Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanmadiysan boşan önce ..sonrasında bir sevgili bul :) aşık oldun mu dünya duruyor ,bütün sıkıntılar geçiyor :) bir süre sonra iyyy bunu mu sevmişim be ,derken bulursun kendini ..Benim unutmaya çalıştığım beni aldatan kocam be çocuğumun babası üstelik beni hiç sevmemiş..
Sürekli niye ayrıldığınızı hatırlayın. İnsan özleyince büyük sorunları bile küçükmüş gibi görme eğiliminde oluyor. Buna izin vermeyin. Hatta tüm yaşanan kötü şeyleri yazın her defasında. Kendi kıymetinizi kendiniz bilin önce. Romantik acılı şarkılar dinlemeyin. Neşeli filmler izleyin. Olanları düşünmeye başladığınız an dikkatinizi başka şeylere verin. En güzel kıyafetleri giyinip kendinize bakın. Ben en iyisini hak ediyorum deyin. Dünyada ne ilk ne de sonsunuz ayrılan. İnsanlar annesini babasını evladını kaybediyor. Yada sorunsuz evliliği olupta eşini kaybediyor. Bunları düşünün. Rabbim yar ve yardımcınız da olsun inşallah.Unutmak zorunda olduğunuz birini nasıl unuttunuz nasıl devam ettiniz görüşlerinize ihtiyacım var daha önceki konulardan tanıyan bilir ben unutmak önüme bakmak zorundayım artık bi akıl verin lütfen!!
Nasıl sevmemiş ? Kendisi mi söyledi ?Benim unutmaya çalıştığım beni aldatan kocam be çocuğumun babası üstelik beni hiç sevmemiş..