Lütfen akıl verin napıcam yaptım bir hata

Makarna dememiş makara demiş yani dikiş ipi sarılı olan makara sanırım şayet doğru yazıldıysa.Cevaba gelince de ne var ki bunda gerçekten unutup çıktıysanız marketten bence daha dikkatli olun olsun bitsin.He ama hırsızlık yaptıysanız işin rengi değişir o da bizi ilgilendirmez bence.Bir de neden herşeyi eşinize anlatıyorsunuz bu mutlaka bilinmesi gereken bişey miymiş?
Tamam yav yanlış anlamışım ama makara yı da neden cebine atmış yani onu anlamadım makara olunca cebe atılabiliyor mu şimdi bunu mu anlamalıyım bazılarına eğlence çıkmış olabilir ama kendisini ciddiye bile almadım

Kizim 1 yaşını yeni gecmisti migrosa alisverise gitmiştik. Biz dolasirken pusetinde boyunun eriştiği herseyi arabasina koymus. Odedik ciktik pusetten aldim araca oturtucam bir baktim puset esya dolu :KK70: hemen geri donup durumu acikladim cok güldüler. Bir tane oyuncak vardi aldiklarinin arasinda onu da hediye ettiler.
Sizin magaza bir enteresanmis. 1 yil girmeme filan.
Yurtdışında daha katı kurallar var malesef nerde yurdum insanı olsa anlayış gösterirdi zaten bir kez daha nefret ettim burdan

Lütfen yanlış anlamayın. Asla suçlamıyorum sadece yol göstermek için söylüyorum. Eğer bu ilk değilse, kleptoman olabilirsiniz ve bu konuda yardım almanız gerekir. Eğer böyle bir durum varsa eşinize küsmek yerine size yardımcı olmasını beklediğinizi, yardım da alarak kesin olarak bu durumdan kurtulacağınızı anlatın. Yok eğer böyle bir durum yoksa ve gerçekten bir anlık dalgınlıksa da sizin gibi eşiniz de düştüğünüz durumdan doğal olarak rahatsızlık duymuş. Bunun sadece bir dalgınlık olduğunu, bir daha asla olmayacağını söyleyin. Uzatmamasını rica edin ve biraz da zamana bırakın. Düzelecektir. Geçmiş olsun.

Lütfen yanlış anlamayın. Asla suçlamıyorum sadece yol göstermek için söylüyorum. Eğer bu ilk değilse, kleptoman olabilirsiniz ve bu konuda yardım almanız gerekir. Eğer böyle bir durum varsa eşinize küsmek yerine size yardımcı olmasını beklediğinizi, yardım da alarak kesin olarak bu durumdan kurtulacağınızı anlatın. Yok eğer böyle bir durum yoksa ve gerçekten bir anlık dalgınlıksa da sizin gibi eşiniz de düştüğünüz durumdan doğal olarak rahatsızlık duymuş. Bunun sadece bir dalgınlık olduğunu, bir daha asla olmayacağını söyleyin. Uzatmamasını rica edin ve biraz da zamana bırakın. Düzelecektir. Geçmiş olsun.
Teşşür ederim evet ilkez başıma geldi kötü şans olmuşla ölmüşe çare yokki ne kadar uzatabilir bu durumu beni gözden mi çıkarcak nedir anlamadımki

Bende anlam veremiyorum fazla bu tepki
Bir anlık daldıgınlığımla başıma böyle bir şey geldi ve senin yaptığın ilk şey bana ınanmayıp, hırsız olduğuma kendini ikna edip beni evin içinde yok sayman oldu. Tam bir hayalkırıklığısın derdim yerinizde olsam ve asıl ben konuşmazdım kendini bana affettirene dek. Kendisi örnek, kusursuz, hatasız kul sanki..

Bazen ben de taşımamak için cebime koyasım gelir bir kaç şey alacaksam yanlış anlarlar diye asla koymuyorum, kasaya gidip ödersin belki ama yanlış anlaşılır kameralar var sonuçta. Unutmuşsunuz ama sanirim cebinize koydugu icin kizmistir. Uzatmasi gereksiz.

Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
O nasıl bi cep bacım içine makarna koyup unutacak kadar? Ama madem unuttunuz eşiniz neden konuşmuyo anlamadım yani unutkanlıktan kaynaklıysa yüz kızartıcı değil bence. Ben anlamsız buldum eşinizin tavrını.

Kizim 1 yaşını yeni gecmisti migrosa alisverise gitmiştik. Biz dolasirken pusetinde boyunun eriştiği herseyi arabasina koymus. Odedik ciktik pusetten aldim araca oturtucam bir baktim puset esya dolu :D hemen geri donup durumu acikladim cok güldüler. Bir tane oyuncak vardi aldiklarinin arasinda onu da hediye ettiler.
Sizin magaza bir enteresanmis. 1 yil girmeme filan.
Aynisinin tıpkisini yaşadım. Müdür velim çıkmıştı.😂

Ben gecende alisveris yapip magazadan cikip gittim ya hu sonra geri dondum ben odemedim diye 😅

Olabilir insanlık hali farkında olmadan koymus olabilirsin.esin cidden çok ayıp etmiş.

Biz de herzaman yemek yediğimiz biyerde elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkmışız hesap ödemeden.Tabi Türklerin işlettiği biyer.yoksa yabancı da unut bakalim.Esim nakit ödeme aldıkları için para çekmişti.ordan başka bi dükkana girdik elini cebine atti ödeme icin kasada bi baktık para tümüyle duruyo.o zaman farkettik.Tabi hemen kosa kosa hesap ödemeye.o günü hiç unutmam çok gülmüştük.Dukkan sahibi de unuttuğumuzu anlamış sesini çıkarmamış mahcup olmayalım diye sagolsun.Yani olabilir insanoğlunun başına hersey gelir..

Mağaza da eşiniz de böyle büyük tepki verdiğine göre, iki güvenlik görevlisi tarafından kontrol edildiğinize bakılırsa, olayın sizin anlattığınız gibi olduğunu düşünmüyorum.
Tamda böyle oldu anlattığım gb fazlası yok arkadaşım

Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle

Bakin ben annemi kaybettigim gunlerde manyak gibiydim, asiri dalgindim. Markete gitmistim acele bir sekilde manav reyonundan bisiler almistim, hic market arabasi falan almamistim. Marketten de birkac parca bir seyler alip kasaya gectim hemen. Elimde baska yerden aldigim bir poset daha vardi. Ben marketten aldiklarimi Odedim posetledim ciktim ama manav reyonundakileri kasaya hic koymamisim. Marketten ciktim yuruyorum, baktim elimde bir suru poset. Ya ben bunlari neden market posetine koymadim acaba dedim. Posetlere baktim ki barkod yok. Kosa kosa markete geri donup kusura bakmayin dedim ve odememi yapip ciktim. eve gelir gelmez esimi aradim ya boyle boyle oldu cok utandim diye anlattim. Esim de asiri dalginsin ben en cok karsidan karsiya gecmenden cok korkuyorum dedi. Bu kadar konu kapandi.

yani siz nasil cebinize koydunuz ben anlamadim. Markette cebime koyma alislanligim olmadigi icin anlamadim belki.

Insaniz dalgin olabiliyoruz.

Teşşür ederim evet ilkez başıma geldi kötü şans olmuşla ölmüşe çare yokki ne kadar uzatabilir bu durumu beni gözden mi çıkarcak nedir anlamadımki
Sanmıyorum büyüyeceğini konunun. Bence aynı hataya düşmeden sabırlı olun. Düştüğünüz durumdan fazlaca rahatsız olmuş belli ki. Sonuçta dalgınlık ta olsa tatsız bir durum malum ki Bilerek yapmadım, ben de çok üzgünüm, onlar yabancı, destek beklediğim kişi sensin lütfen uzatmayalım, kapatalım bu konuyu ve kırgınlığı bir daha olmayacak diye tekrar bir nokta koyun ve açmayın artık konuyu ki unutulsun.

Sanmıyorum büyüyeceğini konunun. Bence aynı hataya düşmeden sabırlı olun. Düştüğünüz durumdan fazlaca rahatsız olmuş belli ki. Sonuçta dalgınlık ta olsa tatsız bir durum malum ki Bilerek yapmadım, ben de çok üzgünüm, onlar yabancı, destek beklediğim kişi sensin lütfen uzatmayalım, kapatalım bu konuyu ve kırgınlığı bir daha olmayacak diye tekrar bir nokta koyun ve açmayın artık konuyu ki unutulsun.
Konunun açılması bi yana konuşmuyor bile kaç gün sürer bilmiyorum bu tavır kazayla insanda ölüyo ölüyümmi bnde napabilimki evemi terkedeyim kafayı yiycem

Konunun açılması bi yana konuşmuyor bile kaç gün sürer bilmiyorum bu tavır kazayla insanda ölüyo ölüyümmi bnde napabilimki evemi terkedeyim kafayı yiycem
Yine söylüyorum. Cevap beklemeyin Tamamen dalgınlıktı ben de çok üzgünüm. Bir daha olmayacak. Lütfen uzatmayalım deyin ve sabırlı olun. Terk edecek bir durum yok. Öyle ya da böyle hata sizde. Sabırla siz de sessiz kalın devamında. Düzelecektir

Yine söylüyorum. Cevap beklemeyin Tamamen dalgınlıktı ben de çok üzgünüm. Bir daha olmayacak. Lütfen uzatmayalım deyin ve sabırlı olun. Terk edecek bir durum yok. Öyle ya da böyle hata sizde. Sabırla siz de sessiz kalın devamında. Düzelecektir
İnşllh düzelir

Back
X