Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağzınıza sağlık

İlk okuduğumda bende böyle düşündüm kendisi için. Kesinlikle katılıyorum

Sanki bilmiyor musun biriyle yattigi mi dedim..ne cirkin bir soyleme sekli..adama salak salak konusma resmen demissiniz..bir de adam kabahatli olmus (sanki bilmiyor musun)tabii pek cok uyemiz Iskandinav burada ama hala pek cok insan icin bu konu onemli..hee dolusur buraya az sonra irticaci vay orumcek kafa diyenler ama gercek bu..nitekim olay tam da boyle sonuclanmis

Bazi yerlerde (dini konulara girmek istemiyorum) sadece bir kac saat icin dini nikah kiyanlar da var. Bunun bir adi vardi ama unuttum simdi. Ailenin o nikahi bildigini zannetmiyorum

Yanlız adam çakal eşinin ana babasına söyleyip karısını rezil edip kendi ana babasına söymelicekmiş yani kendini küçük düşürmücek kendi ailesinin gözünd. kaç yıldır anlamadın mı bilmiyor muydun aklın nerdeydi demesinler diye. Diğer tarafa söylicek ki hem rezil etsin hemde mağdur olabilsin. Madem anlatma taraftarı kendi tarafına da anlatsın.

Kadını her durumda haklı görmeye çalışan kadınlar bence eril zihniyetin aynadaki yansıması. Yok birbirlerinden farkları.

Bu konuda kadını haklı göremezsiniz, her mesajı ayrı bir fiyasko.
Bende anlam veremedim hiç olay sanki bekaret adamı aptal yerine koymuş hala adam biliyordu yok kendi o zaman niye seviştiydi diye saçma mesajlar

Burda kadina adama iftira atmasini veya cocuk olmadigi icin (adamin saglik sorunlari var) ögütleyenler de var. Adam onu kendi ailesine söylese elalemin duyacagini bildigi icin söylemiyor. Zaten bosanmalarda genelde kadinlar suclanir, bu durumu millet agzina sakiz yapar. Hem adam hem kadin kücük düsürülür

Bazi yerlerde (dini konulara girmek istemiyorum) sadece bir kac saat icin dini nikah kiyanlar da var. Bunun bir adi vardi ama unuttum simdi. Ailenin o nikahi bildigini zannetmiyorum
Mute nikahı genelde iran da hayat kadınlarının kıydığı dini açıdan hiç bir hükmünün olmadığı safsata bir nikah.

Muta nikahı rezalet resmen

Ya bide adam öncesinde sevişir sevismez kime ne gidip bakire kadın da ister bu sana uymazsa görüşmezsin olur biter önceden yapmış yapmamış bilmem konu sahibi pek güzel yapmış ve yapmamış gibi yaptığından sorun çıkmış adamı kandırıp namusunu kurtardığını düşündü tabi ama işte

E kıvır sende uste cık. Ben orda senı sınır etmek ıcın soylemıstım bunu ama sen cıddılesıp cırkın tepkıler verınce bende devam ettım. Sen sankı bılmıyo musun ilk olduğunu ben kımle beraber oldum orda değil miydin? Senden baska kimse olmadı bunu kopek gibi biliyosun ama sana dıyecek lafım yok.Sırf bunun ıcın benı boşayacak mısın dıye uzattım konuyu ama sana yazıklar olsun demek kı senın ıcın onemım buymus. Sen değil ben bosanmak ıstıyorum. Benım kocam benım ruhumu kalbımı sevıyor sanıyordum.

bu mesajı atıp evden cıkıp git. Ailene soylerse de ıspatın olur onun da aklına takılır yalan mı dogru mu dıye. Normalde kandırma taraftarı degılım sıze kızdım ama uc yıl sonra bu yuzden defol git babana da anlatcam dıyen adam bu mesajı hakedıyo. Ben olsam evlı kalmazdım bu adamla

Bu yüzden sakince konuşup kimsenin çocuk ve bekaret gibi konulara girmeden ortak bir dille ayrılmak istediklerini söylemeleri her iki taraf içinde en iyisi bence.

Üc yil oldugu adamin yeni ögrendigi gercegini desgistirmiyor ki. Baskasiyla nikah kiydigini duysa tamamen kafayi yer

gecmiste daha once birileriyle birlikte olmussunuz ustune bir de evlenmissiniz. (dini resmi fark etmez evlenmissiniz sonucta) karsiniza bi adam cikiyor. onla da beraber oluyorsunjz fakat adama durust olmuyorsunuz. ben sunu anlamiyorum ya. benim bedenim istedigimle yatar kalkarim zihniyetindesiniz madem! o zaman karsiniza cikan adamlara da soyleyeceksiniz gecmisimde boyle boyle oldu diye. ve evlendiginizi de.. siz durust davranmamissiniz adam da sorgulamis ister nisanliyken beraber olsun ister evliyken sonucta kafasina takilmis. siz de cok iyi bir halt yemis gibi ben yattim iste gecmiste bilmiyor musun diyorsunuz.. kufreder gibi... adam bir an once bosamakta hakli. cinsiyet fark etmez bir kisi icin bakirlik veya bakirelik onemliyse karsisina gecip adam gibi soyleyin ya! hani 21. yy dayiz yeeaa bunun onemi mi kaldi diyenler olmus da. bir cok kisi icin onemli. mesele kan degil. sadece kan deyip olayi kucumsemeye kalkmayin. ben gecmiste kimseye dokunmadiysam evlendigim insan da oyle olmali, ilkini benle yasamali diyor bazilari. buna da saygi duymak zorundasiniz. konu sahibi bence diretme, bosan. aielene de anlasamadik dersiniz kotu sonuclar dogurmamasi acisindan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…