- 11 Eylül 2021
- 10
- -8
- 1
- 22
- Konu Sahibi grim dragon
-
Şu an öğretmenin değil lisede hocamdı.Öğretmenlere olan aşk sevgi normal değil onların size karşı ilgi duymasıda normal değil lütfen kendinize gelin sonra görüyoruz kaç yaşında adamlar kendinden yaşça küçük kızları kaçırıyor. Öğretmen öğretmendir ilerisi gerisi olmamalı
Siz ve öğretmeniniz kaç yaşında acaba?Arkadaşlar lisede benim bir coğrafya hocam vardı ona ilgi duyuyordum ama aramızda bir şey olması mümkün değildi ben üniversiteyi kazandım işte belli bir süre geçti onunla şu an konuşuyoruz ilgimi nasıl belli ederim? Nasıl karşılık alabilirim en son bir şey sordum cevap verdi teşekkür ettim o da rica etti.Daha öncesinde ben sizi rahatsız etmeyeyim dedim o da ne rahatsızlığı estağfurullah dedi ben de mezun olmanın en güzel yanı hocalarımızla rahatça konuşabiliyor olmamız dedim o da bana öğrenciyken konuşmamız pek doğru olmuyor dedi ne yapabilirim akıl verin
Lütfen adam evli olmasın.Arkadaşlar lisede benim bir coğrafya hocam vardı ona ilgi duyuyordum ama aramızda bir şey olması mümkün değildi ben üniversiteyi kazandım işte belli bir süre geçti onunla şu an konuşuyoruz ilgimi nasıl belli ederim? Nasıl karşılık alabilirim en son bir şey sordum cevap verdi teşekkür ettim o da rica etti.Daha öncesinde ben sizi rahatsız etmeyeyim dedim o da ne rahatsızlığı estağfurullah dedi ben de mezun olmanın en güzel yanı hocalarımızla rahatça konuşabiliyor olmamız dedim o da bana öğrenciyken konuşmamız pek doğru olmuyor dedi ne yapabilirim akıl verin
Sonuçta tanışmanız okul sayesinde. Bence ünide yaşıtlarınıza bakın. Uygun olmazŞu an öğretmenin değil lisede hocamdı.
Muge AnliÖf gündüz programlarından birinde vardı bu hikâye. Az özgün olun.
Nasıl bir akıl verelim hoca ayartma aklı mı ?Arkadaşlar lisede benim bir coğrafya hocam vardı ona ilgi duyuyordum ama aramızda bir şey olması mümkün değildi ben üniversiteyi kazandım işte belli bir süre geçti onunla şu an konuşuyoruz ilgimi nasıl belli ederim? Nasıl karşılık alabilirim en son bir şey sordum cevap verdi teşekkür ettim o da rica etti.Daha öncesinde ben sizi rahatsız etmeyeyim dedim o da ne rahatsızlığı estağfurullah dedi ben de mezun olmanın en güzel yanı hocalarımızla rahatça konuşabiliyor olmamız dedim o da bana öğrenciyken konuşmamız pek doğru olmuyor dedi ne yapabilirim akıl verin
Allah akıl fikir versin . Böyle şeyler mide bulandırıcıArkadaşlar lisede benim bir coğrafya hocam vardı ona ilgi duyuyordum ama aramızda bir şey olması mümkün değildi ben üniversiteyi kazandım işte belli bir süre geçti onunla şu an konuşuyoruz ilgimi nasıl belli ederim? Nasıl karşılık alabilirim en son bir şey sordum cevap verdi teşekkür ettim o da rica etti.Daha öncesinde ben sizi rahatsız etmeyeyim dedim o da ne rahatsızlığı estağfurullah dedi ben de mezun olmanın en güzel yanı hocalarımızla rahatça konuşabiliyor olmamız dedim o da bana öğrenciyken konuşmamız pek doğru olmuyor dedi ne yapabilirim akıl verin
Hangi özelliği sizin ilginizi çekti yani olgun olması mı sonuçta öğretmeninizmis o gözle bakmayınArkadaşlar lisede benim bir coğrafya hocam vardı ona ilgi duyuyordum ama aramızda bir şey olması mümkün değildi ben üniversiteyi kazandım işte belli bir süre geçti onunla şu an konuşuyoruz ilgimi nasıl belli ederim? Nasıl karşılık alabilirim en son bir şey sordum cevap verdi teşekkür ettim o da rica etti.Daha öncesinde ben sizi rahatsız etmeyeyim dedim o da ne rahatsızlığı estağfurullah dedi ben de mezun olmanın en güzel yanı hocalarımızla rahatça konuşabiliyor olmamız dedim o da bana öğrenciyken konuşmamız pek doğru olmuyor dedi ne yapabilirim akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?