• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfeen bişeylerr söyleyiiin :))

Kafam çok karışıkk:) ilk sevgilim olacak. Bi de ben internetten tanışma olayına karşıydım ama oradan tanıştık. Hiç istemedim günlerce uğraştı. İçim çok ısındı. Nasıl güveneceksin dedim güvenirim kısmet böyleymiş napalım diyo. Ne desem vazgeeçmedi. Herşeyini anlatıyo ailevi meselelerini bile. Napsam sizce içim çok ısındı ama tereddütteyim ://

Kıııızzz biz de internetten tanıştık :1: Şimdi 2 senelik ilişkimiz var, yaza doğru evlenicez Allah kısmet ederse :nazar: Ben de " asla internetten sevgili bulmam nasıl güveniyorlar " diyenlerdendim, şimdi hiç ses etmiyorum :1: Dikkatli olmanda fayda var tabi. Benimkinin yeri yurdu belliydi, iyice bakmıştım profiline. Kısmet böyleymiş :44:

Evet çok erken açıkçası ısrarcılığı ürkütüyo beni. Ayrıca kıskanma falan da mevcut. Arkadaşlarıma aracılığımla gözdağı veriyo falan:/ bilmiyorum inanın bilmiyorum. Ama cidden kimseye bu kadar inanmamıştım. Ya rolünü mükemmel yapıyo ya da allah yardım etti de istediğim gibi biri çıktı karşıma. Gizlemiyo saklamıyo dakikalarca mesaj yazıyo. Sonuçta önemsemese kısa kısa yazar. Ama bunu beni etkilemek için de yapıyo olabilir. Allah aşkına akıl verin :/ mesela ne açıdan dikkatli olun dediniz açar mısınız :/

yıllar once cok yakından tanıdıgım bır kız..buluşmaya tanışmaya gıdecektı..bız uc kız onların gıttıgı yere gıttık...başka masada oturduk bekledik habersizce:)

Buluşmaya falan gerek olmayacak galiba. Ses seda yok çünkü. Başka biri de var sanırım. Soğudum ister istemez. Yanılmayı çok isterdim yine haklı çıktım. Günlerce dil döktü. On gün uğraştı. Şimdi sürekli çevrimiçi ve zerre ilgilenmiyo. Bi görünüp bi kaybolmasıyla uğraşamam onun.

Yarın buluşucaz sanırım. Yani aslında bugün oluyo :D haber veririm gelemezsem dedi. Ben de şimdi tırnaklarımla uğraşıyorum. French mi iyidir bordo oje mi? Yoksa pembe mi sürsem? Kıızlaaar :))

simdi sorsalar ilk bulusmada ne giydin
Hatirlamiyorummmmmm:))))))

Cok heycanli oluyo insan sonrasinda
hic bisey aklina gelmiyo :)
ama cok tatli bi ani.. dogal giyin akisina birak herseyii:)

simdi sorsalar ilk bulusmada ne giydin
Hatirlamiyorummmmmm:))))))

Cok heycanli oluyo insan sonrasinda
hic bisey aklina gelmiyo :)
ama cok tatli bi ani.. dogal giyin akisina birak herseyii:)

Bana siyah yakışıyo en çok :) siyah giyinip pembe tonlarında makyaj yapıcam:)) nasıl tanıştınız:)))

Nasıl geçti anlatırsın dimi merak ederim ben :1:

Akşam dedim ki yarın müsaitim. Saati konuştuk olur olmazsa da yazarım sabah dedi. Sabah problem olur şimdi düşün dedim tamam yazarım gece dedi. Ses yok. Geleceği için mi yazmadı naptı anlamıyorum. Beyefendinin keyfi gelirse haberleşicez. Bütün gece alem yaptı da. Eve sabah gidicem de dedi. Ben anlamadım naptığını. Buluşabilirsek yazarım tabiii:)) onca yalvar yakardan sonra şuan ses yok

İlk buluşmamız da dişimin arasında bişey olduğunu söylemişti öküz ahhaha hala hatırladıkça gülüyorum :D

Kızlaar selamm:) buluşma falan olmadı aramız sonsuza dek açıldı rabbime şükürler olsun ki:) inşallah bigün gerçek hisler söz konusu olur da tavsiyelerinizi uygularım❤️ İyi ki varsınız💕🙏 her şey için teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Back
X