• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rvb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rvb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
54
21
88
28
Arkadaşlar size bi sorum var ben 5 aylık evliyim ve 19 yaşındayım sürekli etrafta çocuk olmasıyla ilgili ima eder gibi laflar duyuyorum ben erken olduğunu ve daha zamanımız olduğunu düşünüyorum ama işte kayınvalidem dahil herkes bi laf söylüyor inanin hastaneye gitmekten ve ilaç kullanmaktan çok sıkıldım :KK43: lütfen bi akıl verin ne yapmalıyım

Cnm daha cok erken...hem evleneli 5 ay olmus hem.yas olarak kucuksun..
Hastahaneye gitme sebebin nedir.cocuk icin deme

Malesef evet çocuk olmak için hep bi baskı var

19 yaş daha cok erken bebek için.Önce evliliginize bi alisin.Etrafa tikayin kukaklarinizi.

Ya senin 19 yaşında o konser senin bu sinema benim diye gezip eğlenmen lazımdı.
Çocuğu geçtim evlilik bile erken.
Çocuk isteyen kendi yapsın hayret bir şey.

Tabiki çok erken.evlenmek için bile çok erken zaten.birkac yıl çocuk dusunmemelisin ama sendeki bu çevreyle zor gorunuyor.hastaneye niye gidiyorsun ki anlamadim

Canım ,önce bi evliliğin otursun .Henüz çok erken ...
Kulaklarını tıka duymazlıktan gel ,malesef çevrede herkes herşeyi söyler...

Unutma bu senin hayatın .Sonra çok büyük pişmanlıklar yaşayabilirsin ...

Etraftan hep bi baskı ve stres var üzerimde eşimde erken diyor ama anlamıyor kimse

Arkadaşlar size bi sorum var ben 5 aylık evliyim ve 19 yaşındayım sürekli etrafta çocuk olmasıyla ilgili ima eder gibi laflar duyuyorum ben erken olduğunu ve daha zamanımız olduğunu düşünüyorum ama işte kayınvalidem dahil herkes bi laf söylüyor inanin hastaneye gitmekten ve ilaç kullanmaktan çok sıkıldım :KK43: lütfen bi akıl verin ne yapmalıyım
Bide ciddiye alıp bunun için hastaneye mi gittin :oha:

"Cok dogru soyluyorsun benim hayalimde de 6 cocuk var aksam kocisim gelir gelmez ustune atlayacagim" de. Cunku boyle insanlar izahtan, guzellikten anlamiyor.

19 yaşında daha sen çocuksun :) sen istemiyorsan, hazır hissetmiyorsan kaç yaşında olursan ol erkendir. başkalarının dediklerini takma, çocuk çooook büyük sorumluluk.

Ah 19 güzel 19 yazıyla ondokuz. Romen rakamına hiç girmeyeceğim :ıslık:
Daha 5 aylık evlisin .Acele etmeyin lutfen tadını çıkarın sonra bir 10 sene sonra buralarda üzücü konularınızı okumak istemeyiz . Eşiniz ne düşünüyor bu konuda

yaşından dolayı bunu sorun haline getirilmesine izin veriyorsun çevrene erken olduğuna kendini ikna edersen çevrende bunu kabul eder ve bu sorun ortadan kalkar

İşte küçük yaşta evlenince böyle oluyor. Ne cevrendekilere haddini bildirecek olgunlukta olabiliyorsun, ne güçlü durmanı sağlayacak eğitimin ve işin oluyor. Zaten o yaşta evlenmeseydin muhtemelen bu kafada bir ailenin oğluyla da evlenmezdin.
Eşin de erken diyorsa önemseme boşver tıka kulağını. Kimseyi ilgilendirmez.

Etraftan hep bi baskı ve stres var üzerimde eşimde erken diyor ama anlamıyor kimse

Sen ve eşin erken diyorsa etrafa ne

Kuma almazlarsa olmuyor de korun

Olmuyor deyince susarlar belki eşine kız bakarlarsa o topa girme tabi

ne bu acele atlı mı kovalıyor??
biz evliliğimizin tadına varıyoruz çocuk yapmak için çok erken diyemiyor musun?

Bu arada 30 yaşımda doğurdum

Kimse de çocuk vs soramadı

Dik dur gerekirse size ne siz yapın sevelim vs de ki bulaşmasınlar

Kv ye de eşin istemiyoruz desin

Back
X