Merabalar
Herkesin derdine derman olmuşsunuz benimde derdime derman olupta yüreğimin acısını dindirebilicek misiniz ?
Efenim ben lisede öğrenim gören bir genç kızım mallesef facebook kurbanı oldum.
Facebooktan kendi memleketlim sunucuyu ekledim ama hemşerim diye kötü bir niyet yoktu.
Daha sonrada msn ekledi beni ama bana sulanacağı ahlaksız teklifte buluncağını bilemezdim.
Sildim böyle yapınca facebooktan msndende engelledim.
Daha sonra bir gece mesaj geldi bana ondan facebooktan dedi ki beni ara acil bu numaradan .
Niye dedim önemli konu dedi tamam dedim 3 gün aramadım arkadaşlaımda engel oldular.
Ben yine bir gece facebooktayken geldi msj attı aramayacaksın galiba dedi bende msne gelmesini söledim neyse orda söylemesini istedim.
Oda msne geldi ve bana okulunda benim adımı sapığa çıkartmışssın ben ünlüyüm ama seni kendimden daha ünlü edicem ailenin yüzüne bakmyıcaksın dedi.
Korktum demediğimi söledim ama ikna edemedim.
Ve korkmaya başladım bende uyuyamadım tansiyon hastasıyım tansiyonum yükseldi ve halada öle.
Adam ya açık açık benimle ilişkiye girceksin ya da adını çıkarcam diyor.
Aileme gidipte böyle durum var diyemem çünkü cahil bir aile yapısında büyüdüm okuldan alınırım
Bende bugün bir büyüğüme söledim hocama söledim içim rahat etsin diye ..
Nolur bna yardı edin onunla beraber olamam
ama ondan korkuyorum napmaya çalışıyorsenağlama
korkuyorum çok hemdesenağlama
Herkesin derdine derman olmuşsunuz benimde derdime derman olupta yüreğimin acısını dindirebilicek misiniz ?
Efenim ben lisede öğrenim gören bir genç kızım mallesef facebook kurbanı oldum.
Facebooktan kendi memleketlim sunucuyu ekledim ama hemşerim diye kötü bir niyet yoktu.
Daha sonrada msn ekledi beni ama bana sulanacağı ahlaksız teklifte buluncağını bilemezdim.
Sildim böyle yapınca facebooktan msndende engelledim.
Daha sonra bir gece mesaj geldi bana ondan facebooktan dedi ki beni ara acil bu numaradan .
Niye dedim önemli konu dedi tamam dedim 3 gün aramadım arkadaşlaımda engel oldular.
Ben yine bir gece facebooktayken geldi msj attı aramayacaksın galiba dedi bende msne gelmesini söledim neyse orda söylemesini istedim.
Oda msne geldi ve bana okulunda benim adımı sapığa çıkartmışssın ben ünlüyüm ama seni kendimden daha ünlü edicem ailenin yüzüne bakmyıcaksın dedi.
Korktum demediğimi söledim ama ikna edemedim.
Ve korkmaya başladım bende uyuyamadım tansiyon hastasıyım tansiyonum yükseldi ve halada öle.
Adam ya açık açık benimle ilişkiye girceksin ya da adını çıkarcam diyor.
Aileme gidipte böyle durum var diyemem çünkü cahil bir aile yapısında büyüdüm okuldan alınırım
Bende bugün bir büyüğüme söledim hocama söledim içim rahat etsin diye ..
Nolur bna yardı edin onunla beraber olamam
ama ondan korkuyorum napmaya çalışıyorsenağlama
korkuyorum çok hemdesenağlama
Son düzenleyen: Moderatör: