Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee nişanlıyım namussuzluk (!) yapmak isine gelmiş sanırım ona bir şey dediği yok eşinizin

Bence diyin seni denemek için yaptım ne kadar seviyorsun diye. Ve sen hemen beni sildin. Gibisinden. Yada çocuğumuz olmuyor diye sinirlendim ve bitirimek istedim. Biliyorum sende hemen evet de diye bunu söyledim. Diyin güven çok önemli. Eşiniz böyle birşeyi kabul edemiyorsa ya hiç birlikte micaktiniz yada bunu saklayacaktiniz. Hakkımızda hayırlısı olsun

eger cekismeli bosanirsaniz bu konuda cok rezillik cikartir benden demesi

eger bosanmaya karar verirseniz anlasmali bosanmayi deneyin.

Sabah beni aramış geri döndüm efendim diye yarın ablan istanbula gidiyormus ister onla git ister bugünden git ama git istemiyorum dedi telefonu yüzüne kapattım ses kaydı göndermiş böyle bir şeyi kimseye söylemeyeceğim sadece senin annenle babana söyleyeceğim senin adına leke gelmesin diye kendi Annem e babama bile söylemeyeceğim ce senin annene babanbabana söyleyeceğim dedi neden ayriliyorsunuzdediginde benim yüzümden olduğunu söylemek içindir biraz önce yine aradı islemlere başlayalım dedi kapattı korkuyorum babam duyarsa gerçekten cok kötü şeyler olur

Bence de bu saatten sonra bu adamın gerçekleri değil yalan duymaya ihtiyacı var.

Ay bir de bu adama hak verenler olmuş... Madem bekaret çok mühim niye evlenmeden beraber olmuş bu kadınla?
Konu sahibi siz de hayret bir şey vallahi nasıl söylediniz böyle pat diye.
Mesele evlenmeden birlikte olmak değil ki. Bekarete önem veren herkes dini açıdan hassas olduğu için böyle değil. Bazıları dini açıdan değil de, karşımdaki ilkimse ben de onun ilki olmalıyım diye düşünüyor. Yani adam gayet haklı. Adamı kandırmış.

Konu sahibi eşin seni sevmiyor, istemiyor, evlilikten ve senden usanmış, çocuk yapmaya çalışmak istemiyor, aile olmak istemiyor, tek istediği boşanmak emin ol buna.
Sen de diretme boşa şu adamı, hoş adam olsa en fazla insanlara anlaşamıyoruz diyerek ayrılalım der, kaldı ki zaten bunun için ayrılmaz da ama o resmen boşanmaya bahane bulmak için sana dün bunları sormuş, sonra da seni konuşturarak ekmeğine yağ sürmüş.
Zamanında aman neyse deyip evlenmiş, şimdi aklında bu bahanesi var bu bahaneye sığınarak yürüyor işte. Zaten biliyormuş bekaret olayını, sana sorup sorup ağzından da itiraf ettirip yeni duymuş gibi yaparak ayrılığına bahane bulmuş, bütün olay bu.

Ona desene bu benim özelim, anneme babama da söyleyemezsin, benim söylemek istemediğim bir şeyi söylemek nasıl bir karaktersizlik? Çok başın ağrıyacaksa inkar edersin ana babana, ama bu konuları onunla telde ve mesajda konusma, yazışmaları saklar, sesini kaydeder sonra ailenle de huzursuzluk yaşarsın.
Telde ve mesajda değil eve gelince yüzyüze adam akıllı konuşup ondan sonra ne yapman gerektiğine bak, eline kanıt verme, boşanıyorsa da boşansın karşısında eğilme,.

Böyle zihniyette bir adam işini şansa bırakmaz, bunu medenice içinde düşünüp kapatmaz, ortalığı ayağa kaldırırdı eminim ki.
Eşim de ben de bekarete önem veren insanlarız. Bende ilk gece kanama olmadı, esnek zarım varmış doğumda yırtıldı hatta. Eşim buna önem vermesine rağmen kan gelip gelmemesine bakmadı bile. Çünkü benim sözüme güveniyordu ve her kadında kanama olmadığını biliyordu. O yüzden söylediğiniz şey her zaman geçerli değil.

Ben de her tepki zaman geçerli demedim zaten, durumlar insanlara göre spesifik şekil alır ve bu konuda bugün bakire değilmiş diye dövmekle aileye söylemekle tehdit eden, derhal boşanıyoruz diyen bir adam o an işini ya belkide kan gelmedi diye şansa bırakmaz, kesinlikle sorgular hatta olay çıkarırdı.
Adamın tavırları arasında büyük bir tezat var ve bu yüzden bu konuyu aslında o kadar da önemsediğini düşünmüyorum, tamamen boşanmak için bahane yaptığını, konu sahibi de karşı çıkmasın diye onu bu şekilde zor durumda bıraktığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Şu saatten sonra yerinizde olsam gururumu da alır arkama bakmadan giderdim. Üzerine varmanın bir anlamı yok.

Herkes bekaretten bahsetmiş
Buradaki mühim mesele kadının önceden dini nikah kıyıp bunu eşinden gizlemesi
Kendi değer yargılarına göre evlenmişsin boşanmışsın hükümsüz de olsa eş kabul etmiş öyle davranmışsın.
Benim eşim bir gece çıkıp senden evvel başkalarıyla yattım imam nikahı da kıydım dese ben de pılını pırtını topla git derim
Bunun kadını erkeği bekareti bakiri olmaz

Konu Sahibi özelini ailene açarsa ne yapacaksın onu düşün. warrior princess in dediği gibi asla yazılı sözlü kanıt bırakma. Hatta mesajlarda yazarsa falan cevap verme ya da inkar et. Ailene de bunu sunabilir. Allah korusun size zarar verebilirler. Eşiniz kandırılma konusunda haklı diyemem çünkü bende baştan beri bildiğini düşünüyorum. Şimdi ise sizden boşanmak için sizi tehdit ediyor. İşiniz gücünüz var mı? Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama umarım başka zorluklar yaşamazsınız

Geri zekalilik yaptım pat diye söyledim sanki sen benim daha önce biriyle birlikte olduğunmi bilmiyormuş gibi davranma diyince cildirdi
Bir anda duyunca kendine yediremedimi aceba
Bu erkekler ne pis ya ondan onceki olanlar onu neden ilgilendiriyor
Sizin bunu soylememenizde olmamis
Ortada kanita dair bisey birakmayin ne olur ne olmaz

Bir anda duyunca kendine yediremedimi aceba
Bu erkekler ne pis ya ondan onceki olanlar onu neden ilgilendiriyor
Sizin bunu soylememenizde olmamis
Ortada kanita dair bisey birakmayin ne olur ne olmaz
Ortada şöyle bir sorun var. Adam kadına sorduysa ve konu sahibi de senden önce kimse olmadı dediyse büyük bir sorun. Hele de yukarda bir üye yazmış dini nikah kıymış önceden başkası ile diye. Ben de eşimin dini nikah kıydığını ama bunu evlenmen benden gizlediğini duysam işte kapı derim. Ama adam birlikteliği sormadıysa konu sahibi de söylemediyse ben konu sahibini de haksız bulmuyorum fakat dini nikah falan varsa o zaman konu sahibi çok haksız. Bu gizlenecek bir şey değil. Kimileri için dini nikah resmî nikahla aynı. Evlenmiş boşanmış gözüyle bakması da normal. Asıl sorun konu sahibin ailesi. Umarım duyunca kadına bir şey yapmazlar çünkü konu sahibi bundan korkuyor.

Ortada şöyle de bir sorun var; ilk ilişkiden sonra adam kan gelmedi, neyse olabilir falan diyor konu sahibi sesini çıkarmıyor. Daha sonra adam bunu birkaç kez daha tekrar dile getiriyor konu sahibi karanlıkta yaptıklarımıza say diyor. Konu sahibi adamın evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadığını düşündüğünün farkında yani. Direkt yalan söylememişse de adamı kandırmış her halükarda. Sonra karşısına çıkıp hey dostum ben senden önce de çatır çatır seviştim denince her insan (her erkek demiyorum) çıldırır. Çok ciddi bir yalan ve oyun var çünkü mevzuda.

Konu sahibini hakli bulmuyorum Evet bunlari gozden kacirmisim uzuldum durumunada herkes bir hata yapiyor sonra maalesef o hatayi dile getirmek kolay olmuyor Allah yardimcisi olsun

Kadını her durumda haklı görmeye çalışan kadınlar bence eril zihniyetin aynadaki yansıması. Yok birbirlerinden farkları.

Bu konuda kadını haklı göremezsiniz, her mesajı ayrı bir fiyasko.
Ağzınıza sağlık, haklı kimse onu savunmalıyız her zaman, cinsiyetten bağımsız.

Eşi kan niye gelmemiş demiş zaten birkaç defa, konu sahibi müthiş zekasıyla karanlıkta yaptıklarına dua demiş

Şimdi dünkü, senden önce başkasıyla yattığımı bilmiyor musun sanki gibi çok kötü bir üslupla söylenmiş bir söz var. Araya dini nikahı katmasi ultra saçmalık. Nikah geçersizdi diya açıklamaya yapmaya çalışmış birde. Eşi aptal yerine konulmuş açık açık.

Ailesi duymasın, başına birşey gelmesin bunları kimse istemez ama konu sahibinin hakkı tek bir tarafı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…