Lübnanlı garsona aşık olmak

Hayat görüşlerimiz farklı anlaşılan o yüzden saygılar :)

Benim en yakın arkadaşım lüblanlı biri gelip istedi anlaştılar kız çok açık adam biraz daha uzun giy demiş tmm felan demiş derken nikah için lübnana gittiler nikah kıyıldı dönüş yolunda adam sıralamış buna çarşaf giyecen kimseye gitmiyeceksin yengem var onla gidip çıkacam daha bir çok şeyler o da orada tamam demiş sınırı geçmiş direk boşanma davası açmıştı zor oldu ama boşandılar.

Ya o arada ayrilamayacak kadar asik olursa... ki kizimizda o potansiyel var baksana ilk goruste bile vurulmus.

Ya o arada ayrilamayacak kadar asik olursa... ki kizimizda o potansiyel var baksana ilk goruste bile vurulmus.

Flört et diyoruz "ya aşık olursam, bana uymaz" diyor tamam.."zaten evlenemeyiz geleneklerimiz farklı" diyor ona da tamam..o zaman hergün saatlerce cafede oturup bay x'i kesecek..bu aşkın başka oluru yok :)

Flört et diyoruz "ya aşık olursam, bana uymaz" diyor tamam.."zaten evlenemeyiz geleneklerimiz farklı" diyor ona da tamam..o zaman hergün saatlerce cafede oturup bay x'i kesecek..bu aşkın başka oluru yok :)
Vazgececek bu sevdadan ay konu sahibi ustteki bi yorumda bana annem gibi konustun demisti ahahah simdi cuk oldu

Arkadaşımın mekanı oldugu için bir sohbet ortamı oluştu.konuşması degişik olunca arkadaşım sordu türkmüsün diye söyledi lübnanlı oldugunu.tabiki her gittigim yerde samimi olmuyorum.ortam öyle gelişti hayatımda ilk kez oldu.

Aklıma geldi başlığı görünce, yıllar önce havaalanında uçağımı beklerken yanımda oturan bir adam dikkatimi çekti. Ama nasıl yakışıklı nasıl güzel anlatamam. Ağzı burnu kalemle çizilmiş gibi. Merak edip elindeki pasaportuna bakmıştım göz ucuyla o da Lübnanlıydı. Hayatımda gördüğüm en yakışıklı birkaç erkekten biridir kendisi. Bu da böyle bir anımdır.

Lübnan o kadar tutucu mu? Orada hristiyan nüfus fazla diye diğer Arap ülkelerinden farklı diye duymuştum.

Lübnan o kadar tutucu mu? Orada hristiyan nüfus fazla diye diğer Arap ülkelerinden farklı diye duymuştum.
Hayır normalde tutucu değillermiş diye gösterdiler, arkadaşıma da yaşamadıgım için bilmiyorum çogunluk hırıstıyan olbilir ama bunlar müslümandı ayrıca da modern giyimlilerdi.Biz de şaşırmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…