Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmam nikahı kıydık demiş birde iyi bir halt etmiş gibi özrü kabahatinden beter. Nasıl bir akıl tutulması yaşadıysa artık.

Konu cok baska yerlere gıdıyor bu konu benı asıyor galıba(

Bence konu sahibinin tek sansi konular raydan cikmadan esine anlasmali bosanmayi teklif etmek, adam gercekten bosanmak isterse. Cünkü bu durumlar ortaya dökülse konu sahibinin ailesi arkasinda durmayacak gibi. Babasindanda korkuyor. Anlasamadik olmuyor diye bitirmeleri lazim

Bazi yerlerde (dini konulara girmek istemiyorum) sadece bir kac saat icin dini nikah kiyanlar da var. Bunun bir adi vardi ama unuttum simdi. Ailenin o nikahi bildigini zannetmiyorum

Muta nikahı sanırım.
Hanımefendi de anladığım kadarıyla sırf adamla birlikte olabilmek için gizlice nikah kıymış. Güya zina sayılmasın diye. Kendi de anlamış ki, nikah geçersizdi diyo.
Baştan sonra saçmalığın daniskası yani!

İnşallah fakesindir. Yoksa hiç kimse kocasının karşısına geçipte gevşek yevşek "yattığımı" gibi bi cümle kurmaz bence.

Burada ki konu eşinize yalan söylemeniz... Siz eşinizin daha önce ilişkisi olmadığını biliyormuşsunuz. Kaldı ki tanıma evresinde böyle konulara bakış açısını az çok anlamışsınızdır. Eşiniz bişey demedi diye anladı sanıp, birde çok saçma bir şekilde yüzüne haykırmışsınız resmen.
Ben bu konuda eşinize hak verdim. Daha önce birliktelik yaşamamış kadın/erkek kendisi gibi birini tercih etme hakkına sahip.
Eşinizle uzlaşmaya çalışın, en azından boşanma durumu olursa adabınca bosanirsiniz.

Delirse haksız mı? Yerden göğe haklı. Allah'tan sadece kovmuş, neler neler okuyoruz/ izliyoruz...

Yani cok büyük bir yikim olmustur güven acisindan. Birde cocuk olmadigi problem var. Adamdan kaynaklaniyorsa zaten kendini yiyip bitiriyordur. Üstüne de öyle laf yediyse baya yaralanmistir simdi. Konu sahibi neden o lafi söyledigini söylemedi galiba veya ben görmedim, öyle veya böyle asiri gereksiz olmus.

"1 damla kan için namussuz sayılmamak" adına 40 takla atmışsınız. Önce kendiniz inansaydınız bunun namusla ilintisi olmadığına da yaptığınızın arkasında durabilseydiniz, gizli saklı işler çevirerek evlenip kendinizi kurtarmaya(!) çalışmak yerine.

Madem yaptınız, belki "Beni böyle davranmaya zorlayan erkek egemen toplumun kendisi, dürüstlüğümü hak etmiyorlar" dediniz kendinizi böyle rahatlattınız (Ki adamı bilhassa bakir-tecrübesiz, kandırması kolay olur diye seçtiğinizi düşünüyorum), o zaman da ağzınızı iyi kapasaydınız. Gerçi kendinizi nasıl rahatlattığınızı da yazmışsınız: Biliyor sayılırdı kan gelmemişti zaten sormamıştı kabul etti sayılır. Hı hı.

Hayır bir de "Yattım" kelimesini seçmek nedir anlatmaya?
Neresinden tutsam elimde kaldı konu.

Mesele bekaretten ziyade ortada çok büyük bir kandırmaca var ve hala nasıl kandırmaya devam edebilirsiniz diye akıl almaya gelmişsiniz.
Adama iftira at sende diye akıl veren arkadaşlar bu olay kendi başınıza gelse, iftiraya uğrasanız ne hissedersiniz ?

Bahsedildiği kadar korkulan bir ortama ve aileye sahip olan kimse bu kadar rahatça eşinin yüzüne '' yattığımı sanki bilmiyor musun '' demez, diyemez.

Sizin derdiniz aslında itirafınızda değil bence, aile evine dönüp yaşam konforunuzdan çıkmak istemiyorsunuz ve biliyorsunuz ki, eşiniz kadar saf, kolay kandırabileceğiniz kimseyi bir daha bulamayacak olmanız.

Şu forumda erkeğe hak verdiğim nadir konulardan biriside bu oldu.

Eşinizin kimseye bu konudan bahsedeceğini sanmıyorum, yapacak olan kişi öğrendiği anda ortalığı velveleye verir, arar, söylerdi.

Sizde eşinize bir iyilik yapın ve boşanın. Bir daha da arkasında duramayacağınız hiçbir şeyi yapmayın.

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Adam zaten çocuk konusunda yeterince üzülüyordur. Üstüne karısına inanmış güvenmiş, kendi yaşayışına dikkat etmiş... Havadan sudan konuşurken geldikleri noktada bir anda hayatı mahvolmuş adamın.

Ben adama çok üzüldüm...konu sahibi hala evlenmiş boşanmış olsaydım, 1 damla kan çok mu önemli vs diye kendini savunmaya çalışıyor. Güveni yakıp yıkmış , ısrarla bunu anlamıyor. Şimdi de paçaları tutuşmuş...

Konu bana hiç gerçek gelmemesine ragmen nasil 24 sayfa olmus? 4 yillik evlilikte ilk defami konusulcak bu? Insan esinin zihniyeti bilmezmi?

Toplumsal yoklama gibi bir konu. Kadin bir kaç defa sex yasamis (vuuu), ve adam tertemiiz bakiir, acaba kim yargilanacak. 24 sayfa olmasi ilgiç dogrusu.

Allah'ım ne okuyorum elinizin altında Google gibi bir nimet var, nikah neden geçerli neden geçerli değil okuyun lütfen...
Sizin nikahiniz gecersiz çünkü ailelerin ve kimsenin haberi yok, gizli kıyılmış...Mehirden dolayı gecersiz olmamış yani.

Siz kocanızı çok kötü bir şekilde kandırmışsınız.Yattığımı bilmiyor musun diyerek de aklınızca onu yaralamaya çalıştınız ama ters tepti.

Kuzum adamın huyunu bile bile .. kötü olmuş gerçekten üzüldüm senin için. İnşallah içi soğur da düzelir aranız.

Keşke sadece kimsenin haberi olmadığı için geçersiz sayılsa.
Adamlar resmen muta nikahı kıymış. Birlikte olabilmek için sözde “nikah” kıymışlar, o yüzden de mehir falan yok ortada. Amaç gerçek bir dini nikah değil ki, zina yapmamak içim yalandan nikah kıyıyolar. Mehiri bahane ediyo şimdi de.

Şaka maka ben konu sahibini merak ediyorum. Allah korusun adam anlık bir şokla böyle bir tepki verip sabahına çok daha sert bir tepki verebilir.

Basit bir konu değil çünkü bu.

Konu sahibi bizi bilgilendirirsen sevinirim, umarım daha da tatsızlaşmamışsınızdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…