- Konu Sahibi Ataabetull
-
Özete ekleme yapıyorum bir kaç sayfa geride bir üye yani siz ilk gece numara yaptınız ilkmiş gibi davrandınız tarzı bir soruyu evet diye yanıtladı direkt yalan varOrtada şöyle de bir sorun var; ilk ilişkiden sonra adam kan gelmedi, neyse olabilir falan diyor konu sahibi sesini çıkarmıyor. Daha sonra adam bunu birkaç kez daha tekrar dile getiriyor konu sahibi karanlıkta yaptıklarımıza say diyor. Konu sahibi adamın evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadığını düşündüğünün farkında yani. Direkt yalan söylememişse de adamı kandırmış her halükarda. Sonra karşısına çıkıp hey dostum ben senden önce de çatır çatır seviştim denince her insan (her erkek demiyorum) çıldırır. Çok ciddi bir yalan ve oyun var çünkü mevzuda.
Oha imam nikahı mı kıymış? Ben okumadım onu yahu.Herkes bekaretten bahsetmiş
Buradaki mühim mesele kadının önceden dini nikah kıyıp bunu eşinden gizlemesi
Kendi değer yargılarına göre evlenmişsin boşanmışsın hükümsüz de olsa eş kabul etmiş öyle davranmışsın.
Benim eşim bir gece çıkıp senden evvel başkalarıyla yattım imam nikahı da kıydım dese ben de pılını pırtını topla git derim
Bunun kadını erkeği bekareti bakiri olmaz
+10000. Adam bilse gerçeği, bunları kaç kere söylemez zaten. Bilmeden evlenmiş. Üç yıl sonra duyunca da şok geçirmiş. Adam kendisi bakirse evlenirken o zaman çifte standardın değil değer yargılarının arkasında durduğu anlaşılır. Ben adama hak verdim. Konu sahibi boşanmak istemiyorsa ne yapmalı bilemiyorum. Ancak aile büyüklerine karşı inkar etmeli onu biliyorum, ne denebilir başkaOrtada şöyle de bir sorun var; ilk ilişkiden sonra adam kan gelmedi, neyse olabilir falan diyor konu sahibi sesini çıkarmıyor. Daha sonra adam bunu birkaç kez daha tekrar dile getiriyor konu sahibi karanlıkta yaptıklarımıza say diyor. Konu sahibi adamın evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadığını düşündüğünün farkında yani. Direkt yalan söylememişse de adamı kandırmış her halükarda. Sonra karşısına çıkıp hey dostum ben senden önce de çatır çatır seviştim denince her insan (her erkek demiyorum) çıldırır. Çok ciddi bir yalan ve oyun var çünkü mevzuda.
O kısımları hiç bilmiyordum. Yani o kadar gizlediğini. Karanlıkta olsa ışığı açmıyorlar mı ki sonra. Adam da garip hiç üzerine düşmemiş bu durumun.Eşi kan niye gelmemiş demiş zaten birkaç defa, konu sahibi müthiş zekasıyla karanlıkta yaptıklarına dua demiş
Şimdi dünkü, senden önce başkasıyla yattığımı bilmiyor musun sanki gibi çok kötü bir üslupla söylenmiş bir söz var. Araya dini nikahı katmasi ultra saçmalık. Nikah geçersizdi diya açıklamaya yapmaya çalışmış birde. Eşi aptal yerine konulmuş açık açık.
Ailesi duymasın, başına birşey gelmesin bunları kimse istemez ama konu sahibinin hakkı tek bir tarafı yok.
O kadar detaylı bilmiyordum meseleyi. Yani bu derece saklamaya çalıştığını bilmiyordum. Mesele buralara nasıl gelmiş onu da yazmadı. Yani çocuk meselesinden bu kadar nasıl saptı ki konu.Ortada şöyle de bir sorun var; ilk ilişkiden sonra adam kan gelmedi, neyse olabilir falan diyor konu sahibi sesini çıkarmıyor. Daha sonra adam bunu birkaç kez daha tekrar dile getiriyor konu sahibi karanlıkta yaptıklarımıza say diyor. Konu sahibi adamın evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadığını düşündüğünün farkında yani. Direkt yalan söylememişse de adamı kandırmış her halükarda. Sonra karşısına çıkıp hey dostum ben senden önce de çatır çatır seviştim denince her insan (her erkek demiyorum) çıldırır. Çok ciddi bir yalan ve oyun var çünkü mevzuda.
bu çok soruldu ama cevapladı konu sahibiHala konu nasıl başkasıyla birlikte olduğunu eşine anlatmaya geldi anlayamadım. Konu nasil bilmiyor musun sanki başkasıyla birlikte olduğumuya geldi.
Yahu hala ısrarla cevap vermemesinden anlamadınız mı? :) Önceki konularına bakarsanız adamın bazı sağlık problemleri var. Operasyon falan geçirmiş. Büyük ihtimal konu sahibi " Ben senden önce çatır çatır sevişiyürdüm. Sen beni onlar gibi iyi öpemirsin." falan demiş işte.Hala konu nasıl başkasıyla birlikte olduğunu eşine anlatmaya geldi anlayamadım. Konu nasil bilmiyor musun sanki başkasıyla birlikte olduğumuya geldi.
Muhtemelen tartışma esnasında adamın canını acıtmak için söyledi diye tahmin ediyorum ben.O kadar detaylı bilmiyordum meseleyi. Yani bu derece saklamaya çalıştığını bilmiyordum. Mesele buralara nasıl gelmiş onu da yazmadı. Yani çocuk meselesinden bu kadar nasıl saptı ki konu.
Düşmemesi daha önce ilişki yaşamamasındandir. Bilmiyor neticede, eşi öyle demiş üzerinde durmamıstir daha fazla.O kısımları hiç bilmiyordum. Yani o kadar gizlediğini. Karanlıkta olsa ışığı açmıyorlar mı ki sonra. Adam da garip hiç üzerine düşmemiş bu durumun.
Bu dini konulara da ne güzel kılıf bulunuyor valla. Dini Nikahı da yatıp kalktığımız zina sayılmasın diye Kendinizi kandırmak için mi kıydınız?Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Adam üzerine düşmemiş demek ki güvenmiş karısına. Öyle bir güvenin üstüne böyle bir cümle adamı delirtmesin de ne etsin?O kısımları hiç bilmiyordum. Yani o kadar gizlediğini. Karanlıkta olsa ışığı açmıyorlar mı ki sonra. Adam da garip hiç üzerine düşmemiş bu durumun.
Yani böyleyse yazik , kaldı ki eşi baştan bilseydi bile bu konu konusulmamali. Bende de ilk ilişkide kan gelmedi ama eşim neden gelmedi diye sormadı. Ben cok korkuyordum cok kanama olacak diye hic olmadi dedim. Konusu dahi açılmadi. Konu sahibi hem eşinin kanama olmadığından bilmesi gerek diye düşünüyor hem adam sorunca sakladığıni diyor üstüne adama garezi varmış gibi bilmiyor musun başkasıyla olduğumu diyor.Yahu hala ısrarla cevap vermemesinden anlamadınız mı? :) Önceki konularına bakarsanız adamın bazı sağlık problemleri var. Operasyon falan geçirmiş. Büyük ihtimal konu sahibi " Ben senden önce çatır çatır sevişiyürdüm. Sen beni onlar gibi iyi öpemirsin." falan demiş işte.
Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
Muhtemelen tartışma esnasında adamın canını acıtmak için söyledi diye tahmin ediyorum ben.
Off detayları şoktan şoka girerek okuyoruz resmen , her işin en ince çakallığını bilen birisi nasıl 'cahillikle' üç beş farklı kişiyle sevişir yıl aralıklarıyla. Hele duyulsa sözde canından olacağı bir ortamda ( lafı oraya da getirmiş) . Imam nikahi da kıymışsa babasından neden korkuyor, hani duyurmak gerekiyor ya, babasigil evcilik oynadığını falan düşünmediler herhalde biliyorlardır kızlarının seviştiğini, nerden tutsan elde kalan bir konu. Işte insanın aklında 40 tilki dolaşınca en son dönüp kendi kuyruğuna basıyor. Gene de inşallah aileye söylemeden medeni bir şekilde boşar. Çünküaileniin ve kocanın gururuna, onuruna yazık.Konu sahibi özellikle de karanlık ortam seçmiş muhtemelen nişanlıykenşimdi eşinizde tüm bunları düşünüyordur. Ne kadar aptal yerine koymuş beni diyordur haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?