Lütfen akıl verin napıcam yaptım bir hata

Son zamanlarda o kadar dalgınımki farkında olmadan koymuşum zaten farklı bi niyetim olsa ederi bile yokki
Ama insan ne kadar dalgın olsa da markette ekstra dikkat eder. Dalgınlıktan biraz fazlası var sanki ama siz dalgınlıkla oldu diyorsanız diyecek bir şey yok. Kalbinizi bilemeyiz.

Makarna cebe konulacak birşey değil öncelikle dürüst olun lütfen. Çocuk çikolata yemişti markette kağıdını koydum cebime kasada ödemeyi unuttum filan deseniz anlarız da. Eşinize gelince buyuk birşey bu. Eşiniz affetmis gibi görünse de kendi içinde bunu asabilecegini zannetmiyorum. Büyük yaralamissiniz evliliğinizi

Edit; makarna değil makaraymis. Bu bı tik daha inanılır geldi. Eşiniz sizi tanir sonuçta hırsızlık yapıp yapmayacağınizi bilir. Eğer ki gerçekten unuttuysaniz bence siz ona trip atın bana böyle birşeyi nasıl yakistirirsin diye.

Kanka yanlışlıkla unutup cebine koyman biraz zor. İstem dışı aldıysan bu bir rahatsizlik. Tedaviyi düşünebilirsin

Arkadaşım senin komik bulduğun olayda ben ızdırap yaşıyorum
Şekerim ben sana gülmüyorum kii. Sen makara unuttum yazmışsın. Herkes makarna olarak cevap vermiş ona güldüm. Herkes doğru mu anlamış yani makarna mı unuttun cebinde makara mı. İkisi farklı şey 🤷‍♀️

Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle

Sahsen dalginlikla kocaman tuvalet kagidi paketi ödemeden disari ciktim. Ne kasadaki görevli sordu ne baska birisi. Kendim farkettim geri döndüm. Insanlik hali. Esiniz bilerek caldiginizi mi düşünüyor?

Kadın makara yazmış niçin herkes makarna diyor, ben mi yanlış okudum dedim ama dönüp tekrar okudum makara, yani benim bildiğim ip makarası gibi bir şey galiba
Bende onu diyorum da anlayan yok ki. Saldırıya geçtiler 😂

Eşiniz sözünüze itimat etmiyorsa vardır bi sebebi diye düşünüyorum 🤔 gerçekten unutmuş olabilirsiniz ama eşinizin güvenini kıracak benzer durumlar yaşamışsınız gibime geliyor

Sahsen dalginlikla kocaman tuvalet kagidi paketi ödemeden disari ciktim. Ne kasadaki görevli sordu ne baska birisi. Kendim farkettim geri döndüm. Insanlik hali. Esiniz bilerek caldiginizi mi düşünüyor?
size katiliyorum.
Ela-can Ela-can daha once boyle bir durum yasadiniz mi?

Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle

Makara ne?
Cebinize unutmak için mi koymuştunuz?
Diğer türlü alışveriş sepetine koymanız gerekirdi çünkü.

Back
X