lütfen akıl verin!

Gunaydin.

Nasil uyudum bilemiyorum. Cok moralsizim.
Guvenlik amiri aramis sabah esimi
Adamin adi soyadi bilgilerini vermis.
Annem calisiyor oglen izin alacak ve kiz oglen teneffusune geldigi zaman onu da alip gidecegiz.

Bu gun izinliyim Allahtan ama bu sekilde ben de calisabilecegimi sanmiyorum.
Eve katkimiz olsun diye gidip geliyoruz baska birsey icin degil ama bence gerek yok su an icin. Cocuklarin basinda olmak en iyisi.

Allah kötü niyetli insanlardan korusun iyi ki kızınız söylemiş size iyiki

Servis beklerken uzaktan izleyin, konuşsanız bile korkar çocuğunuz söyleyemez belki size.
Ben 18 yaşındayken lise yolunda her sabah bir adam tarafından iğrenç bir sözlü tacizle karşılaşıyordum inanın ben bile aileme söyleyemedim o yaşta korktum. Sağolsun sınıfımdaki erkek arkadaşlarım karşılıyordu yolda okulumun son 2 ayı büyük korkuyla geçti.
Uzaktan izleyin,polisi çağırın ya da sitenin görevlisi varsa ona söyleyin en olmadı servisle konuşun kızınız camdan servisi görünce insin servisi beklesin..

Haklisiniz.
Cocuk neticede. Korkmus
Artik asagi bizimle inecek bizimle cikacak zaten orasi kesin.
Insallah bu gun indigimde rast gelirim.
Kendimi tutamam heralde saldiririm.

Serviscisine aradim uyarida bulundum.
Hic haberim yok diyor kadin
Rast gelmedim hic diyor
Demekki ben almadan once oluyor bu olay diyor
Dedim dikkatli olun.
Tamam dedi
Simdi ogle arasina gelecek ve pusuya yatip beklicem.

Şerefsiz, bilmem bir şey çocuğu.
ALLAH korusun çocuklarımızı.
Eşiniz de bekleseydi, böyle durumda insan rahat adım atamaz. Onu orda linç edecen polisler elinden alana kadar. O olacak.

Adami bekledim ama ne motoru var ne de adam.
Alip goturdugu kizin annesine soyledim durumu;
Benim kizim ne olsa bana anlatir hem ben hep yanindayim onun diyor. Yalan. Bi ara cocuk tek inip cikiyordu hatta korkup aglayarak bizim daireye geliyordu. Nasil boyle rahat olabiliyorlar????
Simdi hazirlaniyoruz.
Emniyete gecicez.

Güvenlik demiştiniz dimi?
Muhtemelen site güvenlikleri uyardı gelme aile seni sordu vs diyerek.
Gelmemesine şaşırmadım.
İnşallah şikayetinizden sonuc alabilirsiniz. Bir daha kimsenin çocuguna yaklaşamasın pislik.

Allahın cezası pislik. Eşinizin ve sizin yerinizde olsam parçalarım o adamı, öldürebilirim bile evet öldürürüm gözümü kırpmam.

Allahım sen çocuklarımızı hep iyilerle karşılaştır

Kacsa bile sikayetci oldugumuz an bulunacak.
Suclu ise ki suclu zaten kacacaktir.
Ben sikayetimi yapayim da karsimiza ciktigi an zaten sonu hic iyi olmayacak.

Karsima cikmadi bu gun ciksaydi ben parcalayacaktim

Aminnnn

Dişlerimi sıka sıka okudum.
Aşağılık yaratık! Sakın peşini bırakmayın!

Bu arada çocukları okula servisle giden anneler lütfen çok dikkatli olun. Mutlaka yanında bir büyük eşliğinde servise binsin. Araç ve şöförün her zamanki araç olduğundan emin olun. Bu sapıklar her yerde, gözünüzü dört açın lütfen.

Tekrardan merhaba.
Uzun bir gun oldu.
Once cocuk buro amirligine gittik.
Ifademi verdim. Avukat var mi tanidiginiz yoksa atansin mi dedi ? Dedim atansin. Savciyi aradi polis vs. Cocuk dinlenildi.
Derken bizi bir devlet hastanesine sevk ettiler.
Orda psikolog esliginde ifadesini almak istediler.
Gittik ekip arabasiyla.
Kizimi iceri aldilar.
Bana da 4 sayfalik bir aile formu verdiler doldurmam icin.
Avukat atandi geldi.
Kizima "nerfe yasamak istersi n? Burada mi yoksa ailenin yaninda mi?" diye sormuslar. O da annemi istiyorum demis. Bunun uzerine salmislar kizimi. Bana da teslim formu imzalattilar. Bunu neden yaptilar anlamadim. Sanki sorun biziz? Sorun o sapik pislik!!*
Neyse kizimin ifadesini kayit altina almislar. Parmak izini vs basmis. Derken psikolog benle konustu.
Yakin zamanda bir klinik psikologa goturmemi soyledi kizimi. Zaten goturecektim...
Sonra ekip arabasina atladik.
Sorrdum simdi surec nasil isleyecek?
"Sizlik bi durum yok artik.
Olay bizde.
Once onu yakalayacaz, sonra bir guzel benzeticez serefsizi, bi dayak yesin de akli basina gelsin bakalim 9 yasindaki cocuga sapiklik yapmak ne demekmis! Sonra anca son mahkemede ararlar sizi zaten. Hala sikayetcimisiniz diye o kadar." dediler.
Eve geldik. Sitenin onunde guvenlik giriste bekliyor. Normalde yapmazlardi.
Demekki polis istedi beklemelerini
Adamin motoru hala yok.
Sirra kadem basmis gibi.
Insaallah yakalanacak pislik!!!
Cok zor ve sancili bir gundu

Lutfen dua edin o serefsiz bulunsun!
Elimden geleni yaptim.
Simdi olay mahkemede.
Ve anneler.
Lutfen cocuklarinizla araniza korku duvari ordurtmeyin.
Benim kizim bu olayi bana anlatmasa napardim bilmiyorim ama sukurler olsun ki anlatti.
Tamam ebeveyninden cekinmeli cocuk saymali sevmeli onu ama yasadigi seyi bile anlatmaktan korkacak duruma gelmesidir vahim olan. Lutfen iletisiminizi koparmayin.
Bu bana bir uyanis oldu.
Allahin verdigi cani yalnizca Allah alir lakin
Bu gibi pisliklere tek care ellerinle oldurmek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…