Lütfen akıl verin, tutumum ne olsun ?

Babamı sevmiyorum. İşkence gibi geliyor yalandan gülmek muhabbet etmek. İş yerine gidiyorum sürekli, kedi kuş köpek besliyor kızımla ilgileniyor kızım hayvanları çok seviyor. Birlikte vakit geçiriyorlar babamla onları izliyorum huzur doluyorum yavrum sevinçten eriyor resmen. Kızım için ne kadar daha katlanabilirim acaba ...
Annemi de çok seviyor kızım güzel vakit geçiriyorlar

Bence akisina birak. Ilerde evladin farkedicek yeterince uzaklasir onlardan. E onlarda hep boyle kalacak degil allah gostermesin elden ayaktan dusurmesin ama oyle bisey oldugu zaman zamaninda siz kime baktysaniz oda smdi size baksin dersn

Kızımı severken temizliğimi yaparsın , çayımı koyarsın bana bakarsın dimi kızım diyorlar bir dahakine bunları söyleyeceğim

Hiç gitmeyin evlerine, durduk yere uğrarsanız hiç değeriniz olmaz

Kimsenin hal ve hareketi umrunuzda olmasin küsmeyin ama gidis gelisi minimuma indirin.Esiniz icin onuda dusunun.Sizin cocugunuzun sadece sizin ve babasinin sewqisine ihtiyaci war gerisi olmasada olur.

Ya niye küsesiniz boşverin benim kaynım eltim daha değer görür kv gözünde çünkü kaynım para babasıdır oğluna toz kondurmaz eltimede bi laf diyemez eşimi de her işlerini yaptırırlar hayırlı evlat kendisi ama değeri abisi gibi değil bana da iki gün gitmesem bugün niye gelmedi derler hesap sorarlar eşle alakalı bir durum şimdilik çocuğum yok ama ilerde göreceğiminşallah Emin’im çocuğum da ayrım görecek Allahtan kaynatam beni tutar çok sever beni hiç aldırmayın iki gün sonra o çok sevdiği gelinleri oğulları göreceğiz düşmez kalkmaz bi Allah ama iş işten geçecek tabi

Ben aynı şeyi 20 yıla yakın yaşadım. İşin kötüsü eşim bana inanmıyodu çünki kenddi pek evde duramazdı. Bu sebepler yüxünden eşimle aramız iyice açıldı ve en son ayrıldık.tabi yaşana çok faxşa şey var. Burda iki satıra sığmaz. Ve sonra aynı binada oturmama kararı alıp tekrar birleştik. Şimdi o eve bayramda bile gitmiyorz. En iyisi uzak olmak..

Bu durumda kızım için katlanırdım. Diğer taraftan zaten hayır yok. Bari cocukcagiz dede nine ne demek öğrenmiş olur. Diğerlerinin eksikliğini hissetmez.

Sık gidiyosanız seyrek gitmeye başlayın. Çocuğuma o şekil davransalar benimde zoruma giderdi haklısınız.

Evet buyutuyorsunuz, kendi kafanızda kurup duruyorsunuz.

Çocukları o büyütüyor , dolayısıyla daha yakın olması normal.

Sabah gittiğiniz bile mutfak pırıl pırılmış, ettiniz yapıyormuş. Demek ki daha yakınlar kv..siyle.

Kendinizi çocuğunuzu başkasıyla kiyaslayip durmak yorucu değil mi ?

Herkes eşit sevilmek zorunda mi ? Eşit mi kırılacak kizilinca.

Aklınıza taktığınız için abartı görüyorsunuz.

Aklınıza geleni de sürekli söylüyor mussunuz.

Amaç ne bağ koparmak mi ?

Her seferinden beraber gitmeyiverin . Eğer eskisi gibi değilsin derlerse ben gösterdiğim nsicakligin yakınlığın karşılığını bulamıyorum siz de. Baktım ki siz de bana ve çocuklarıma mesafelisiniz benim de içimden ancak bu kadarı gelmeye başladı diyin. Kesinlikle durumabesinjzi katmayin eşinizle aranızı bozmayin. Hem inanın çocuklar her şeyi hissediyor ben de bu tip bir çocukluk yaşadım babaannem vefat ettiğinde lisedeydim sanki gazetede birinin ölüm haberini almış gibi karşıladım hissiz . Komşum vefat etse daha çok üzülürdüm. Herkes biseyler yaşıyo

Eltim sadece çocuklara baktiriyor yani ne işi varsa halleder sonra çocukları alır evine gider elini birşeye sürmez temizlemez onu nereden çıkardınız...

bende bir bağ kurmak istedim çok yakın davrandım diger çocukları burun kivirirken butun işleri ben ve eşim yaptık, maaş çekmekten tutun hastaneye götürmeye kadar. Hep yakınlık kurmak amacıyla işlerine koşturdum yüzlerine güldüm çünkü hayal ettiğim bir durumdu huzur aradım kendi ailemde olmayan herşeyi aradım.

Kan emici gibiler bütün istekler bizden bekleniyor bütün hürmet saygi yardım eltime yapiliyor, eltim onları afedersiniz adam yerine koymuyor ve o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam ne umdum ne buldum . Şimdi ise bilmiyorum galiba evet bugün bağı koparmak istiyorum

aman bana değer verseler nolur vermeseler nolur, uzak dursunlar huzurum bozulmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…