lüften bir bakin:(

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese iyi aksamlar. Bir evlilik yaptim ve bosandim aradan üc yil gecti. 32 yasindayim. Yasimdan dolayimi ya da yasadiklarimdan dolayi mi bilmiyorum ama icimde kocaman bir bosluk her sey anlamsiz geliyor. Cevremde duyduklarim, burda okuduklarim ve kendi yasadiklarim evlilik kurumuna olan güvenimi derinden sarsti. Iliskilerde de evliliklerde de sorun olmasa bile bir süreden sonra bir tek düzelik basliyor ya da erkegin gözü disari kayiyor.(Belki de sadece benim gördüklerim böyle) Tekrar evlilik yapmak istermiyim istemezmiyim bilmiyorum ama bir cocugum olsa iyi olur diye düsünüyorum bazen, ama evlilik olmadan da cocuk olmuyor. Yasta ilerliyor ya yaslandikca kimseyi bulamazsam diye düsünüyorum ya hep yalniz kalirsam. Cok karamsarim, o yüzden de kendimi asiri saldim. Canim hicbir sey istemiyor. Bosanan arkadaslar hayatiniz nasil gidiyor? mutlumusunuz? Nasil kendime güzel bir hayat kurabilirim?

Her insan bir olmaz. Belki de çok mutlu olacağınız biriyle evleneceksiniz. Fırsatınız varken neden yalnız olasınız ki?

Her insan bir olmaz. Belki de çok mutlu olacağınız biriyle evleneceksiniz. Fırsatınız varken neden yalnız olasınız ki?
Tanisma ortamin yok ki. Almanya da yasiyorum zaten. Ailem Türkiyede. Benim yasimdakiler zaten evli. Bosanmis olanlarda korkutuyor beni. Bilemiyorum...

Risk almadan ilerlemek mümkün değildir hicbir konuda.Bu yüzden evliliğe karşı bu kadar önyargılı olmayın ayrıca herkes aynı değil ki..
Tekrar evlenip ayrilamam yiprandim zaten. Annem bile sürekli bir yanlis daha yapma diyor. Sanki yanlis oldugunu önceden görebiliyoruz gibi

Valla benim bir dayım var çok iyi bir insan yıllardır çalışır evlencem diye her ay kenara bilezik yapar koyar tek taş bile aldı kaçtane kızla tanıştı hep bir bahane buldular Kadınlar düzgün insanla evlenmiyor sonra da sorunluları bulup dert yanıyor her adam bir değil ki siz ilk evliliğiniz de belki yanlış kişiyi buldunuz yaşınız daha çok genç anne olmak çok güzel bir duygu isteyen her kadın yaşamalı

Ben kendi mi yasli hissediyorum. Yirmili yaslardaki ben degilim. Hayat enerjim cok azaldi. Bosanmak cok yipratici bir sey. Her sey unutulsada acisi gecsede bir iz kaliyor
Kalır tabi haklısınız ama bu güzel günlerde umutlarınızı hayalleriniz yitirmeyin

Bazen dogru insanlar bir birine ulasamiyor ki ya da denk gelmiyor. Annelige sicak bakiyorum. Ama bir erkekle bir ömür gecirmek hayal geliyor artik. Iliskiler cok zor

Öyle bir giriş yapmışsınız ki dayımla tanışına bağlayacaksınız sandım

Hiç karamsar olmayın derim. Aynı sizin gibi düşünen bir tanıdığım vardı şimdi evli çok mutlu. Hayatın neler getireceğini bilemezsiniz. Umarım hayat size güzel sürprizler getirir.
Insallah tesekkür ederim. Evet hayatin neler getirecegini bilemeyiz ama o günler gelene kadar umutsuz oluyor insan iste

Burası BDV olduğu için kötü konular okuyorsunuz, çevrenizde de kötü olanlar öne çıkıyor çünkü genelde kimse mutlu insanları konuşmaz.
Daha çok gençsiniz, kendinizi kapatmayın. Ama anne olma bencilliği ile de çocuk yapmayın lütfen.

Ben kendi mi yasli hissediyorum. Yirmili yaslardaki ben degilim. Hayat enerjim cok azaldi. Bosanmak cok yipratici bir sey. Her sey unutulsada acisi gecsede bir iz kaliyor

Bosanmadim ama bir süre psikolojik destek alsanız iyi olur gibi geldi. Almanyadaki ev doktorunuz ile konuşabilirsiniz o sizi yönlendirir. Bir süre kendinize odaklanıp yaşam enerjinizi geri kazanabilirsiniz.insan gençliğinde gibi olmuyor tabi, tecrübelisiniz artık, ama mutlu olabilirsiniz yinede

iki yakin arkadasim vardi ikisi de ayrildi. Bir tane daha var o da mutsuz. Kendi avukatimda bosaniyordu. Cevremde cok gördüm sanirim ondan:) Olumlu örnekler olsada cok mutlu olduklarini düsünmüyorum. Evlilik hic kolay bir sey degil. Bilmiyorum siz evlimisiniz

Evli değilim. Ablam boşandı. Arkadaşım boşandı. Çevremde çoğu kişi boşandı.
Ama anne ve babamın hala aşk dolu çok mutlu bir evliliği var. Küçüklüğümden beri bunu görerek büyüdüm o yüzden imkansız bulmuyorum, onların ilişkisinden daha azıyla da yetinmeyi düşünmüyorum

Benimde anne babam öyle. Anane ve dedemde. Ama onlari bir arada tutan sey simdi ki nesili bir arada tutmaya yetmiyor. Erkekler bana kiz mi yok modundalar ve tatminsizler. Bende anne babanin iliskisinden daha aziyla yetinmek istemiyorum

Benimde anne babam öyle. Anane ve dedemde. Ama onlari bir arada tutan sey simdi ki nesili bir arada tutmaya yetmiyor. Erkekler bana kiz mi yok modundalar ve tatminsizler. Bende anne babanin iliskisinden daha aziyla yetinmek istemiyorum
Ona bakarsak anneannem ayrılması gereken bir evliliği sürdürmüş. Nesil farkındandan dolayı. Bence boşanmak büyük nimet. Her yeri bir son yeni bir başlangıç demektir.
Kadın yok diye muhtaç kalıp ayrılmayacaksa öyle ilişki zaten olmaz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…