- Konu Sahibi Ataabetull
-
Kalkın gidin bir şans bekler gibi böyle ezilmiş gibi durmayın dik durun eğer siz bu durumda ezilmiş görüntü verirseniz devam etse bile sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirecek bu konuyu ve hep özür dileyen ezilen taraf olacaksın kocanın da ailene gidip bu kız bakire değilmiş yeni öğrendim diyeceğini düşünme aptal mısın sen derler adamaBen yarın biletimi alıp gideyimmi durayimmi eğer gidersem belki kendi işlerini kendi halledemeyeceginin farkına varıp beni sevdiğini anlayıp evliliğimize bir şans daha verebilir
Belki de ben uzaklasinca iyice soguyup kesin boşanmaya karar verir
Gideyimmi yoksa kalıp evime isime gücüme bakıp evde mi durayim ama gitmezsen ben giderim iyi olmaz diyor
Adam oturacak, sakinleşecek, sindirmeye çalışacak. Siz hayalet olacaksınız o evin içinde. Gerekirse çıkıp gideceksiniz o evden, gururu kırılmış, öfkeli bir erkeğin üstüne gitmek, kendini haklı çıkarmaya çalışmak, durumu toparlamak isterken atılan yanlış adımlar iyice zora sokar her şeyi. Siz yıllarınızı geçirdiğiniz insanda büyük bir güvensizliğe neden oldunuz. Susun, geri çekilin, konuşmaya bile çalışmayın sakinleşmediği sürece.Bazı konularda haklı ben bunu onlar etmiyorum suan olan oldu ne yapmam gerek
Siz ne saçmalıyorsunuz ya?"sırf zevk uğruna" birisiyle birlikte olsa
Hayatta yaşadıklarınızdan ders almaz mısınız?Teşekkür ederim güç verdiniz böyle şeyler intihar sebebi rezil olmak namusuna laf edilmesi ailene karşı küçük düşmek babamın yüzüne nasıl bakarım eğer duyarsa böyle yazmanız gerçekten bir umut oldu ben çok teskkur ederim
Gizlemediğini söylüyor ama ben yazılana bakıp yorum yapıyorum ben böyle şeylerin asla gizlenmemesi geçmişe sahip çıkılması taraftarıyım kaldı ki evlenirken bakire değildim ve eşimden gizlemedim ama oturup bak ben bakire değilim de demedim böyle af diler gibi defolu gibi davranmadım zamanla aynı evde yaşayınca öğrendi hiçbir zaman ilksin demedim öyle davranmadım bu yüzden saklanmasını asla savunmam her zaman dürüstlükten yanayım ama melek değilim biri beni ilk onla sevişmedim diye dövmekle hastanelik etmekle sülaleme rezil etmekle tehdit ederse her pisliği yaparım iftira da atarım hiç öyle iyilik meleği prenses biri değilimKadın böyle bir şeyi gizleyerek bi hata yapıyor ,aradan zaman geçiyor normalmiş gibi biriyle yattığımı bilmiyor musun diyor yine yanlış bir üslup . Sonra birde haklı gibi içi rahat ede ede çocuk sahibi olmak için ameliyat olan adama çocuğu olmuyor diye bana iftira atıyor deyip adama iftira atıp daha da çirkinleşecek. Madem bu konularda rahat bir insansın , birşeyleri Araklı aralıklı başka kişilerle yaşayıp sadece bir kişi oldu diyebilen birisin, yaptığını kabullenip evet hataydı diyebilecek kadar güçlüde olucak
Evet özellikle şu ilk cümleyi atlamışım çok dikkatimi çekti şu an.. eşiniz de biraz tuhaf anlayamadım... dini açıdan mı hassasiyet gösteriyor yoksa “ benim ilkimse onun da ilki olmalı” hassasiyetini mi gösteriyor?Bu kadar hassasiyeti olsa daha evlenmediği sadece nişanlandığı bir kızla yatmaz, kaldı ki kan gelmediğinde orada sorgular hatta delirirdi.
Babama mesaj attım eşimin git biraz kafani dağıt değişiklik olsun diyipdiyip bilete bakiyoruz dedim tamam kızım dediKalkın gidin bir şans bekler gibi böyle ezilmiş gibi durmayın dik durun eğer siz bu durumda ezilmiş görüntü verirseniz devam etse bile sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirecek bu konuyu ve hep özür dileyen ezilen taraf olacaksın kocanın da ailene gidip bu kız bakire değilmiş yeni öğrendim diyeceğini düşünme aptal mısın sen derler adama
Siz ne saçmalıyorsunuz ya?
Zevk için yaşamış beğenemediniz mi.
Sizi küçük düşüreceğini düşündüğünüz şeyi niye yaşıyorsunuz? Yaşadığınız şeyin arkasında durun. Adamı resmen kaşımışsınız. Birlikte olduğunuzda belki de sizden öyle bir şey beklemediği için sorgulamadı. Her ilişkide kan gelmiyor. Demek ki o da öyle bir durum var sandı, öküz gibi “Niye kan yok?’’ diye sormadı. Gerçi size öylesi müstahakmış baksanıza...Teşekkür ederim güç verdiniz böyle şeyler intihar sebebi rezil olmak namusuna laf edilmesi ailene karşı küçük düşmek babamın yüzüne nasıl bakarım eğer duyarsa böyle yazmanız gerçekten bir umut oldu ben çok teskkur ederim
Siz ne saçmalıyorsunuz ya?
Zevk için olmuş evet insanlar zevk için sevişir beğenemediniz mi.
Evet özellikle şu ilk cümleyi atlamışım çok dikkatimi çekti şu an.. eşiniz de biraz tuhaf anlayamadım... dini açıdan mı hassasiyet gösteriyor yoksa “ benim ilkimse onun da ilki olmalı” hassasiyetini mi gösteriyor?
eğer ilkiyse nişanlıyken ilişkiye girerek zaten kendisiyle çelişmiş çoktan
ama ikincisiyse kocanız gerçekten haklı oluyor bu durumda ..
Gizlemediğini söylüyor ama ben yazılana bakıp yorum yapıyorum ben böyle şeylerin asla gizlenmemesi geçmişe sahip çıkılması taraftarıyım kaldı ki evlenirken bakire değildim ve eşimden gizlemedim ama oturup bak ben bakire değilim de demedim böyle af diler gibi defolu gibi davranmadım zamanla aynı evde yaşayınca öğrendi hiçbir zaman ilksin demedim öyle davranmadım bu yüzden saklanmasını asla savunmam her zaman dürüstlükten yanayım ama melek değilim biri beni ilk onla sevişmedim diye dövmekle hastanelik etmekle sülaleme rezil etmekle tehdit ederse her pisliği yaparım iftira da atarım hiç öyle iyilik meleği prenses biri değilim
Biz daha boşanma kelimesini kullanmadan direk duyurur ve niye bosaniyorsunuz dediklerinde bunu söyler diye korkuyorumBenim ex eşte babamı kardeşimi arayıp söylemişti ben boşanmaya kalkınca kudurdu tabi iftira atıyor deli dedim ailem bana inandı sakın doğru söylüyor demeyin inkar ediceksiniz
Evet haklı olabilirsinizBir cok yerde nisanlanirken imam nikah kiyilir. Belki o yüzden sorun olmadi dini acidan
Bütün ailene söyleyeceğim diyen adam haklı mi sizce?Evet özellikle şu ilk cümleyi atlamışım çok dikkatimi çekti şu an.. eşiniz de biraz tuhaf anlayamadım... dini açıdan mı hassasiyet gösteriyor yoksa “ benim ilkimse onun da ilki olmalı” hassasiyetini mi gösteriyor?
eğer ilkiyse nişanlıyken ilişkiye girerek zaten kendisiyle çelişmiş çoktan
ama ikincisiyse kocanız gerçekten haklı oluyor bu durumda ..
gözunu seveyim valla, bir paragrafta anlatamadığımı iki kelimede anlatmışsın.Farz edelim ki gerçekten bilmezden geldi, sizin başkasıyla yattığınızı anladı ama sesini çıkarmadı. Niye adama g.vatmış gibi konuşuyorsunuz? Olamaz mı, kadını geçmişiyle yargılamayan, bunu olgunlukla karşılayan erkekler de var?
Yok hayır asla, adam ailene yayarım falan derken kesinlikle haklı değil, terbiyesizlik resmen. Sonuçta eşinin mahremi, asla onu savunmuyorum.Bütün ailene söyleyeceğim diyen adam haklı mi sizce?
Adam olsa kadın kan gelmediğinde anlamadın mi demiş, anlamadım der, sormadım ama sen de söylemedin, sindiremem der, işine gelmiyorsa da adam gibi boşanır.
Kadin onu aldatmamış bir şey yapmamış.
E belli ki kandırmamiş da acikca söyluyor, aralarinda bir iletisimsizlik olmus ve bu konu konusulmamıs.
Simdi adam ne hakla kalkip kadini herkese söylemekle tehdit ediyor? Bu adamlik mi insanlik mi gercekten.
Ben kesinlikle bosanmak istedigini ve kadin birakmaz yokusa surer diye korkutup tamamen kadini da ikna etmeye calistigini düşünüyorum.
Konu sahibi sana bunu yaparsa bu utanılacak birsey asla degil ama madem ailende sorun yasayacaksin o halde sonuna kadar inkar edip kendi eksikliginden utanıp bana iftira atiyor diyeceksin.
Boyle cirkinlesen birine karsi sonuna zırhını kuşanman mübah bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?