Lumineyes ! (Lazerle Göz Rengi Değiştirme)

Arkadaşlar merhaba, öncelikle şunu belirteyim üyelik şahsıma ait olmayıp, tamamen sizi bilgilendirme amaçlı bu yazıyı yazmaktayım. Kesinlikle pazarlama amacın da değilim. DR.Ayhan başoğlunun asistanıyım.

Öncelikle sizlere şunu belirteyim. Maalesef son zamanlar da, hastanemize bazı göz rengi değişikliği mağdurları gelmektedir ve gözleri bazıları gecici, bazıları da kalıcı hasar görme şeklin de zarar görmüştür. Bunun nedeni ise işlemin zararlı olmasından değil tamamen yanlış bir uygulama kullanılmasından kaynaklıdır. İnternet de veya kulaktan duyma 20 saniye de göz rengi değişikliği tamamen asılsız bir olaydır, doktor dahil bu tarz vaatler de bulunan kişilerden kesinlikle uzak durulmalı, ayrıca hastanemize gelen bazı mağdurlar, işlemlerin hastane de değil doktor diye kendini lanse ettiği kişilerin evine giderek uygulamayı yaptırmaya çalışan ve bunun sonun da hem sağlığından hem de parasından olan kişiler, son günler de artmıştır. Türkiye de işlemi ilk uygulayan dr.ayhan başoğludur. İşlemler hastane ortamın da gerçekleştirilip öyle 20 saniye de olan bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Kişiye göre bu açılma yaklaşık 4, 5 ay sürmektedir.

İşleme başlanmadan önce kişinin gözü analiz edilmelidir. herhangi olumsuz bir durum söz konusu değil ise, işleme başlanır, işlem süreci cerrahi bir müdahale gerektirmeyen, gözün retinasına değil sadece üstde ki pigmentlere lazer atışı ile uyarılarak yapılmaktadır. Harhangi bir glokom veya kör olma gibi bir riski kesinlikle söz konusu değildir, çünkü dediğim gibi gözün sadece üst tabakasına müdahale söz konusudur. Fakat bahsettiğim üzere farklı vaatler de bulunan kişiler, bu uygulamayı çok daha farklı bir şekil de aktarıp dolandırıcılıp yapmakta veya kişilerin gözlerine olumsuz zarar verebilmektedir.

Bu kişilerden uzak durulmalı, kesinlikle hastane ortamı dışın da farklı yerler de bu tarz şeylere kalkışılmamalı.

Bura da yazıyı yazmamın sebebi tekrar belirtiyorum, hastanemize son günler de gelen madurların ve işin içinde oluşumun sebebi ile kişilerin beni arayıp maduriyetlerini duymamdan sebeptir. Bir çok kişi parasal yönden dolandırılmış ve madur edilmiştir. Herkese iyi forumlar dilerim...

Arkadaşlar merhaba, ben de yıllardır renkli göz hayali kuranlardandım. sonunda bir adım atıp ayhan beyi buldum kredi de çekip çalışmaya başladık kendisine taksit taksit ödeme yapmak istedim çünkü sonuç görmek istiyordum başta çok ilgili ve yardımsever göründü, sonra aradan bir sene geçmesine rağmen ne benim ne de karşılaştığım diğer hastaların gözünde bir fark görmeyince sorgulamaya başladım, kendisi hep daha çok vakte ve nakte ihtiyacı olduğunu belirterek sürece devam etmemi salık buyurdusenedir gözümde tek bir değişiklik olmadı her zaman eğer gözünüzde bir değişim olmazsa ben paranızı iade ederim demişti ama şu an gözümde hiç değişiklik yok, hala kredi ödüyorum ve kendisi bunu belirttiğim için beni engelledi. bir özel sağlık merkezinin odasını tutmuş ve sıklıkla adres değiştiriyor çünkü yasadışı bir iş yapıyor ve insanları dolandırıyor. bir hasta kaydı bile tutulmadığını bir anamnez (hastanın önceden geçirdiği rahatsızlıkları da içeren bi bilgi formu) bir fatura dahi kesilmediği için hiiçbirşey ispat edemez dolandırıldığınızla kalırsınız. ben uyarımı yapayım da tüm resimler ve konuşmalar whatsappımda mevcut isteyen dm atabilir.

Sayın a-ambrosia
Müvekkil ayhan başoğlu asistanı tarafından size ulaşılmaya çalışılmış, ancak kendısını whatsappta engellemenız noktasında irtibat kurulamamıştır.
Yine müvekkil tarafından yapılacak işlem silsilesi ayrıntıları ile tarafınıza izah edilmiştir.
Ancak, seanslara katılmayı reddettığınız için göz renginizin talebiniz doğrultusunda değişmeyeceği muhakkaktır.
Kaldı ki, gerek müvekkilin gerekse de asistanının size daimi surette ulaşma çabasına karşılık, hakikat dışı beyanlarda bulunmanız, hukuki ve cezai müeyyidelere sebebiyet verecektir. Dr. Ayhan Başoğlu’ndan herhangi bir şikayetiniz var ise, bu şikayetin mercii adli kurumlardır. Bu şikayetinize karşılık olarak,
mesleğini başarı ile sürdürmekte olan müvekkilim , gerçekliğine inandığı şeyleri belgelerle ve ispatlı bir şekilde söylemekten ve savunmaktan çekinmeyecektir.
İfade özgürlüğünüzü kötüye kullanarak müvekkilin kişilik haklarını ihlal eden davranışlarınıza devam etmeniz halinde hakkınızda kanun yollarına başvurulacağını bildirmek isterim.
Saygılarımla,
Av.Gizem Atok

İşlemlere ben başladım çok kararsızdım ama korktuğum gibi olmadı öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz

Arkadaslar bende yaptırmak ıstıyorum Arastırdıgım kadarı ıle ıkı doktor var bırı mustafa mete ve otekı aynan basoglu yaptıran varsa oncesı sonrası foto atabılırmı ve ne kadara mal oldu kac seansta sonuc aldınız cok tsk ederım sımdıden

Ben atamıyorum ama doktor beyin ya da asistanının numarasını verebilirim canım

numarayı atarsanız sevınırım ne kadara yaptırdınız
numarayı atarsanız sevınırım ne kadara yaptırdınız
özelden yazdım canım buraya yazılıyor mu bilmiyorum ben memnunum acele edilecek bir şey yok seans seans oluyor göze zarar vermeden seanslar doktor kontrolünde devam ediyor... hop 20 dakika içinde değişmiyor kim böle bir şey derse yalan söyler zaten

Senle birlikte bende çok araştırdım bari birilerine yardımım dokunsun diye yazma kararı aldım ben başladım sen naptın merak ettim

İşlemlere ben başladım çok kararsızdım ama korktuğum gibi olmadı öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz
Canim bende bu işlemi yaptırmak istiyorum bana yardımcı olur musun. Benim bir gözüm koyu kahve diğer gözüm ela ben renkler esitlensin diye çok istiyorum bunu çünkü çok belli oluyor sen memnunmusun doktorunun telefon numarasını yazarsan çok sevinirim

Özelden yazdim canim kusura bakma bayadir girmedim ben cok memnunum sükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…