Oncelikle mrb ben yeni evliyim henuz 1 ay bile olmadi mutlu degilim eskiden cok seviyordum bazi seylerine katlandim daha sonra bana zorla sahip oldu ve artik ayrilamazdim evlendik ve nikah gecesi dayagini yedim. Esime cok guvenirdim gecmisini cok temiz anlatmisti ben arastirdm ve buldum 4 senelik birisi olmus ve o kizida bozmus sevmedim falan dedi ama sonra ogrendm ki kapisinda aglamis yalvarmis kizin. Kiz evli ve cocugu var esini bulup onla konusmus evlenme bunla diye daha neler neler bundan dolayi yasadigimiz tartismalarin birinde evliligimizin 1. Haftasinda evet ben o kizi cok sevdm senden cok. ona yalvardm agladim sana yapmadm hic birini dedi gittim bosanma davasi actm sonra baristik beraberiz ama ben hic mutlu deilim ne gecmisini silebiliyorum bana her dokunusunda o kiz aklima geliyo. Ne soyledigi sozleri gercekten onu cok mu sevdi benim icinde biseyler yapar mi diye dusunuyorm. Nede dayagini tekrari olur mu diye? bosanmak istiyorum ama baba evinde sonra ki hayatim nasil olur? icimdeki bu acilar gecer mi? Gecmisi unutup bugune mi bakmaliyim? Nasil unutabilirim gecmisini? Yoksa herseyi goze alip bosanmaliyim?