Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özete ekleme yapıyorum bir kaç sayfa geride bir üye yani siz ilk gece numara yaptınız ilkmiş gibi davrandınız tarzı bir soruyu evet diye yanıtladı direkt yalan var

O daha önce biriyle olmuş mu? Nişanlıyken neden birlikte oluyor madem çok önemli? Of bıktım valla yıl olmuş kaç hala namus, kan , bekaret vallahi bıktım. Siz boşanın bundan

Edit: adam bakirmis . Oha dini nikah yapmış konu sahibi. Adam haklı.

Oha imam nikahı mı kıymış? Ben okumadım onu yahu.
Ee ailesi biliyordur o zaman zaten. Bilmiyor mu?

+10000. Adam bilse gerçeği, bunları kaç kere söylemez zaten. Bilmeden evlenmiş. Üç yıl sonra duyunca da şok geçirmiş. Adam kendisi bakirse evlenirken o zaman çifte standardın değil değer yargılarının arkasında durduğu anlaşılır. Ben adama hak verdim. Konu sahibi boşanmak istemiyorsa ne yapmalı bilemiyorum. Ancak aile büyüklerine karşı inkar etmeli onu biliyorum, ne denebilir başka

O kısımları hiç bilmiyordum. Yani o kadar gizlediğini. Karanlıkta olsa ışığı açmıyorlar mı ki sonra. Adam da garip hiç üzerine düşmemiş bu durumun.

Hala konu nasıl başkasıyla birlikte olduğunu eşine anlatmaya geldi anlayamadım. Konu nasil bilmiyor musun sanki başkasıyla birlikte olduğumuya geldi.

O kadar detaylı bilmiyordum meseleyi. Yani bu derece saklamaya çalıştığını bilmiyordum. Mesele buralara nasıl gelmiş onu da yazmadı. Yani çocuk meselesinden bu kadar nasıl saptı ki konu.

Hala konu nasıl başkasıyla birlikte olduğunu eşine anlatmaya geldi anlayamadım. Konu nasil bilmiyor musun sanki başkasıyla birlikte olduğumuya geldi.
Yahu hala ısrarla cevap vermemesinden anlamadınız mı? :) Önceki konularına bakarsanız adamın bazı sağlık problemleri var. Operasyon falan geçirmiş. Büyük ihtimal konu sahibi " Ben senden önce çatır çatır sevişiyürdüm. Sen beni onlar gibi iyi öpemirsin." falan demiş işte.

Konu mis gibi Bağcılar kokuyor...

O kadar detaylı bilmiyordum meseleyi. Yani bu derece saklamaya çalıştığını bilmiyordum. Mesele buralara nasıl gelmiş onu da yazmadı. Yani çocuk meselesinden bu kadar nasıl saptı ki konu.
Muhtemelen tartışma esnasında adamın canını acıtmak için söyledi diye tahmin ediyorum ben.

O kısımları hiç bilmiyordum. Yani o kadar gizlediğini. Karanlıkta olsa ışığı açmıyorlar mı ki sonra. Adam da garip hiç üzerine düşmemiş bu durumun.
Düşmemesi daha önce ilişki yaşamamasındandir. Bilmiyor neticede, eşi öyle demiş üzerinde durmamıstir daha fazla.

Ve bence çocuk meselesinden sonra bunu söylediyse, adamı suçlamak, birşeyleri beceremedigibi söylemek için kullandı bu ifadeyi. Ama yine de kadınin hala haklı olduğunu savunanlar var şaka gibi.

Bu dini konulara da ne güzel kılıf bulunuyor valla. Dini Nikahı da yatıp kalktığımız zina sayılmasın diye Kendinizi kandırmak için mi kıydınız?

Adam üzerine düşmemiş demek ki güvenmiş karısına. Öyle bir güvenin üstüne böyle bir cümle adamı delirtmesin de ne etsin?

Yani böyleyse yazik , kaldı ki eşi baştan bilseydi bile bu konu konusulmamali. Bende de ilk ilişkide kan gelmedi ama eşim neden gelmedi diye sormadı. Ben cok korkuyordum cok kanama olacak diye hic olmadi dedim. Konusu dahi açılmadi. Konu sahibi hem eşinin kanama olmadığından bilmesi gerek diye düşünüyor hem adam sorunca sakladığıni diyor üstüne adama garezi varmış gibi bilmiyor musun başkasıyla olduğumu diyor.

Adama daha gecerli/gecersiz nikah kiydirdiginiz anlattiniz mi? Bu bekarettdende kat kat daha önemli bir konu

Konu sahibi sürekli namus bir damla kanda mı diyorsunuz, birkaç üye de sanki kendisi yapmadı mı diyor. Evet, namus bir damla kan demek değildir. Birçok kadın ve hatta TDK dahi bu konuda mütabık. TDK diyor ki mesela, toplumdaki değerlere bağlılık ve dahi dürüstlüktür namus. Bakın altını çiziyorum, dürüstlük diyor. Yani siz savunduğunuz bir fikir ile çelişiyorsunuz. Namus kandan ibaret değildir, kadının değeri bununla ölçülmez diyorsunuz. Amenna, aynı fikirdeyim ben de. Peki kadının-insanın değeri neyle ölçülür? Ortada bir namussuzluk var evet ama bunun sebebi kocadan önce gelmiş olan kan değil, bile isteye adamı kandırmak.

Ayrıca bu ne saygısızlık yahu? İyi valla toplumda bekarete önem veren, inancı yahut inandığı değerler uğruna evlilik öncesi birliktelik yaşamak istemeyen insanları taşlayalım bir de. Daha neler! Sanki kendisi yapmadı diye varoşluk kokan bir savunma ile kadını daha mı değerli yapıyoruz acaba? Yapmamış olabilir evet. Birliktelik yaşamamış bir kadın ile evlenmek de istiyor olabilir. Bu, evleneceği kadının problemi. Bu, geri kafalılık yobazlık değil. Size ne milletin pipisinden kukusundan iyice delirdi herkes.

Biz, ahlak nedir namus nedir gerçekten bilen ve idrak eden insanlar olarak ki umarım sayımız az değildir. Kadının ya da erkeğin kaç kişiyle seviştiği ile ilgilenmiyoruz mesela. Mahrem bölgesinin çetelesini tutmuyor, mahrem bölgesi dolayısyla namuslu ya da namussuz demiyoruz. Aynı şekilde bakir yahut bakire olmayı tercih eden, tercihleri doğrultusunda eş seçimi yapacak olana da "ehehe yobaz bu devirde yaptığına bak ehehe" de demiyoruz. Kuku ve pipiden ziyade, namusun gerçek anlamı ile ilgileniyor "dürüstlük" arıyoruz insanda. Ve maalesef ki konu sahibi sizde bu yok.

Kocanız gayet haklı. Çirkeflik yapsa da haklı. Boşanma aşamasında çoğu adam çirkinleşir. Belden aşağı vurur. Şu an çok öfkeli olduğu için tehdit ediyor olabilir sizi. Yapar ya da yapmaz bilmiyorum. Siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi. Yalnız anlamadığım bir şey var. Söylediğinize göre şu an çok korkuyorsunuz aileniz bu durumu öğrenecek diye. Ancak kocanızın mevcut durumunu ayrıntıları ile belirtmekten de geri kalmamışsınız korkunuza rağmen. Bunu yapmanızdaki amaç "kocam da eksik" demek ise, kocanız eksik değil. Siz de bakire olmadığınız için eksik değilsiniz. Ancak üslup ve dürüstlük konusunda epey eksiksiniz.

"karanlıkta" ağlayın, belki geçer.

Konu sahibi özellikle de karanlık ortam seçmiş muhtemelen nişanlıyken şimdi eşinizde tüm bunları düşünüyordur. Ne kadar aptal yerine koymuş beni diyordur haklı olarak.
Off detayları şoktan şoka girerek okuyoruz resmen , her işin en ince çakallığını bilen birisi nasıl 'cahillikle' üç beş farklı kişiyle sevişir yıl aralıklarıyla. Hele duyulsa sözde canından olacağı bir ortamda ( lafı oraya da getirmiş) . Imam nikahi da kıymışsa babasından neden korkuyor, hani duyurmak gerekiyor ya, babasigil evcilik oynadığını falan düşünmediler herhalde biliyorlardır kızlarının seviştiğini, nerden tutsan elde kalan bir konu. Işte insanın aklında 40 tilki dolaşınca en son dönüp kendi kuyruğuna basıyor. Gene de inşallah aileye söylemeden medeni bir şekilde boşar. Çünküaileniin ve kocanın gururuna, onuruna yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…