam ılerde başıma kakar mı ???
ne yapmalıyım sızce???

aldatmak maalesef tedavisi olmayan bi hastalık erkeklerde,3gün konuşmadınız diye hemen boşluğu doldurmaya çalışmışsa o sağlam ayakkabı değildir ve evlilik gibi uzuuuuuun bi yolculukta seni yarı yolda bırakır şüphen olmasın,başıma gelmedi çok şükür ama sanırım bi ilişkide affedilemeyecek en büyük hata aldatmak,ii düşün derim daha nişan bile olmamış hiçbirşey için geç değil yaniii,güven olmazsa olmaz canım inşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsin,ama herşeyden herkesten önce kendini düşün bu konularda biraz bencil olmakta fayda var...

eger cok sevıyorsan ve ona gercekten tekrar güvenebılecegıne emınsın bir şans daha verebılırsın.. ama eminsen ondan...

Back
X