İllaki rakam isteniyor, şöyle ki aldığım maaş 3000; mesleğe geçinceye aileme yardım etmek elimden geleni yapmak benim hayalimde, bulunduğumuz şartlarda olsaydınız Emin’in sizde böyle düşünürdünüz babam a zorla kabul ettiriyorum zaten destek olma işini, yani bu tamamen benim hayalim, isteğim ailemin isteği olmasını bi kenara bırak onlara zorla kabul ettiriyorum....şu an için okul dönemi bi kardeşime veriyorum o da aylık 300 lira,ikinci kardeşime arada bir 100 yada daha az vermişimdir.evim konusunda da eşimden zaruri ihtiyacım haricinde para istemişliğim yoktur. Kendime kıyafet almıyorum evime çocuğuma bile harcadığım para için kırk defa düşünmüşümdür bu ihtiyaç mı yoksa israf mı diye, eğer ihtiyaç ise istemişimdir... eltilerimden bahsetmemin sebebi onların maddiyat konusundaki tutumları benden farklı, ben kırk kez düşünürken onların ihtiyaç fazlası kocalarından aldığı harçlıkla birikim yapmaları, ben asla eşimden ihtiyaç fazlası para almam mesala ve asla elimdeki para bitmeden para isteyemezdim, ( eşimden para alma olayı son 1,5 yıldır çalışmıyordum,evdeydim, son iki aydır çalışıyorum
Eşimin, evimizin maddiyat konusunda bana ihtiyacı asla yok...