- 25 Şubat 2016
- 960
- 1.322
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Buda çok yakışıklı kalbim küt küt gideyim mi gideyim miAklıma geldi başlığı görünce, yıllar önce havaalanında uçağımı beklerken yanımda oturan bir adam dikkatimi çekti. Ama nasıl yakışıklı nasıl güzel anlatamam. Ağzı burnu kalemle çizilmiş gibi. Merak edip elindeki pasaportuna bakmıştım göz ucuyla o da Lübnanlıydı. Hayatımda gördüğüm en yakışıklı birkaç erkekten biridir kendisi. Bu da böyle bir anımdır.
Ben de çok şaşırdım. Belki de bölge bölge değişiyordur. Çünkü onların kadın şarkıcıları falan da oldukça Avrupai.Hayır normalde tutucu değillermiş diye gösterdiler, arkadaşıma da yaşamadıgım için bilmiyorum çogunluk hırıstıyan olbilir ama bunlar müslümandı ayrıca da modern giyimlilerdi.Biz de şaşırmıştık.
Git kız.
Buda çok yakışıklı kalbim küt küt gideyim mi gideyim mi
Bende bunu bekliyordumGit kız.
Çok kaptırma kendini. Uyanık ol.Kolay kolay sevemiyorum ölüp gitcez dimi sonuçta birkaç arkadaşımla konuştum seni hiç böyle mutlu görmedik sansını dene dediler zaten mutsuzum öyle düşünüyorum ya batarım ya çıkarım
Tehlikeli mi olur diyorsunÇok kaptırma kendini. Uyanık ol.
Risk her zaman vardır. Bunu adamın uyruğundan bağımsız olarak yazdım. Ne kadar tanıyorsun? Niyetini biliyor musun? Huyu suyu nasıl? Ne kadar yakışıklı adamlar var ama psikopat.Tehlikeli mi olur diyorsun
Tabii ki yanlız kalmayın. Sadece tedbirli olun. Olacağın önüne geçilmez ama nahoş bir durum varsa da bile bile lades demeyin. Önyargılı olmayın ama belli sınırlar içinde tanıyın bence.Haklısın ama o zaman yalnız başıma ölüp gideyim mi risk herkes için geçerli tabiki zamanla olur birşeyler mekanın sahibi arkadaşım eğer bir ilişkiye niyetimiz olursa ona mutlaka sorarım kendimde tanımaya çalışırım
Gelişmeleri yaz buraya o zaman inş aradigin mutluluğu bulursunHaklısın ama o zaman yalnız başıma ölüp gideyim mi risk herkes için geçerli tabiki zamanla olur birşeyler mekanın sahibi arkadaşım eğer bir ilişkiye niyetimiz olursa ona mutlaka sorarım kendimde tanımaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?