- 24 Kasım 2018
- 18
- 0
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozlerin ne renk senin?Çok teşekkür ederim siz yaptırdınız mi rengi nasıl oldu çok merak ediyorum inşallah bende yaptırabilirim çok istiyorum ışıkta çok belli oluyor gözlerimin farklı oldugu
Biri koyu kahve diğeri ela yani biri birinden nerdeyse 3 ton kadar açık rengiGozlerin ne renk senin?
Seninki kolay canim o zamanBiri koyu kahve diğeri ela yani biri birinden nerdeyse 3 ton kadar açık rengi
İnşallah canimSeninki kolay canim o zaman
Konustun mu canım ne olduİnşallah canim
İşlemlere ben başladım çok kararsızdım ama korktuğum gibi olmadı öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz
Dr ismi buradan paylaşılmıyo diye biliyorum ama reklama girer diye düşünüyorum siz özeldeb msj atarsanız ben oradan cevaplarımHangi doktora yaptırdınız ?
MERHABA BENDE YAPTIRMAK İSTİYORUM BANADA ÖZELDEN HANGİ DR OLDUĞUNU YAZABİLİRMİSİNİZ RİCA ETSEMSeninki kolay canim o zaman
Aynen bende arastiriyorum. Bi bilgi edindinizmiMerhaba arkadaşlar, ben de uzun süredir araştırıyorum bu işlem nedir nerede yapılır güvenilir midir diye. Daha önce cesaret edemedim fakat eğer ki yaptıran memnun kalan arkadaşlar veya araştırıp isim ve numaraya ulaşan arkadaşlar benimle de paylaşabilir mi ?
MERHABA BENDE YAPTIRMAK İSTİYORUM BANADA ÖZELDEN HANGİ DR OLDUĞUNU YAZABİLİRMİSİNİZ RİCA ETSEM
Bu uygulamayı bende yaptırmak istiyorum yaptıran biri yardımcı olabilir mi lütfenValla büyük cesaret, lens bile takmaya korkarken ben![]()
Özelden banada gönderebilir misiniz numarayı eğer yaptırdıysan işlemi bazı sorularım var müsait misinizBana dr Ayhan Başoğlu ya ulaşabileceğim numara yazar mısınız. Göz rengimi değiştirme kararını verdim. Araştırmam sonucu Dr Ayhan beyi seçtim. Özelden mesaj atabilirsiniz iletişim bilgilerini
Yabancı bir mankendi sanırım kör olmuştu, nesi var göz renginizin. Gerçekten görmeseniz daha mı iyi??merabalar sitemizde bi ara tartısılan lumineyes yani lazerle göz değiştirme acaba türkiye ye geldi mi ? sitede bi arkadasımız sanırım bahsetmisti ama yazdıgı mesajı kaybolmus bulamadım :S
kısacası ne zaman tr ye gelecek ? yurt dısında tr ye en yakın nerede yapılıyor ve maliyeti nedir ? yaptıranlar var mı acaba ?
bende lumineyes yaptırmak istiyorum da
bu konuda detaylı bilgiye sahip olan kimler var aramızda?