Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalkın gidin bir şans bekler gibi böyle ezilmiş gibi durmayın dik durun eğer siz bu durumda ezilmiş görüntü verirseniz devam etse bile sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirecek bu konuyu ve hep özür dileyen ezilen taraf olacaksın kocanın da ailene gidip bu kız bakire değilmiş yeni öğrendim diyeceğini düşünme aptal mısın sen derler adama

Bazı konularda haklı ben bunu onlar etmiyorum suan olan oldu ne yapmam gerek
Adam oturacak, sakinleşecek, sindirmeye çalışacak. Siz hayalet olacaksınız o evin içinde. Gerekirse çıkıp gideceksiniz o evden, gururu kırılmış, öfkeli bir erkeğin üstüne gitmek, kendini haklı çıkarmaya çalışmak, durumu toparlamak isterken atılan yanlış adımlar iyice zora sokar her şeyi. Siz yıllarınızı geçirdiğiniz insanda büyük bir güvensizliğe neden oldunuz. Susun, geri çekilin, konuşmaya bile çalışmayın sakinleşmediği sürece.

Benim ex eşte babamı kardeşimi arayıp söylemişti ben boşanmaya kalkınca kudurdu tabi iftira atıyor deli dedim ailem bana inandı sakın doğru söylüyor demeyin inkar ediceksiniz

Hayatta yaşadıklarınızdan ders almaz mısınız?
böyle şeyler intihar sebebi diyorsunuz,ailenizin duymasından çekiniyorsunuz ama bakkaldan 2 ekmek al der gibi yaptığınızı söylüyorsunuz..bence sizin kimseden korkunuz yok..korksaydınız ne evlilik öncesi ilişki yaşardınız ne de eşinize söylerdiniz. .eşiniz de belli ki pasif birisi..yani bir erkeğe böyle söylense (gerçekten bilmiyorsa) o adamın gözü fena döner

Gizlemediğini söylüyor ama ben yazılana bakıp yorum yapıyorum ben böyle şeylerin asla gizlenmemesi geçmişe sahip çıkılması taraftarıyım kaldı ki evlenirken bakire değildim ve eşimden gizlemedim ama oturup bak ben bakire değilim de demedim böyle af diler gibi defolu gibi davranmadım zamanla aynı evde yaşayınca öğrendi hiçbir zaman ilksin demedim öyle davranmadım bu yüzden saklanmasını asla savunmam her zaman dürüstlükten yanayım ama melek değilim biri beni ilk onla sevişmedim diye dövmekle hastanelik etmekle sülaleme rezil etmekle tehdit ederse her pisliği yaparım iftira da atarım hiç öyle iyilik meleği prenses biri değilim

Bu kadar hassasiyeti olsa daha evlenmediği sadece nişanlandığı bir kızla yatmaz, kaldı ki kan gelmediğinde orada sorgular hatta delirirdi.
Evet özellikle şu ilk cümleyi atlamışım çok dikkatimi çekti şu an.. eşiniz de biraz tuhaf anlayamadım... dini açıdan mı hassasiyet gösteriyor yoksa “ benim ilkimse onun da ilki olmalı” hassasiyetini mi gösteriyor?

eğer ilkiyse nişanlıyken ilişkiye girerek zaten kendisiyle çelişmiş çoktan

ama ikincisiyse kocanız gerçekten haklı oluyor bu durumda .. ( ailene söylerim vb konusunda tamamen haksız, resmen terbiyesizlik, asla savunmuyorum bunu. Sadece ondan gizlediğiniz için sinirlenmekte haklı)

Son düzenleme:
Babama mesaj attım eşimin git biraz kafani dağıt değişiklik olsun diyipdiyip bilete bakiyoruz dedim tamam kızım dedi adamın hiçbirşeyden haberi yok

Siz ne saçmalıyorsunuz ya?
Zevk için yaşamış beğenemediniz mi.

Hanımefendi, yazdığımı baştan sona, anlayarak okudunuz mu? Empati yapma yeteneğine gönderme yaptığımı fark ettiniz mi?
Bir insanın yaşamı boyunca herhangi bir duygu için yaşadıklarını beğenip beğenmemek kişinin yalnızca kendisine saklı bir niteliktir, bu kişi dışında hiç kimsenin haddine olmayan bir durumdur.

Soru sorduğunuz zaman da sonuna soru işareti konulur :) Size iyi geceler, öfkenizi benden çıkarmanıza izin vermeyeceğim.

Sizi küçük düşüreceğini düşündüğünüz şeyi niye yaşıyorsunuz? Yaşadığınız şeyin arkasında durun. Adamı resmen kaşımışsınız. Birlikte olduğunuzda belki de sizden öyle bir şey beklemediği için sorgulamadı. Her ilişkide kan gelmiyor. Demek ki o da öyle bir durum var sandı, öküz gibi “Niye kan yok?’’ diye sormadı. Gerçi size öylesi müstahakmış baksanıza...

Farz edelim ki gerçekten bilmezden geldi, sizin başkasıyla yattığınızı anladı ama sesini çıkarmadı. Niye adama g.vatmış gibi konuşuyorsunuz? Olamaz mı, kadını geçmişiyle yargılamayan, bunu olgunlukla karşılayan erkekler de var?

bu konu evlenmeden önce konuşulur evlendikten sonra bir erkek yada bir kadın bunu duymak istemez ki hayret ettim gerçekten niye konu buraya geldi ömrünüzün sonuna kadar susmanız gerekirdi.

Siz ne saçmalıyorsunuz ya?
Zevk için olmuş evet insanlar zevk için sevişir beğenemediniz mi.

Herkes zevk için sevişmiyor ki. Kimisi için bu sadece bir görev. Bu düşünceleri de böyle söylemlerine yansıyor işte.
Çok üzücü aslında ama farkında değiller maalesef.

Bir cok yerde nisanlanirken imam nikah kiyilir. Belki o yüzden sorun olmadi dini acidan

senden önce biriyle yattığımı bilmiyo musun sanki duzgun bir uslup mu?
adam rezil etmekle tehdit etmemiş baban duyarsa seni öldurur demiş.
kadına zarar da vermemiş bilet paranı al git demiş.
insan böyle bir sinir anında döverim der, dövmez ama döverim diyebilir cinnet anında. ki bu cinnetlik mesele. kadın halimizle eşimize sinirlenip neler diyoruz.
olay kadının bakire olmaması değil, bakire olmayıp gizleyip sonrasında da yattığımı sanki bilmiyo musun demesi.
iftira atılmasını haketmiyor, ailesine söyleyeceğini sanmam adamın. söylese bugun arar söylerdi o sinirle.

Benim ex eşte babamı kardeşimi arayıp söylemişti ben boşanmaya kalkınca kudurdu tabi iftira atıyor deli dedim ailem bana inandı sakın doğru söylüyor demeyin inkar ediceksiniz
Biz daha boşanma kelimesini kullanmadan direk duyurur ve niye bosaniyorsunuz dediklerinde bunu söyler diye korkuyorum

Bütün ailene söyleyeceğim diyen adam haklı mi sizce?
Adam olsa kadın kan gelmediğinde anlamadın mi demiş, anlamadım der, sormadım ama sen de söylemedin, sindiremem der, işine gelmiyorsa da adam gibi boşanır.
Kadin onu aldatmamış bir şey yapmamış.
E belli ki kandırmamiş da acikca söyluyor, aralarinda bir iletisimsizlik olmus ve bu konu konusulmamıs.
Simdi adam ne hakla kalkip kadini herkese söylemekle tehdit ediyor? Bu adamlik mi insanlik mi gercekten.

Ben kesinlikle bosanmak istedigini ve kadin birakmaz yokusa surer diye korkutup tamamen kadini da ikna etmeye calistigini düşünüyorum.
Konu sahibi sana bunu yaparsa bu utanılacak birsey asla degil ama madem ailende sorun yasayacaksin o halde sonuna kadar inkar edip kendi eksikliginden utanıp bana iftira atiyor diyeceksin.
Boyle cirkinlesen birine karsi sonuna zırhını kuşanman mübah bu durumda.

gözunu seveyim valla, bir paragrafta anlatamadığımı iki kelimede anlatmışsın.
aynen neden adamı g..... yerine koyuyorsunuz?

Yok hayır asla, adam ailene yayarım falan derken kesinlikle haklı değil, terbiyesizlik resmen. Sonuçta eşinin mahremi, asla onu savunmuyorum.

sadece gizlediği için sinirlenmekte haklı , yorumumu güncelleyeyim teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…