Merhaba göz rengi açtırma işlemini nerede ve ne kadara yaptırıyorsunuz. Bilgi verirseniz sevinirim.Arkadaslar prosedur ise yariyor. Ayrintili bilgi ve iletisim icin bana yazabilirsiniz
Merhaba ben de siteyi çok edenlerden değilim. Teknolojiyi de çok kullanmıyorum. Bana da bilgi verir misiniz? doktor adı seans ücretleri. Sizdeki değişimi ve kaç seansta değiştiğini? Oluşan renk doğal mı? Onu da merak ediyorum. Burdan yazamıyorsanız özrlden mi mesaj yazılıyor nasıl oluyoor siz daha iyi bilirsiniz? Yardımcı olursaınız çok mutlu olurum.Kahveden yeşile dönüyo 3.seanstayız numarayı attım size asistanının numarasınıda veriyim isterseniz burdan resim yükleyemiyorum ben canım
Bana bilgi verebilir misiniz lütfenArkadaslar prosedur ise yariyor. Ayrintili bilgi ve iletisim icin bana yazabilirsiniz
Merhabalar bende istiyorum dr adı bumarası ve ucret hakkında bilgi??Bana bilgi verirmisiniz lütfen doktorun
Selam korlulcak bısey varmı surec nasıl ısledı , bende randevu aldım ama soru ısaretlerımı cozucek bı demeyımlı kısı arıyorumArkadaslar prosedur ise yariyor. Ayrintili bilgi ve iletisim icin bana yazabilirsiniz
Yorumunuzu gördüm cok üzüldümAynen öyle hiç tehlikeye değmez ve şakaya gelecek bir şey değil. Geri dönüşü olmayan bir işlem, hiçbir doktor da önermiyor. Bunu yapan ismen en bilindik isim Levent akçay,onun da bu işlemde birkaç falsosu var. Hatta birini tanıyorum, 60k kaptırmış ona ve 1 yıldan fazladır sol gözünün alt kısmına kan oturmuş vaziyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?