Bence bu çocuktan sana hayır yok güzelim...yol ver gitsin
Bırak askere mi gidiyor başka yere mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin,uğraşma hiç...
Sağlam pabuç değil gibime geldi...gelmedi emin gibi bişeyim nerdeyse ...
Senin kız arkadaşınla çıkıyor...sonra seni arıyor diyor böyle böyle...üzülmeni istemem ayaklarına yatıyor..geç bunları geç
Çocuk mu varmış karşısında sorsaydın .
Bu ara bir rüyadan bu kadar etkileneni de ilk defa gördüm heralde.Rüyanın ardından önceki sevgilinden ayrılmışın hemen gökhanla çıkmaya başlamışın.Sen rüyanda her gördüğünü yapıyosan böyle vay haline gamyoncuiremsu
Yarın öbür gün gökhandan önceki sevgilini görsen ona geri mi döneceksin yani..
Rüyalara bu kadar kapılma derim ben...Her işte vardır bir hayır.Bilinçaltında varmış ya da o yüzden hemen gökhana döndü kalbin.
Bence seni işten çıkarırken de sağlam bi yalan uydurmuş he
Yok emir alman hoşuna gitmiyormuş da felanmış da...Vay be ne uyanık tilkiymiş o da.İyi yapmış tezgahını.Bence planlanmış bişey bu da.Dayısı dedi bırak o kızı işten çıkarcam ben.O da demiştir yok dayı sen konuşma ben ayarlarım bişeyler,sonra da bu yalanı uydurmuştur...
Onu da geçtik...
Eğer gönlü senden yana olsaydı askere giderken bekle beni derdi.Böyle mantıksız bir söz etmezdi.Yok askerliğimi yakarım,özlersem kaçar yanına gelirim ,kendime güvenim yok vs...Senden kurtulmaya uğraşıyor belli ki.
Evet kendine güveni olmadığı belli bu kadar ayran gönüllü olmak her yiğidin harcı değil gamyoncuiremsu
Bırak ne hali varsa görsün..Ne ara ne sor bence.
Ona da kendi gibi biri çatar elbet