Lütfen akıl verin ne yapayım?

Şimdi deniz zamanı yani karadeniz civarı değil de ege-akdeniz güzel olur. Siz de niye karadeniz değil diye kendinize dert çıkarmayın:) ilkbaharda veya sonbaharda karadenize gidersiniz. Bence siz de evde durmaktan biraz fazla irdelemeye, buluttan nem kapmaya başlamışsınız. Ya siz de işe başlayın ya da fazla irdelemekten vazgeçip hızlıca planlar yapın, mesela ideal evi bulun 2-3 seçenek sunun eşinize, sadece ödemesi kalsın bakalım hala yan mı çiziyor.
Hala yan çiziyorsa “senin yaşama sevincin mi kaçtı neyin var, tatil kabul etmiyorsan terapiye başlayalım” diyin.

Kardeşi gezmeyi seviyor dedi karadenizi onla gezersin kendisiyle sahil yerleri

Anlamadim. Kardesimle gezersin mi dedi? Siz de buna ragmen evlendiniz mi?

Neyse hakkinizda hayirlisi olsun, malesef uyum saglamaya bakmadan, bir de pek aşık olmadan evlenmissiniz. Zorluyor sizi. Insallah toparlarsiniz.

Buna evet der sevdiği yer benim istediğim yerlere direk yan çeviriyor neyse artık ortak gezi alanları olacak

5 yıllık bir sevgilim oldu üniversite
Haytımda benim için en çok çabalayan adamdı
İmkanımız yoksa şehir dışına, şehir içini benden önce bazı yerler bulur sürpriz gçtürürdü, ergenlik mi ne desem fazla duygusallık mı sınıfa gül bile dökmüş herkesi çıkartmıştı bana sürprizler vs
Biz bi şekilde ayrıldık, bidaha kimseye asla bunları yapmam sen bile kıymet vermedin de beni bıraktına getirdi
Şimdi ortak arkadaşlardan duyuyorum, sadece evinde karısı çocuğuyla normal yaşıyormuş
Yani dediğiniz gibi bi ihtimal olsa bile, ergenken yapılan duygu yükselmesi diyin geçin
Evlendikten sonra gerek görmüyor belliki, çünkü çaba harcamamış zaten hemen evlenmişsiniz
Bu sizi sevmediği anlamına gelmez, adam düzenli
Hayatınu kurmuş

Anlamadim. Kardesimle gezersin mi dedi? Siz de buna ragmen evlendiniz mi?

Neyse hakkinizda hayirlisi olsun, malesef uyum saglamaya bakmadan, bir de pek aşık olmadan evlenmissiniz. Zorluyor sizi. Insallah toparlarsiniz.
Kardeşi de çok görmek isiyor karadenizi onla gidesin dedi benle yazlık mekanlar

Arkadaşlarıyla gezip eğlene ama eş ve çocukla vakit gecirmek olunca dede rolüne bürünen erkeklerin sayısı hiç az değil bence. Eşiniz de onlardan biri olabilir.

Eski ilişkilerinde nasıl olduğunun bir önemi yok. Velev ki çok geziyordu şuan sizi mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.

Gezmekten anladığınız şeyler farklıysa ortak zevk alacağınız şeyler bulacaksınız.

Kardeşi de çok görmek isiyor karadenizi onla gidesin dedi benle yazlık mekanlar

E tamam makul bence. Sorun ney, illa esinizle mi gitmek istiyorsunuz?
Ben esimle gitmeyi tercih ederdim ama bana böyle bir alternatif sunsa da merak ettigim yeri görmeye odaklanir kardeşiyle giderdim. Kocamla da datçaya veya foçaya giderdim

Anlattığınız aynısı bende oldu 6 yıllık ikilim vardı ondan önce yapmadığı kalmadı öğrenci halimizde şehir şehir gezerdik 20 Li yaş ruhumu enerji mi yoksa vakiyin çok olması mı .baya gezgindik o konuda dağ bayır gezerdik suan sa ben de yine o enerji eskisi kadar olmasana hala var ama eşimde yok gibi

Eşinizin evlenmekten beklentisi belki de daha sakin bir hayattı
Evlenmeden önce böyle şeyler konuşmuşmuydunuz
Evlenince şunu yaparız bunu yaparız gibi

Eşinizin evlenmekten beklentisi belki de daha sakin bir hayattı
Evlenmeden önce böyle şeyler konuşmuşmuydunuz
Evlenince şunu yaparız bunu yaparız gibi
Denizi severim hep derdi yazlık tutarız ya otele falan gideriz derdi ilerde İstanbul’dan kaçıp sahil kasabasında yaşamayı isterim demişti laf arasında tabi hiç ben istemesem de senin için gelirim dememişti belki ben anlamadım

Üniversite zamanı ile şimdiki zamanı karşılaştırmak çok doğru değil. Gençken iş yok güç yok, sadece ye-iç-gez ( ay ne güzeldi!).

Ama şimdi iş hayatı ayrı, ev geçindirme derdi ayrı stres kaynağı. Çok yorucu ve masraflı.

Ama tabiki bu 2,5 yılda bir hafta tatile çıkmaya engel değil. Ama beni sevmiyor, ondan yapmıyor demek de doğru değil.

Üye olmadan önce diğer kokunuzu da okumuştum. Bu konuyu da gündüz okudum, üye değilken yine.
Siz Türkçe yazmayı sonradan mı öğrendiniz? Yersiz belki, ama merak ettim

eski sevgilisiyle gezip gezmemesinin sizinle ne ilgisi var Allah aşkına. nereden nereye pay çıkarıyorsunuz kendinize.
madem eşiniz de gezmeyi seviyor, kendi istediği yerlere gitmek isteyip sizinkilere burun kıvırıyor. bunu sadece eşinizle konuşarak çözebilirsiniz eskiyi araştırarak değil. önceden neler yapıp, şimdi hiçbir şey yapmayan ne insanlar var, ya da tam tersi. geçmiş hayatına bakarak böyle şeyleri anlayamazsınız. adam yanınızda, geçmişte ne işiniz var..

Ben de geçmiş takıntılığı var sanırım

bazı erkekler evlenmeden deli gibi gezip tozup evlenince gerçekten eve kapanıyor. artık evlendim ne gezmesi, zaten çok gezdim doydum gibi düşünüyorlar.
yani ben bunu kendi arkadaşlarımda bile duydum.
artık evliyiz evimiz var neden gezelim diyorlar.
bence de çok saçma. ben kocam dediğim insanla beraber dünyayı gezmeyi hayal ediyorum mesela. bugüne kadar da evlilikle ilgili konu açan her erkek arkadaşıma ilk önce bunu söylemişimdir.
siz evlenmeden önce bu tip şeylerden konuşmadınız mı hiç ?

Evet konu geçmişti gezmeyi seviyoruz aslında ikimiz de ancak ortak nokta olacak yerleri ben de ki sorunda dese ki hayatım bu sefer de senin istediğin yer olsun sen istediğin yer olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…