Allah kötü niyetli insanlardan korusun iyi ki kızınız söylemiş size iyikiGunaydin.
Nasil uyudum bilemiyorum. Cok moralsizim.
Guvenlik amiri aramis sabah esimi
Adamin adi soyadi bilgilerini vermis.
Annem calisiyor oglen izin alacak ve kiz oglen teneffusune geldigi zaman onu da alip gidecegiz.
Bu gun izinliyim Allahtan ama bu sekilde ben de calisabilecegimi sanmiyorum.
Eve katkimiz olsun diye gidip geliyoruz baska birsey icin degil ama bence gerek yok su an icin. Cocuklarin basinda olmak en iyisi.
Aminnn canim iyi ki!!Allah kötü niyetli insanlardan korusun iyi ki kızınız söylemiş size iyiki
Haklisiniz.Servis beklerken uzaktan izleyin, konuşsanız bile korkar çocuğunuz söyleyemez belki size.
Ben 18 yaşındayken lise yolunda her sabah bir adam tarafından iğrenç bir sözlü tacizle karşılaşıyordum inanın ben bile aileme söyleyemedim o yaşta korktum. Sağolsun sınıfımdaki erkek arkadaşlarım karşılıyordu yolda okulumun son 2 ayı büyük korkuyla geçti.
Uzaktan izleyin,polisi çağırın ya da sitenin görevlisi varsa ona söyleyin en olmadı servisle konuşun kızınız camdan servisi görünce insin servisi beklesin..
Güvenlik demiştiniz dimi?Adami bekledim ama ne motoru var ne de adam.
Alip goturdugu kizin annesine soyledim durumu;
Benim kizim ne olsa bana anlatir hem ben hep yanindayim onun diyor. Yalan. Bi ara cocuk tek inip cikiyordu hatta korkup aglayarak bizim daireye geliyordu. Nasil boyle rahat olabiliyorlar????
Simdi hazirlaniyoruz.
Emniyete gecicez.
Allahın cezası pislik. Eşinizin ve sizin yerinizde olsam parçalarım o adamı, öldürebilirim bile evet öldürürüm gözümü kırpmam.Detayli anlatiyorum.
Cocuk motoru tanidi.
Plakayi aldik.
Adam guvenlik mis.
Ve yan blokta oturuyormus.
Ilce emniyeti aradik dilekce doldurmaniz lazim diyorlar gelip.
Yarin cocukla gidip dilekce dolduracagiz.
Plaka nosu ve isim soyisim vericez.
Cocuga gel seni opucem diyormus ve cocuk arkasini donup gidince montundan cekiyormus.
Gel sana oyuncak vereyim vs diyormus
Hatta bibara oyuncak vermis kizim atmis oyuncagi.
Ozellikle kizimi gorunce motorundan inip yanina geliyormus.
Anne adam kendi oglunu sevmiyor bagiriyor hep kiz cocuklarini seviyor diyor kizim.
Is yarin hallolucak.
Böyle salak sünepe kadınlardan nefret ediyorum.Insallah kizlar birsey yaptiysa o cocuga cok kotubi de saf ufacik annesi de saf bi kadin
Ne yapilacak ki? En fazla ifade alinip serbest birakilacak pislik!!!
Elime alsam parcalarim o derce!!
Kacsa bile sikayetci oldugumuz an bulunacak.Güvenlik demiştiniz dimi?
Muhtemelen site güvenlikleri uyardı gelme aile seni sordu vs diyerek.
Gelmemesine şaşırmadım.
İnşallah şikayetinizden sonuc alabilirsiniz. Bir daha kimsenin çocuguna yaklaşamasın pislik.
Karsima cikmadi bu gun ciksaydi ben parcalayacaktimAllahın cezası pislik. Eşinizin ve sizin yerinizde olsam parçalarım o adamı, öldürebilirim bile evet öldürürüm gözümü kırpmam.
Allahım sen çocuklarımızı hep iyilerle karşılaştır
Umarım bir sonuç alabilirsiniz , çok geçmiş olsun , Allah belalarını versin bu pisliklerin her yeri sardılar...Cocuk burodayiz su an.
Dilekce dolduracagim amiri bekliyorum.
Diğer çocuğuda diyin bence. Anneye anlatmaya çekiniyorsa bile pedagog konuşturur onu.Cocuk burodayiz su an.
Dilekce dolduracagim amiri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?