Lustral hakkında..

Evet. Ben bugun tekrar mide rahatsizliklari sebebi ile doktorumu aradim. Ilaci degistiricez dedi. Bilmiyorum hala tam olarak yiyemiyorum ve cok fazla kusma yaşadım. Kusma fobim yoktu ama artik bu istahsizlikla beraber her an düşünür oldum. Evet zor bir hastalik. Allah sabirlar versin inş hepmize geçmiş olsun. Antidepresan 2 ay onceden iyi hissetmiriyor mmalesef.sabirli olmakran baska şans yok

Anladım canım. Çok çok geçmiş olsun, umarım yeni vereceği ilaç sana daha iyi gelir. Zaten uğrştırığımız psikolojik problemler yetmiyormuş gibi bir de ilaçların fizyolojik olarak bizi etkilemesi daha kötü yapıyor. Vallahi ne yalan söyleyeyim ilaçsız bu dönemi atlatmanın yollarına bakacağım artık.

çok teşekkür ederim canım. Ben de midemde problem olduğunu anladım sonunda bir doktor fark etti:) belki de lustrali o sebeple içemedim.. Ama yan etki korkusundan ben de bir süre daha ilaç kullanma fikrini ertleledim.. Doğal yöntemler ile deneyeceğim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…