Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar lutfen ameliyyat tecrubesi olanlar yardim etsin bana .46gunum oldu hala burnum cok berbat yuzumde cook buyuk profiliide begenmiyorum.acaba duzelecekmi?![]()
fotograd cekecek durumda degil eskisinden bile buyuk duruyorr cekip ekip siliyorum berbatt ya:18:geçmiş olsun kime ameliyat olmustunuz fotoğrafınızı eklesenız daha ıyı yardımcı olunabilir
ya napicaz biz boyleof canım benim de inanılmaz büyük önden. işin kötü yanı benim eski haline göre büyük. herkes sorup duruyo ağlamaktan içim çıktı artık. benim de 2 aya yaklaştı. bundan sonra küçülse de ne kadar küçülecek ki ya of..
şişliklerin inmasi uzun sürebiliyormuş canım endişe yapma zamanla çok iyi olucaktır :)
Arkadaslar lutfen ameliyyat tecrubesi olanlar yardim etsin bana .46gunum oldu hala burnum cok berbat yuzumde cook buyuk profiliide begenmiyorum.acaba duzelecekmi?![]()
yeni ameliyat olmuşsunuz biraz zamana ihtiyacınız var şiş olduğu gibi yeni görüntüyede alişamamışsınızdır.en az 6 ay beklemeniz lazım hangi doktora giderseniz gidin aynı şeyi diyecektir '6 ay burnun otursun görelim'.ufak değişiklikleri siz farketmezsiniz çünkü hergün her dakika ayna karşısında olduğumuz için:)haftada bir foto çekin ve aradaki farkı öyle görmeye çalışın.benim burun ucu gerisindeki şişliğin inmesi yaklaşık 6 ayı buldu.kişinin bünyesiylede alakalı üzülmeyin benim neden burnum oturmadı diye.mutlaka şişlikler iniyordur siz farketmezsiniz.
canım moralini daha da bozmak istemem ama bende ilk ameliyatımı 2008 de olmuştum.sargılar açıldığında nasılsa öyle kaldı.biraz iniyo şişlik tabi ama farkı olmuyo.bu yüzden ikinci ameliyatımı oldum 2012 de.o da sargı açıldıktan sonra değişmedi.çok şükür memnun kaldım ikinciden.
ama aynaya baktigimda profil goruntusunde burnumun ucu boyle buyuk gibi sis ya of:2:
foto yuklersen aslında daha iyi olur.belki senin gözün alışmadığı içinde öyle geliyor olabilir birşey diyemiyorum görmeden ama burun ucu baştan yapıldıgı için mutlaka şişlik oluyor dogal olarakta oturması zaman alıyor.dediğim gibi haftalık foto çek öyle takip et hergün bakarsan aradaki farkı göremezsin.foto yüklemeye çalış gerçekten merak ettim yükleyemezsen mail atabilirsin ades.kaya@hotmail.com