Bilmiyorum seçici biri çok planlı annesi çok korkmuş evlenmeyecek diye benimle evlenmek istedi hemen artık dedim öylesine mi evlendim öyle olsam niye belliyim bu yasa kadar dedi deli gibi kaç gündür eski hayatını araştırıyorum ipucu var mu diye çok ta konuşmaz paranoyak oldum çık mutsuzum 2.5 senedir hep aklıma gelir cevapsız sorularArtık evlenmiş aynı eve girmişsin. Kısa sürede evlenmek senin tercihin olmuş artık eskide ona buna nasıldı diye sormaları bırakmalısın. Diğer türlü hep sorgulayıp mutsuz olursun.
Yaş 34 onun benim 30Yaş kaç ?
Yapısı böyle olmasa evde tutamazsın diye düşünüyorum.
Öğrencilik yılları gibi olmasını bekleme. Evlilik iş hayatı çok farklı. Sorumluluklar, rutinler, hayat insanı törpülüyor ister istemez. Bir de şu aralar yasaklar falan herşey alt üst oldu.
üstüne alınma bence.
Gençsiniz ikiniz de. Tam da gezip tozacak yaştasınız. Ama işte bu kısıtlamalar malum .Yaş 34 onun benim 30
Düğün memletin de oldu oraya yakın illeri gezelim bari dedik ona da yanaşmadıHemen hemen tüm erkekler bu hale geliyor evlenince . Ben bir gariplik görmedim . Her yıl dışarısı daha yorucu geliyor bana. Bir an önce eve gitsem diye gözüm saatte kalıyor .
Düğün memesi diye bir şey yazmışsınızO ne demek ?
Ya mesela ben karadenizi gezmek istiyorum görmedim o sahil kesimlerini seviyor gideceksek sahil plajlı yerler olsun falan ben her yere uyarıl o canının istediği yer olmalı ben ona uyuyorumGençsiniz ikiniz de. Tam da gezip tozacak yaştasınız. Ama işte bu kısıtlamalar malum .
İş konusunda sıkıntıları var mı eşinin?
Moral olmayınca da insanın canı bişey yapmak istemiyor.
Eğer öyle ise bana neden böyle diyorum tabi geçmişini bilmiyorum bekarken arkadaşlarla çok gezmiş ama kız arkadaşıyla ne kadar gezmiş bilemem eğer gezmişse çok kıyaslardım bana gelince mi böyleVelev ki önceki ilişkisinde çok gezmeyi seviyordu
Bunu öğrenirseniz yapmayı planladığınız bir şey var mı?
Yoksa eğer boşuna kafanızı bunlarla doldurmayın bence
Eşimle kafa yapılarımız çoğu noktada bir bir hatta flört ederken de gezmeyi sever misim derdi .o daha çok deniz olan yerleri seviyor sorun benim sevdiğim yer olunca pas geçiyor ya da onun da canı isterse bana monoton geliyor artık tabi flört dönemi ve evlilik bambaşkaEşiniz bazı seyleri yasamis doymus sonra da mantik evliligi yapmis gibi.
Daha yeni bi konu daha acmistiniz. 6 ayda evlendim. Belli kriterler vardi onlar saglandi evlendik gibi bisey demistiniz.
Simdi ne oldu, o kriterler mi yetersiz geldi?
Kıyaslayıp aynı evde durmaya devam edeceksen huzur kaçırmak dışında bi önemi var mı?Eğer öyle ise bana neden böyle diyorum tabi geçmişini bilmiyorum bekarken arkadaşlarla çok gezmiş ama kız arkadaşıyla ne kadar gezmiş bilemem eğer gezmişse çok kıyaslardım bana gelince mi böyle
Ben de hiç gezmek istemiyor gibi anlamıştım. Tercihler farklı demek ki.Ya mesela ben karadenizi gezmek istiyorum görmedim o sahil kesimlerini seviyor gideceksek sahil plajlı yerler olsun falan ben her yere uyarıl o canının istediği yer olmalı ben ona uyuyorum
Yok zaten bebek te var ama evden çalışıyor dedim bari yazlık tutalım ordan çalışırsın zaten denizi seviyor olur bakarız dedi ama kendi işine gelen yere ne bilim benim istediğim sevdiğim için birsey yapmak istemesiEvlilik, pandemi, maddi sıkıntılar, gelecek kaygısı… bunlar birleşince böyle şeyler olabiliyor. Siz ona sürpriz plan yaptınız mı hiç?
Ben de adam hiç gezmek istemiyor gibi anlamıştımBen de hiç gezmek istemiyor gibi anlamıştım. Tercihler farklı demek ki.
O zaman orta yolu bulacaksınız.
sen de biraz tuttur istediğin neyse.
yoksa onun zevkine göre Yaşar gidersin.
Kıyaslayıp aynı evde durmaya devam edeceksen huzur kaçırmak dışında bi önemi var mı?
Yani desen ki bana böyle davranıyor hayatta kabul edemem gerekirse bırakırım filan o zaman tamam dibine kadar kıyasla netleştir konuyu
Ama bence çok boşa olur gerçekten
Ha mesela eski sevgilisiyle gezdiğini öğrensen de senle mecburen gezse bence o da içine sinmez
Gezme sevmemesine odaklanmak çok normal ama eski sevgiliye değil
Belki adam doymuştur diyeceğim ama gezme seven insan doymaz da bence gezmeye
Belki görev gibi eskiden gitti gezdi şimdi öyle bi hevesi yok
Bu pandemi süreci de gezme işlerini çok etkiledi
Pandemiden sonra yine bi şansını denersin
Eşimle kafa yapılarımız çoğu noktada bir bir hatta flört ederken de gezmeyi sever misim derdi .o daha çok deniz olan yerleri seviyor sorun benim sevdiğim yer olunca pas geçiyor ya da onun da canı isterse bana monoton geliyor artık tabi flört dönemi ve evlilik bambaşka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?