Lübnanlı garsona aşık olmak

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
960
1.322
113
43
cumartesi bir arkadaşımın restaurantına gittim kız arladaşımla.sabah kahvaltı yaptık mekan çok kalabalık degildi bir garson vardı çok ilgilendi dikkatimi çekti.tahmin edersiniz işte farklı bir enerji oluştu aramızda.mekandan çıktık akşama kadar gezdik yine acıktık aynı mekana gidelim mi dedim zaten arkadaşımda farketti durumu gittik.önce beni görmedi görünce koştu geldi çok mutlu ettiniz beni iyiki geldiniz dedi.neyse yedik içtik hesabı öderken hemen gitmeniz şart mı dedi yine gelicez dedim.
Çok saçma bir durum farkındayım ama çok etkilendim.mekanın sahibi arkadaşım istedigim zaman yine gidebilirim.meslegi farklı ırkı farklı hiç gitmesem daha mı iyi bilmiyorum.off ya yardım edin güncelleme sayfa 9 gelişmeler berbat

Son düzenleme:
Ben saglık memuruyum kızlar.bana göre önemli olan dürüst güvenilir olması ama malum toplum baskısı.biliyorum boşver diyeceksiniz haklısınız.bir kere aşık oldum mezhep farkı vardı olmadı.bu sefer ırk farkı kader bu sefer mutluluk sansını kaçırmak istemiyorum.türkçe biliyor soran olmuş bu arada

Evlenmek şart mı flört edin sizde..bu arada baştan bilinen mezhep farkının evliliğe olumsuz etkisini anlayamıyorum..ben eşimle aynı mezheptenim birkere birlikte ibadet etmedik..herkes kendi ibadetini ayrı yapar.
Sonu yoksa neye flört edecekler süper öneri

Sonu yoksa neye flört edecekler süper öneri

Evet bencede süper öneri..herkesin hayattaki tek gayesi evlilik mi olmalı..eninde sonunda herkes evleniyor..hoşlandığı biriyle mutlu vakit geçirmek varken, "illa bana uygun biriyle evliliğe doğru ilerlemeliyim" diyorsa o zaman bu konuyu açma nedeni ne..çok beğendim ama kavuşamayız çünkü evlenemeyiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…