Lütfen akıl verin napıcam yaptım bir hata

Ergen misin tatlım yada regli misin? Ne bu şiddet bu celal 🥴
Ergenim. Yarın da muhtemelen regli olacağım. Ciddi bir konu konuşulurken yırtık dondan çıkar gibi sulu zırtlak cıvık yorumlar yaparım. Biri haddimi bildirince de “öergeöönn miseenn aaağğbiii yeaaaa” der seviyemi belli ederim. Herkes tanır bu huyumu.

Ergenim. Yarın da muhtemelen regli olacağım. Ciddi bir konu konuşulurken yırtık dondan çıkar gibi sulu zırtlak cıvık yorumlar yaparım. Biri haddimi bildirince de “öergeöönn miseenn aaağğbiii yeaaaa” der seviyemi belli ederim. Herkes tanır bu huyumu.
Ben herkes değilim! Seni tanımak da zorunda değilim. Kadın makara yazmış. Makarna olarak yorumlayan sizsiniz. Bişey diyince de zoruna gitmesin. Yazdığı yazıyı tekrar okuyun anlarsın belki sonra 🌿

Hayır ilkkez oldu
kocanizin tepkisi sacma, sizin icin endiselense neden unuttugunuzla ilgili hassasiyet gosterse anlasilabilir ama konusmamak ne cocuk gibi.
bundan sonra siz de dikkat edersiniz dalginliga denk gelebilir tabii oyle bi durumda kalmak da kolay degil, resmen hirsizlik.

edit:

Makara ne?
Cebinize unutmak için mi koymuştunuz?
Diğer türlü alışveriş sepetine koymanız gerekirdi çünkü.
ay bir kere bana oldu ya, mastera basvuracagim zaman manyak gibi ders calisiyordum hem de yazarak. markete girdik kendime uc aldim, baska da bir sey almadim hava soguk elim montumun cebinde geziyordum. sonra ciktim oradan, oturduk yemek yedik. tekrar montu giydim elimi cebime attim oha lan uc almisim dedim geri donduk. baktim kapida beni polisler falan beklemiyor, bi rahatladim :D kasada siraya girdim odeyip ciktim.

kafa dalgin olunca olabilir bence ya.

Ergen misin tatlım yada regli misin? Ne bu şiddet bu celal 🥴
Ben herkes değilim! Seni tanımak da zorunda değilim. Kadın makara yazmış. Makarna olarak yorumlayan sizsiniz. Bişey diyince de zoruna gitmesin. Yazdığı yazıyı tekrar okuyun anlarsın belki sonra 🌿
Yazım hatasına olan açıklamana değil saçma sapan “ ayhhh şok güldüm hihihihi” yazmandan rahatsız oldum. Sen beni tanıma tanıması gereken tanıyor 15 yıllık üyeyim ben.

Mune Mune arkadaş hem konuyu sabote ediyor hem tartışma çıkarıyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Slm kızlar ben hiç hoş olmayan bi durumun içine düştüm içeriğinden bahsetmiycem ama yüzkızartıcı diyebilirim ama aldatna falan değil belirteyim ben bu durumu kocamla paylaştım ve kocam benimle konuşmuyor beni evde yok sayıyor yüzüme bakmıyor nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım lütfen yol gösterin fikirlerinize ihtiyacım var
Canım ben dalgınlıkla yaptığına inanıyorum makara küçücük bişey sonuçta zaten markette suçlanmışsın üstüne gelinmiş banada böyle bişey olsa bende psikolojik olarak alt üst olurdum ayrıca eşine çok kızdım seni tanımıyormu böyle bişey yapmayacağını bilmiyormuda bide o üstüne gelip sana tavır yapıyor daha insanlık hali olabilir değerli olan büyük bişey alıp koymuş olsanız hiç mi fark etmedin derdim ama

İnsanlık hali olabiliyor böyle şeyler. Ben de geçen gün marketten kola aldım 50 TL verdim para üstünü bırakıp çıkıyordum. Annem de geçen gün manava gitmişti parasın ödediği yeşil soğanla, patatesi bırakmış gelmiş. Üzülmeyin lütfen dalgınlık bu. Eşiniz markete bir sene giremeyecek olmanızı mı sorun etti acaba?

ay bir kere bana oldu ya, mastera basvuracagim zaman manyak gibi ders calisiyordum hem de yazarak. markete girdik kendime uc aldim, baska da bir sey almadim hava soguk elim montumun cebinde geziyordum. sonra ciktim oradan, oturduk yemek yedik. tekrar montu giydim elimi cebime attim oha lan uc almisim dedim geri donduk. baktim kapida beni polisler falan beklemiyor, bi rahatladim :KK70: kasada siraya girdim odeyip ciktim.

Benimde yaşadığım tam olarak bu

Yazım hatasına olan açıklamana değil saçma sapan “ ayhhh şok güldüm hihihihi” yazmandan rahatsız oldum. Sen beni tanıma tanıması gereken tanıyor 15 yıllık üyeyim ben.

Mune Mune arkadaş hem konuyu sabote ediyor hem tartışma çıkarıyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Çıt kırıldım 🥴 ne kadar uzattın konuyu Allah aşkına ya. Bu kadar kırılgan olma. 3 günlük dünya 🗺 gülüm 🤷‍♀️

Eşinizin tavrı çok sinir bozucu çünkü sizden hırsızlık yapacağınızı bekliyor ve size inanmıyor.

Buna benzer bi durumu ben yaşadım migrosta bi dergiyi aldım kıvırıp kolumun altına sıkıştırdım ve ödemeden geçmişim. Arabaya gidince farkettim ve hemen dönüp ödedim gayet insani bir durum bence.

ay bir kere bana oldu ya, mastera basvuracagim zaman manyak gibi ders calisiyordum hem de yazarak. markete girdik kendime uc aldim, baska da bir sey almadim hava soguk elim montumun cebinde geziyordum. sonra ciktim oradan, oturduk yemek yedik. tekrar montu giydim elimi cebime attim oha lan uc almisim dedim geri donduk. baktim kapida beni polisler falan beklemiyor, bi rahatladim :KK70: kasada siraya girdim odeyip ciktim.

Dalgınlık olabilir tabi ama bana tuhaf geldi çünkü kasadan çıkınca yazmış yani başka şeyler alınmış onlar ödenmiş öyle anladım ben. Onlarıda cebinde taşımadı herhalde.
Neyse banane ya🙈

Aslında eşime gerçekten kırıldım insanız şaşrız beşeriz bir hata yaptığında insan ilk darbeyi en yakınından görmek çok koyuyor
Canını sıkma canım kendinden eminsen suçlu durumuna düşürülmen hiç hoş değil üstelik sana en güvenmesi gereken kişi tarafından ben eşimle olan ilişkimi gözden geçirirdim böyle bir durumda

Back
X