Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Luis bien saç dolgunlaştırıcı sprey

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

femmette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
610
805
53
Merhabalar,
Arkadaşlar saçlarımı topladığımda, kafa derimde ciddi boşluklar var. En azından önemli günlerde kullanmak için, luis bien dolgunlaştırıcı spreyi almak istiyorum, aranızda kullanan var mı?
Acaba; rüzgârlı havada, yüzüme gözüme uçar mı, ya da terledim veya hafif yağmur yağdı akıp bulaşır mı?
Hiç böyle bir ürün tecrübem yok, bilen varsa fikir bekliyorum.

Ben tavsiye etmiyorum bu spreyi 2 ay önce aldım evet boşluk kapatıyor ama bildiğin saçtan çıkmıyor banyoda bile zor çıkıyor o değil elini saçına attığında boya oluyor elin ondanda çıkmıyor. Saç derisine zarar vereceğini düşündüğümden çöpe attım bilinen markaların toz halinde olanları tavsiye ederim size. Yağmurlu havalarda bu ve benzeri ürünleri kullamayın zira sıkıntı yapabiliyor :) normal zamanda uyguladığınız bölgeye az bişe sprey sıkın hiç sorun olmaz.

Ben aldım ancak çok memnun kalmadım. Sıkarken ne kadar dikkat etsem de her yerime bulaşıyor. Üstelik saç diplerinde dengesiz dağılıyor. Öbek öbek boya oluyor deri. Yıkamayla zor geçiyor. Üstelik firmayı kaç kez uyarmama rağmen her indirimde kampanyada zırt pırt ürün satmak için arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…