Lübnanlı garsona aşık olmak

Evlenip ayrılmış olabilir ama siz yine de araştırmaya devam edin bakalım hakkında neler öğreneceksiniz

Evli olabilir mi bilmiyorum ki.face gerçek akrabaları var bir sürü arkadaşı bir düğüne gitmiş darısı başına yazmışlar yorumlarda o alyans ne iş

Fena alakasiz olacak ama lubnanliarin halayina bayılırım.
Fikrime gelince git kahveni ic muhabbetini et.madem seni vaaayyy durumuna getiren o ergenlikte yasanan muthis duygu ile etkiledi.
Ne guzel iste.
Tadini cikar.

Fena alakasiz olacak ama lubnanliarin halayina bayılırım.
Fikrime gelince git kahveni ic muhabbetini et.madem seni vaaayyy durumuna getiren o ergenlikte yasanan muthis duygu ile etkiledi.
Ne guzel iste.
Tadini cikar.
Evet canım düğün videoları var halayları çok güzel eglenceli.ben şuan ya eyliyse diye kafamda ne halaylar çekiyorum bir bilsen

Gider tanırımda evli olup bu işlere kalkışan ilişkisi yok yazan biri ben evliyim gel sevgili olalım dermi? Mutlaka yalan söyleyecek

Alyans demişsiniz evli olabilir ya da nişan atmışta olabilir dikkatli olun hemen kaptırmayın kendinizi

Dün akşam messengerdan yazıştık.resmim yok facede arkadaşım yok fake hesap yani.kimsiniz hiç resim yok dedi.tanışmak istiyorum dedim.ısrarla resim istedi görüntülü aradı kabul etmedim iyice sinirlendi kızmısın erkekmi belli degil dedi.seninle yüzyüze görüştük beni begendin filan dedim kim oldugunu bilmem lazım dedi.evli misin dedim hayır dedi.muhabbet aynı döngü içinde devam etti niye böyle yapıyorsun tekrar gelmek istiyordum oysa dedim gelme kızım sevgilim var dedi beni engelledi bende faceden sildim.fake hesapta mail adresi adımı vermişim.adımı da ögrendi.anlıycagınız herşeyi mahvettim.çok üzgünüm

Belli yasa gelmis insanlarin boyle liseli ergen hareketleri yapmasini anlamiyorum.
Kusura bakmayin da fake vs hic olmus mu!
Madem arkadasin cafe'nin sahibi o ogrenirdi calisaninin medeni durumunu.
Kendi elinizde bir guzel batirmissiniz.
Adamin da el sallamasi ve cafedeki hareketleri cok samimice. Risk almaya degmez.
Herkese zarf atiyor demek.

Davul dengi dengine diyorum ben.
Ha gezer tozar takilirim bir sure derseniz olabilir tabii ki.

Deneyip görmüş oldunuz, aklınızda kalmadı en azından,nasıl biri olduğunu da anladınız bi yaşanmışlık olmadı sonuçta aranızda o yüzden pişman olacak bişeyde yok bence

Dışarda gördüğünüz her kisiyi tanismak isteseniz kimse sizinle cikmaz
Herkes dogrucu davut burda bir insan konu açıp derdini anlattı mı taşlayan tiplerdensiniz sanırım.burda dedini anlatan bir insanı anlamak destek olmaz gerekmez mi?zaten kafa karışık oldugu için fikir destek istiyorum taşlamanın ne anlamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…