- 1 Aralık 2018
- 316
- 162
- 103
- 27
Uzun ama lutfen okuyun. Geçen sene evlendim daha çok küçüğüm. Liseyi bitirdim onunla evlendin 11. Ayımız. Kocam olacak şerefsiz sinirli bi yapıdadır. Her şeye evet tamam demelisin yoksa kavga çıkar. Dün eve geç gelme sıkılıyorum dedim. Mesaj attım yani. O da sinirlendi beni eleştirme demistim sana. Sen çok oldun. Senin inadına hep geç glcm dedi. Dün ilk defa 12 de geldi. Bide yataklarimizi ayırdı. Tek kelime etmedim sabah ilacini verdim. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı bile etmedi. Tam cumaya gidecekken benim magazin açtığımı gördü. Şansa sinan akcilin üstü çıplak görüntüsü çıktı. B3nde hemen değiştirdim. Sofradaki herşeyi savurdu kırdı. Neymiş magazin açmışım. Bende sınır krizi geçirdim. Bağırdım.kendime vurdum. Ve ilk defa geldi beni öldüresiye dovdu
dayanamıyorum. Ilk yıldan döverse hep döver. Kendimden bile nefret ettim. Annem pişman olucan univ oku. Onunla evlenme demişti. Babam yok. Şimdi gitsem ailem arkamda durur
Ne yapmalıyım. Çok çaresizim. Lütfen bana akıl ve cesaret verin. Çocuğumuz da yok bu arada. 19 yasindayim. O da 24 yasnda

Ne yapmalıyım. Çok çaresizim. Lütfen bana akıl ve cesaret verin. Çocuğumuz da yok bu arada. 19 yasindayim. O da 24 yasnda