Lulunun Diyet Günlüğü

lulu32

1 Şubatta 75 kg.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
58
0
36
İstanbul
Merhaba,

Buradaki diyet gruplarında kayboldum. O yüzden kendi diyet günlüğümü açmaya karar verdim. En azından böyle böyle kendimi motive ederim, kimbilir belli mi olur...

Kilom 85, boyum 1.66..

Ayda 4 kilo vermeyi hedefliyorum.

Yarın çorba diyetine başlıyorum.

Bakalım ne olacak..

Beni motive ederseniz, ayrıca sevinirim...

Başlangıç 11. 11.2011 86.6 kg
27.12.2011 80.8 kg.

Son düzenleme:
Merhaba,

Buradaki diyet gruplarında kayboldum. O yüzden kendi diyet günlüğümü açmaya karar verdim. En azından böyle böyle kendimi motive ederim, kimbilir belli mi olur...

Kilom 85, boyum 1.66..

Ayda 4 kilo vermeyi hedefliyorum.

Yarın çorba diyetine başlıyorum.

Bakalım ne olacak..

Beni motive ederseniz, ayrıca sevinirim...

hosgeldin aramiza canim:16:
günlügün hayirli olsun
takipdesin artik:10:

ba$arilar diliyorum, umarim istedigin kiloya tez zamanda ula$irsin, tabi saglikli bir $ekilde, çorba diyeti nasil bir$ey? bahsedermisin?

ba$arilar diliyorum, umarim istedigin kiloya tez zamanda ula$irsin, tabi saglikli bir $ekilde, çorba diyeti nasil bir$ey? bahsedermisin?

sitedeki konulardan birinde okuduğum kadarıyla ben de yapıcam. Kayınvalidemin çorba diyeti diye geçiyor.

alıntıdır
önce çorbanın tarifini vereyim:
nuhut, bugday, kuru fasulye bir gün önceden ıslatılıyor. ıslatılan malzemeleri tencereye koyuyoruz ve üzerine su koyuyoruz ama çok değil 1 parmak kadar. bunu ocaga koyuyoruz ve kaynamaya başlayınca 2 dkk sonra altını kapıyoruz sogumasını bekliyruz. sogudukdan sonra tekrar ocaga koyuyoruz üzerine bukez göz kararı malzemelerin pişecegi kadr su ekliyoruz ve pişiyoruz.
bu pişen karışımı yogurtlayıp üzerine nane koyarak tüketiyoruz.
NOT]: yiyeceğiniz kadar yogurtlayın ve kesinlikle yağ koymayın..ister sıcak ister soğuk
DİYET LİSTESİ:
SABAH: domates, salatalık,peynir 1 tatlı kaşıgı pekmez(yani güzel bi kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle)
ÖĞLEN: tarifdeki çorbadan koccaa bi tabak tıka basa yiyebilirsiniz.
AKŞAM: yine tarifdeki çorbadan ama bu kez öğlen yediğiniz porsiyonun yarısı kadar
ARALARDA : çilek,kayısı,erik,elma, yani kalorisi az meyvelerden öğün aralarında acıkıncada yiyebilirsiz bu çorbodan birde 2 litre su tüketmeyi unutmayın...sabah haricinde ekmek yemek yok,hele hele tatlı hiiiiiiççç yokk

kayın validem 1 ayda 10 kilo verdi. hemde 60 yaşında kendisi metabolismasıda muhtemelen yaşından dolayı yavaşdır. ben veremezsem bu yaşımda 10 kilo deliririm herhalde....lülülülülülü

bakalım bunu kendime göre uygulucam... Yorumlara göre kilo verdiriyor. Bakalım ben yapabilecekmiyim..

selam canım öncelikle hayırlı olsun günlüğün...
umarım hedefledin kiiloya sağlıklı vede mutlu bişekilde ulaşırsın...

bu arada ismini okuyunca tebbessüm ettim...
lulu bizim pepe deki lulu dan mı esinlendin merak ettim

sitedeki konulardan birinde okuduğum kadarıyla ben de yapıcam. Kayınvalidemin çorba diyeti diye geçiyor.

alıntıdır
önce çorbanın tarifini vereyim:
nuhut, bugday, kuru fasulye bir gün önceden ıslatılıyor. ıslatılan malzemeleri tencereye koyuyoruz ve üzerine su koyuyoruz ama çok değil 1 parmak kadar. bunu ocaga koyuyoruz ve kaynamaya başlayınca 2 dkk sonra altını kapıyoruz sogumasını bekliyruz. sogudukdan sonra tekrar ocaga koyuyoruz üzerine bukez göz kararı malzemelerin pişecegi kadr su ekliyoruz ve pişiyoruz.
bu pişen karışımı yogurtlayıp üzerine nane koyarak tüketiyoruz.
NOT]: yiyeceğiniz kadar yogurtlayın ve kesinlikle yağ koymayın..ister sıcak ister soğuk
DİYET LİSTESİ:
SABAH: domates, salatalık,peynir 1 tatlı kaşıgı pekmez(yani güzel bi kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle)
ÖĞLEN: tarifdeki çorbadan koccaa bi tabak tıka basa yiyebilirsiniz.
AKŞAM: yine tarifdeki çorbadan ama bu kez öğlen yediğiniz porsiyonun yarısı kadar
ARALARDA : çilek,kayısı,erik,elma, yani kalorisi az meyvelerden öğün aralarında acıkıncada yiyebilirsiz bu çorbodan birde 2 litre su tüketmeyi unutmayın...sabah haricinde ekmek yemek yok,hele hele tatlı hiiiiiiççç yokk

kayın validem 1 ayda 10 kilo verdi. hemde 60 yaşında kendisi metabolismasıda muhtemelen yaşından dolayı yavaşdır. ben veremezsem bu yaşımda 10 kilo deliririm herhalde....lülülülülülü

bakalım bunu kendime göre uygulucam... Yorumlara göre kilo verdiriyor. Bakalım ben yapabilecekmiyim..

aman ne yaptın sennnn:53:
1 ayda 10 kg verilir mi?:20:
allh korusun,sağlıgından olursun...
bence sen bu çorbanın yanında,yemeklerden de az az ye....
bu şekilde verdin kilo çok kolay geri alırsın...
düzenli,sağlık bi şekilde beslenerek diyet yapmanı önerrim...

merhaba

günlüğün hayırlı olsun
1 ayda 10 kilo fazla düzenli beslenerek ve spor yaparak 1 ayda 4 kilo verebilirsin. hem her ögün aynı yemek yenirmi :1:

ben bu çorbayı sadece buğdayla yapıyorum çok güzzel oluyor bide haşlanmasına yakın mevsime göre ıspanak, semizotu yada pancar koyuyorum soğuyunca yoğurt koyuyorm çok lezzetli oluyor

selam canım öncelikle hayırlı olsun günlüğün...
umarım hedefledin kiiloya sağlıklı vede mutlu bişekilde ulaşırsın...

bu arada ismini okuyunca tebbessüm ettim...
lulu bizim pepe deki lulu dan mı esinlendin merak ettim

teşekkür ederim hayatım.
aa pepeyi bende severim, arada sırada çocuklarla seyrederiz.
Yok bu o lulu değil ama, gardens taki lulu, belki bilirsin... :)

aman ne yaptın sennnn:53:
1 ayda 10 kg verilir mi?:20:
allh korusun,sağlıgından olursun...
bence sen bu çorbanın yanında,yemeklerden de az az ye....
bu şekilde verdin kilo çok kolay geri alırsın...
düzenli,sağlık bi şekilde beslenerek diyet yapmanı önerrim...

çok haklısın, ayrıca çok teşekkür ederim. Ben de aynı fikirdeyim. bu alıntı zaten, ben sadece bu diyetten esinlendim, şimdi bugün bu çorbayı hazırlıcam mesela, dün akşamdan malzemeleri ıslattım, bugün denicem... ama yanında da başka şeyler olacak..

merhaba

günlüğün hayırlı olsun
1 ayda 10 kilo fazla düzenli beslenerek ve spor yaparak 1 ayda 4 kilo verebilirsin. hem her ögün aynı yemek yenirmi :1:

ben bu çorbayı sadece buğdayla yapıyorum çok güzzel oluyor bide haşlanmasına yakın mevsime göre ıspanak, semizotu yada pancar koyuyorum soğuyunca yoğurt koyuyorm çok lezzetli oluyor

teşekkür ederim, katılıyorum sana... öyle de denerim....

Dünkü menüm

sabah
5 dilim ekmek
krem peynir
çokokrem
salatalık
yağda 2 yumurta
12 siyah zeytin
1 bardak süt

saat 10 gibi bir nescafe, anca bu iştahımı kesti.. :) dün 3 ana 3 ara öğünlü bir diyet yapmıştım ve bunlar beni çok acıktırıyor...

13.00 2 yumurta yağda

17.00 yağda 2 yumurta
4 tane köfte
1 kase yoğurt

20.30 3 tane mandalina

spor olarak 30 tane mekik

sabah tartıldığımda 600 gram farketmiş ve ayrıca yıpratmadı beni bugünkü menü

başlangıç tarihi 11.11.2011
başlangıç kilosu 86.600
şu anki kilo 84.600

Dünkü menüm

sabah
5 dilim ekmek
krem peynir
çokokrem
salatalık
yağda 2 yumurta
12 siyah zeytin
1 bardak süt

saat 10 gibi bir nescafe, anca bu iştahımı kesti.. :) dün 3 ana 3 ara öğünlü bir diyet yapmıştım ve bunlar beni çok acıktırıyor...

13.00 2 yumurta yağda

17.00 yağda 2 yumurta
4 tane köfte
1 kase yoğurt

20.30 3 tane mandalina

başlangıç kilosu 86.600
şu anki kilo 84.600

:19: :44: bu diyetmiydi tatlım :)

kız 5 dilim ekmek yenirmii? yadiyedin cokokrem nerden cıktı? yanındad 2 tane yumurta hemde yağdaaa? hanı onada tamam 12 tane zeytiiin? krem peynir zaten yağlı. birde bunların yanında süüüt.

öğle: 2 tane yumurta yıne yağda

akşam 2 yumurta yiiiineee yağdaaa, :20: 4 tanede köfte. tek oke dıyeceğim sey burda yoğurt :21:

meyvede 3 tane degıl 2 olsa dıcem ama o burdakı en masum şey sanırım. sen bu sekılde 600 gr mı verdın? anacım normalde ne yıyon sen?

belkı cok elestırdım ama kızma lutfen.

:19: :44: bu diyetmiydi tatlım :)

kız 5 dilim ekmek yenirmii? yadiyedin cokokrem nerden cıktı? yanındad 2 tane yumurta hemde yağdaaa? hanı onada tamam 12 tane zeytiiin? krem peynir zaten yağlı. birde bunların yanında süüüt.

öğle: 2 tane yumurta yıne yağda

akşam 2 yumurta yiiiineee yağdaaa, :20: 4 tanede köfte. tek oke dıyeceğim sey burda yoğurt :21:

meyvede 3 tane degıl 2 olsa dıcem ama o burdakı en masum şey sanırım. sen bu sekılde 600 gr mı verdın? anacım normalde ne yıyon sen?

belkı cok elestırdım ama kızma lutfen.

hahaha :) eleştir canım eleştir çok güldüm, okurken,

evet dün öyle oldu valla, ama ben bebek emzirdiğim için çok acıkıyorum, yiyorum da haliyle...

ama dün 5 dilim ekmek yedim kahvaltıda çok oldu, haklısın, aslında normalde de ben o kadar ekmek yemem 2 dilimle doyarım, demek çok acıkmışım..

neyse gene ziyaret et günlüğümü... teşekkürler...

hahaha :) eleştir canım eleştir çok güldüm, okurken,

evet dün öyle oldu valla, ama ben bebek emzirdiğim için çok acıkıyorum, yiyorum da haliyle...

Ama dün 5 dilim ekmek yedim kahvaltıda çok oldu, haklısın, aslında normalde de ben o kadar ekmek yemem 2 dilimle doyarım, demek çok acıkmışım..

Neyse gene ziyaret et günlüğümü... Teşekkürler...

hım bebek emzirdiğini bilmiyordum :) bak ozaman bişey diyemem. Hali hazırda bir bebeğim yok çünkü. :1: :1: Kaç aylık bebeğin canım. Allah bağışlasın. Ama tatlım sende hiçbişeyini anlatmamıssın kii. :44:

Dünkü menüm

sabah
5 dilim ekmek
krem peynir
çokokrem
salatalık
yağda 2 yumurta
12 siyah zeytin
1 bardak süt

13.00 2 yumurta yağda

17.00 yağda 2 yumurta
4 tane köfte
1 kase yoğurt

20.30 3 tane mandalina

başlangıç kilosu 86.600
şu anki kilo 84.600

canım protein komasına girmişin kısss...
1 günde 6 yumurta yemişin hemde yağda...
teflonda yağsız yesen,yada haşlama
daha iyi olmaz mı?

hım bebek emzirdiğini bilmiyordum :) bak ozaman bişey diyemem. Hali hazırda bir bebeğim yok çünkü. :1: :1: Kaç aylık bebeğin canım. Allah bağışlasın. Ama tatlım sende hiçbişeyini anlatmamıssın kii. :44:

Amin sağol canım. Bebeğim 5 aylık. Senin de düğününe az kalmış. 73 kiloyla hamile kaldım. Doğuma 100 le girdim. 3 gün sonra 90dım. Ama sonra tabii kilo veremedim. Şimdi yavaş yavaş vericem inşallah....

kahvaltıda yumurta olmazsa olmazım çok severim ama gerçekden sen abartmışsın canım
6 yumurta bari melemen felan yapsaydın 1 yumurta yada bol maydanozlu felan çeşit olsun:D haşlama yap yee ama tabi bu dediklerim ayrı ayrı günlerde cnm
bebeğini allah bağışlasın benmde 22 aylık oğlum var ama halen veremedim kiloları......

Back
X