E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
her evlilikte oldugu gibi bizim evliligimizde ufak tefek ,iyi kotu kavgalar tartismalar olur.ama defalarca kavga ettigimiz bir konu var.konu su: esimin teyzesinin kizi var daha once ona cikma teklifi etmis ama kiz kabul etmemis.daha sonra biz evlendik bende bu olayi duydum ve esime bu kizla slm vermenin disinda hicbirsekilde konusmayacaksin dedim once mirin kirin etti. sonra bn oldugum zaman pek fazla konusmazdi donup bakmazdi bile.ama ben oldugum zaman ..ben olmadigim zaman ise kiz yine glmisti ben mutfaktydim esimde oda ya gcti ooooo xxxx hosgeldin dedi ve optu ses bana glyor tabi...sonra ben sana ne demistim dedim oo inkar etti yok ben sadece hosgldin dedim dedi neyse tamam senin dedigin gibi olsun dedim..bugun yine ayni sey oldu esim oturdu gozunu ondn ayirmiyor nasilsin xxx napyrsun annen baban nasil vs..ben deli oldum..o zamanda kayinvalideme gitmistik 1 saat oturduk ciktik ama kan beynime sicradi..eve gldik yine kavga ettik..ve ben artik dayanamiyorum belki cok basit bir olay ama ....ben esimin lafindan cikmiyorum onun icin her fedakarliga katlaniyorum ama o beni surekli uzuyor ne yapmam lazim soyleyin askina ya...beni cok sevdgini biliyorum ama benim bukadar kiskanc oldugumu bildigi halde bu nu niye yapiyor? kafanizi sisirdim lutfen kusuruma bakmayin...