- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Ataabetull
-
İmam nikahı kıydık demiş birde iyi bir halt etmiş gibiYa bide adam öncesinde sevişir sevismez kime ne gidip bakire kadın da ister bu sana uymazsa görüşmezsin olur biter önceden yapmış yapmamış bilmem konu sahibi pek güzel yapmış ve yapmamış gibi yaptığından sorun çıkmış adamı kandırıp namusunu kurtardığını düşündü tabi ama işte
Konu cok baska yerlere gıdıyor bu konu benı asıyor galıbaKim kimle nıkah kıymıs? Adam bi de baskasıyla mı evlı?
Konu cok baska yerlere gıdıyor bu konu benı asıyor galıba(
Bazi yerlerde (dini konulara girmek istemiyorum) sadece bir kac saat icin dini nikah kiyanlar da var. Bunun bir adi vardi ama unuttum simdi. Ailenin o nikahi bildigini zannetmiyorum
Burada ki konu eşinize yalan söylemeniz... Siz eşinizin daha önce ilişkisi olmadığını biliyormuşsunuz. Kaldı ki tanıma evresinde böyle konulara bakış açısını az çok anlamışsınızdır. Eşiniz bişey demedi diye anladı sanıp, birde çok saçma bir şekilde yüzüne haykırmışsınız resmen.Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Delirse haksız mı? Yerden göğe haklı. Allah'tan sadece kovmuş, neler neler okuyoruz/ izliyoruz...Olabilir. Ama bazilari icin adi üstünde nikah ya yeterli oluyor. Bence adam bu nikah olaylari duysa daha da delirir.
Delirse haksız mı? Yerden göğe haklı. Allah'tan sadece kovmuş, neler neler okuyoruz/ izliyoruz...
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Adam zaten çocuk konusunda yeterince üzülüyordur. Üstüne karısına inanmış güvenmiş, kendi yaşayışına dikkat etmiş... Havadan sudan konuşurken geldikleri noktada bir anda hayatı mahvolmuş adamın.Yani cok büyük bir yikim olmustur güven acisindan. Birde cocuk olmadigi problem var. Adamdan kaynaklaniyorsa zaten kendini yiyip bitiriyordur. Üstüne de öyle laf yediyse baya yaralanmistir simdi. Konu sahibi neden o lafi söyledigini söylemedi galiba veya ben görmedim, öyle veya böyle asiri gereksiz olmus.
Allah'ım ne okuyorumAma bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Allah iyiliğini versinSon durum nedir çekirdek çay sayfaları okudum valla iş aramda
Siz kocanızı çok kötü bir şekilde kandırmışsınız.Yattığımı bilmiyor musun diyerek de aklınızca onu yaralamaya çalıştınız ama ters tepti.Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Kuzum adamın huyunu bile bile .. kötü olmuş gerçekten üzüldüm senin için. İnşallah içi soğur da düzelir aranız.Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Allah'ım ne okuyorumelinizin altında Google gibi bir nimet var, nikah neden geçerli neden geçerli değil okuyun lütfen...
Sizin nikahiniz gecersiz çünkü ailelerin ve kimsenin haberi yok, gizli kıyılmış...Mehirden dolayı gecersiz olmamış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?