Lütfen akıl verin 🥺

grim dragon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
10
-8
1
22
Arkadaşlar lisede benim bir coğrafya hocam vardı ona ilgi duyuyordum ama aramızda bir şey olması mümkün değildi ben üniversiteyi kazandım işte belli bir süre geçti onunla şu an konuşuyoruz ilgimi nasıl belli ederim? Nasıl karşılık alabilirim en son bir şey sordum cevap verdi teşekkür ettim o da rica etti.Daha öncesinde ben sizi rahatsız etmeyeyim dedim o da ne rahatsızlığı estağfurullah dedi ben de mezun olmanın en güzel yanı hocalarımızla rahatça konuşabiliyor olmamız dedim o da bana öğrenciyken konuşmamız pek doğru olmuyor dedi ne yapabilirim akıl verin

Şu an öğretmenin değil lisede hocamdı.

Siz ve öğretmeniniz kaç yaşında acaba?

Lütfen adam evli olmasın.

Ne güzel genceciksiniz, kendi yaşlarınızda birini bulmak varken neden lisedeki hocanıza o gözle bakıyorsunuz ki?

Nasıl bir akıl verelim hoca ayartma aklı mı ?
Zaten hoca ile iletişime geçmişsiniz oda pek konuşmak istememiş bu kadar basit istese idi konuşurdu bu kadar düşünmeye gerek yok.
Dikkati ünv verin.

Ya bide şöyle bişey var , bazen öğretmenler çok genç oluyor gerçekten. Şimdi yanlış anlaşılmasın öğretmen -öğrenci ilişkisini ASLA savunabilebilecek biri değilim. Ama aradaki yaş farkı ve tabii ki medeni durumu benim bu konudaki yorumumu değiştirecek. O sebeple konu sahibi eski öğretmeninin yaşını söylerse iyi olur G grim dragon

Allah akıl fikir versin . Böyle şeyler mide bulandırıcı
Ya biz ilkokulda ortaokulda lisede öğretmenlerimizi anne baba gibi görürdük . Şimdiki nesle ya da şimdiki öğretmenlere ne oldu aklım almıyor. Belki adam size nazikçe davranmaya çalışıyor sizi reddetse ne olacak .üniversiteyi kazanınca her şey bitiyor mu daha mı özgür oluyorsunuz. Yarın bir gün diyelim ki sevgili oldunuz çevrenize ne diye tanıtacaksınız bu benim lise hocam ama aşık oldum
Bu sizinki aşk değil sevgi değil sadece hayranlık . Rabbim sizin gibi öğrencilerden onlar gibi öğretmenlerden korusun .

Hangi özelliği sizin ilginizi çekti yani olgun olması mı sonuçta öğretmeninizmis o gözle bakmayın

Hayranlıktir sizin hissettiginiz. O dönemde çoğu genç kız yaşı genç ve biraz da yakışıklı ise öğretmenlerine karşı buna benzer duygular hissedebiliyor. Sınıfça matematik öğretmenini beğenirdik bizde genç iken. Ancak bu söylediğim yanlış anlaşılmasın. Hissettikleriniz "aşk" değil demek istiyorum. Gerisini getirmeyin hiç ve böyle tatlı bir anı olarak kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…