- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat degil hic rahat degil hergun azap gibi hani iste evlenip ayrilmis olunca o kadar kotu anilmaz adin diye dusundum yanilmisim evet simdi daha iyi anladim ama ailemi yikmak istemedim cunku ailem cok sorunlar yasadiklar ve bide boyle biseyi kaldiramazlardisenin bence en buyuk derdin tecavuzcunle evlenmek nasil ayrilirim diye konu acmaliydin . İsteyerek birlikte oldum sonra ayrilamadim desen anlarim ama zorla sahip oldu evlendim nedir tecavuzcunle evlenerek aklinca namus mu temizledin ya da adina gelecek lekeden mi kurtuldun adam simdi de istese ben evlenmeden once yapmistik der yine ayni hesap isin garibi senden oncekine de zorla yapiyor gercekten icin rahat mi
Ben de aynı ülkede yaşıyorum ama hiç öyle düşünmüyorum, söylediğiniz cümle insan haklarına aykırı!Oyle ama kimse oyle dusunmuyor yasadigimiz yer turkiye kadin kuyruk sallamasaydi yada bi sefer olmus kim bilir kac kisi olmustur diye dusunurler o an ki psikolojiyle en dogrusunun o oldugunu dusundum.
Suan zaten sevgi falan kalmadi kiZorla sahip olmak nedir ya. İnsanin kocası bile olsa bunu yapmamali. Hayvanlar bile yapmıyor. Bekaretim gitti olan oldu diye bakma olaya. Bakire olmasam biri bana zorla sahip olsa bile ben o kisiden nefret ederdim. Olay bekaret değil. Birini senden cok sevmis olabilir sen uzulme diye saklamista olabilir ama kırıcı bi sekilde bunu ifade etmemeli. Bi ömür gecireceksiniz beraber boyle gecer mi sence
Suan zaten sevgi falan kalmadi ki
Suan zaten mahkeme kagidini bekleniyor dava actim evet ona ozgurluk verdim keske daha once konussaydim sizle bosanmak konusunda artik kararliyim ki ailemde bana birakti yanimdalar bu bana cok buyuk destekBen de aynı ülkede yaşıyorum ama hiç öyle düşünmüyorum, söylediğiniz cümle insan haklarına aykırı!
Milyonlar var benimle aynı fikirleri paylaşan.
Eski türk filmleri hikayelerini bırakalım.
Devlet bile kadın hakları konusunda inanılmaz şeyler yaptı şu son 20 yılda bu algıları yıkmak için.
Olan olmuş, ömür boyu hapis yatacak hatta orada öldürülecek bir adama özgürlük vermişsiniz evlenerek.
Bundan sonra yapabileceğiniz şey, acil boşanmak olsun lütfen.
Size ve diğer kadınlara bunu yapan, çoluk çocuğunuza kardeşinize yiğeninize yapamaz mı sanıyorsunuz?
Kendinizi düşünmüyorsanız, geleceğinizi ve çevrenizi düşünün de ayrılın şu adamdan!
Vazgecmedim dava actim mahkeme kagidini bekliyorum vazgecmek degilde getirecegi sorumluluklardan dolayi bi karmasadaydim sadeceNeden bosanmaktan vazgectin ki? Sevmedigin adama tahammulunde olmaz bence
canim farki yok ayrilinca adam sagda solda biz zaten onceden beraber olduk dese de ayni sey... Ailen bunu kaldirabilecek mi peki ayrildiginda ve birlikte oldun diye evlendigini dayak yedigini bilse kaldiracak mi ??? bu adam zaten sana bir sey yapmaya cesaret Edemezdi sikayet ederim diye korkutabilirdin hangi tecavuzcu iceri girmeyi goze alir dedigimi yanlis anlama ama ben bu olayi senin cehaletine veriyorum kiz olmakla kadin olmak arasinda hicbir fark yok kimse de gelip sana oooo sen acaba kac kisiyle yattin diyemez agzin mi dolu ver cevabini edepsiz benim.namus bekcim sen misin de oyle diye. olursa da ve bundan sonra kendini gelirtir o zar olaa da olmasa da sen sensin... kimse o zar var diye sevmesin seni ,ben beni zar icin sevecek yoksa da yargilayacak cahil sapik biriyle evlenmem sende bundan sonra oyle yap biraz akillan artik ve biran once bosanRahat degil hic rahat degil hergun azap gibi hani iste evlenip ayrilmis olunca o kadar kotu anilmaz adin diye dusundum yanilmisim evet simdi daha iyi anladim ama ailemi yikmak istemedim cunku ailem cok sorunlar yasadiklar ve bide boyle biseyi kaldiramazlardi
Vazgecmedim dava actim mahkeme kagidini bekliyorum vazgecmek degilde getirecegi sorumluluklardan dolayi bi karmasadaydim sadece
Evet evlenmek daha da beter etmekmis herseyi gec anladim ama zararin neresinden donulse kardircanim farki yok ayrilinca adam sagda solda biz zaten onceden beraber olduk dese de ayni sey... Ailen bunu kaldirabilecek mi peki ayrildiginda ve birlikte oldun diye evlendigini dayak yedigini bilse kaldiracak mi ??? bu adam zaten sana bir sey yapmaya cesaret Edemezdi sikayet ederim diye korkutabilirdin hangi tecavuzcu iceri girmeyi goze alir dedigimi yanlis anlama ama ben bu olayi senin cehaletine veriyorum kiz olmakla kadin olmak arasinda hicbir fark yok kimse de gelip sana oooo sen acaba kac kisiyle yattin diyemez agzin mi dolu ver cevabini edepsiz benim.namus bekcim sen misin de oyle diye. olursa da ve bundan sonra kendini gelirtir o zar olaa da olmasa da sen sensin... kimse o zar var diye sevmesin seni ,ben beni zar icin sevecek yoksa da yargilayacak cahil sapik biriyle evlenmem sende bundan sonra oyle yap biraz akillan artik ve biran once bosan
Evet ama davayi geri cekmedim ogune kadar degisirmi biseyler diye umut vardi icimde ama degismeyecegini gordumBaristik beraberiz demissin. Hayat zor ama çocuğunda yokmus daha az sorumluluğun olacak yani. Hayat boyle geçer mi diye sorgula kendini lütfen. Adam ilk beraberliginde de ayni halti yemis aradan zaman gecmis akillanmamis bu saattrn sonra huyu degismez ki
o zaman canim madem bazi seyleri gecte olsa anladin eski sevgiliyi kafana takacagina bunutak ve ayril adamdan ailene git siddet goruyorum de ama ayrilmayi gizli planla seninle ilgili onun elinde mesaj resim su bu varsa sil yavas yavas gizliden git davani ac annenin evine otur gelir aglar falan bir sey yaparsa da inanma bosan bu bekaret konusunu acarsa da iftira atiyor oyle bir sey yok deEvet evlenmek daha da beter etmekmis herseyi gec anladim ama zararin neresinden donulse kardir
Ben evlendikten sonra ogrendim kizi tehdit ettigini kizla konustum evlenmis cocugu var ben nasil gidip sikayet edeyim kiz olmamis ben ogrendigimde gec olmustuYa konuyu yalan yanlis buraya yaziyosun ya da sen kadin degilsin.kim tecavuzcusunu eski sevgilisinden kiskanir.hadi onu gec;eski sevgiliye santaj videolarini gordun niye polise haber vermedin.kadin olarak hic mi vicdanin sizlamadi.gelmis burda insanlardan yardim bekliyosun.sen o kadina yardim ettin mi.oyle ya tecavuzcusunu bile sikayet edemeyen ustune evlenen daha da ustune kiskanan senden bunu beklemek de benim salakligim.tam bi sacmalik.umarim kadin degilsindir.kadinsan doktora gorun senin kafa uyusmus...