eşi kaş yaparken göz çıkarmasın ama, tamam eşini düşündüğü için üzülmesini istemiyor olabilir, ama bir kadın bilhassa hamile iken anneye ihtiyaç duyar...
bunun yolu bu değil, görüşmesini kesmekle olayı düzeltemez, sadece üzerini örter...kızcağız da yalnızlığı içinde kıvranır durur...
eğer eşi aklı selim biriyse başka çareler aramalı...
annesi zaten kızını istemiyoragza alınmayacak şeyleri kızına söyleyen oymuş zaten eşi
hep yapıcı olan kısımmış ama annesi bi evlada söylenmemesi gereken şeyleri söylüyormuş
çoğu kez üzütüsünden yıkılmış ama hep eşi toparlamış
annesi istemiyorsa zorla olacak iş değil, şu durumda görüşmemeleri daha efdal duruyor..
Bence görüşmemeleri hamilelik süresince daha iyi. Ne kadar anneye ihtiyacı olsa da annesi sinirli olduğu için yarardan çok zarar vereceğini düşünüyorum malesef böyle istenmeyen evliliklerde genelde çocuk doğana kadar sorun oluyo ve torun olunca affedebiliyolar anca üzgünüm ama böyle yani
torunları doğduğunda barışmasalar bile elbet barışırlar hiç bi şey bu kadar basit değil özellikle anne ve baba için sanmıyorum yani belki yıllar geçer ama illa düzelir diye düşünüyorum arkadaşının tek yapması gereken şu an kendi ailesini düşünmesi ilk baş Allah in izniyle alsın bebeğini kucağına sonra alıp gitsinler kocasıyla annelerine teyze sı aracı falan olsun görünce dayanabileceklerni sanmıyorum eğer barışmazlarsa da yaPcak bişey yok şimdilik arkadaşın da seçimini yapmış malesef tam olarak pek mutlu olunamiyo inş en kısa sürede barışırlararkadaşım düzelecgini düşünmüyormuş
bu zamana kadar bana söylediklerine çok kırıldım ama daha doğmamış bebeğime söyledikleri beni bittirdi diyor
torunları doğduğunda barışmasalar bile elbet barışırlar hiç bi şey bu kadar basit değil özellikle anne ve baba için sanmıyorum yani belki yıllar geçer ama illa düzelir diye düşünüyorum arkadaşının tek yapması gereken şu an kendi ailesini düşünmesi ilk baş Allah in izniyle alsın bebeğini kucağına sonra alıp gitsinler kocasıyla annelerine teyze sı aracı falan olsun görünce dayanabileceklerni sanmıyorum eğer barışmazlarsa da yaPcak bişey yok şimdilik arkadaşın da seçimini yapmış malesef tam olarak pek mutlu olunamiyo inş en kısa sürede barışırlar
öncelikle ilk defa konu açıyorum ,arkadaşıma bu siteden bahsettiğimde kendisi de sizelere sormak istedi onun üyeliği olmadığı için konuyu ben açıyorum
şimdi arkadaşım Elif 24 yaşında ve 1 senedir evli eşi ise 35 yaşında
ailesi eşiyle evlenmesini hiç onaylamamış ve evlendiği için reddetmişler,aslında sorun hem eşinin yaşı hem deailesi arkadaşımı başkasıyla evlendirmek istiyorlarmış ama Elif ve eşi birbirlerini çok sevdikleri için evlenmişler şuan 1 senelik evliler ve daha da önemlisi arkadaşım 5 haftalik hamile
ve bikaç gün önce annesi arkadaşımı arayıpçok ağır şeyler söylemiş ve üzüntünün etkisiyle arkadaşım rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırmış eşi dr, heyecan,üzüntüyü yasaklamış bunun üzerinede eşi artık ailesinden hiç kimseyle görüşmesi istemiyormuş arkadaşım sadece küçük teyzesiyle görüşüyormuş zaten ama artık eşi bunu da istemiyor ve bu duruma çok üzülüyor arkadaşım
bu arada annesi enişte beye söylemediğini bırakmamış daha önce onu kızının aklı çelmekle,zenginliğini kullanarak etkilemekle suçlamış ama o zaman hiç bişey söylememiş şuanda ona ve bebeğe bi şey olacak diyekorkuyor,arkadaşımın bir dediğini iki etmiyor
size sormak istediğimiz şey bu durumda olsanız ne yaparsınız
elif aklı selım bır kızsa herseyden once o cocugu dogurmamalı
kocası zaten ortada bırakmıs
aıle desen ıstemıyor en azından teyze anne yarısıdır
aılesıle gorusmememıs suan ıcın bıraz sular durulsun beklesın yaralar zamanla kapanır ızlerı kalır bu bazen 2 sene bazen 5 sene kım bılır
sımdı o cocugun dunyasını karartmayın
pınpon topu yapmayın derım
yazdıkların için çok tşk edrim hem ben hemde arkadaşım
annesi barışmam ne halt ederse etsin bi daha bana gelmesin o seçimini yaptı,bizi rezil etti diyormuş evet arkadaşım seçimi yaptı ama insan seveceği aşık olacağı insanı seçemiyor ki
evet bi insanın aşık olduğu biri ile evlenmesi kadar güzel bişey yok ama benim demek istediğim ailesinin tavrını biliyomuş yalnış yaptığını falan düşünmüyorum demek istediğim kendini üzmemeye çalışsın ailesi de anlayışlı olmalı bir ömür nasıl geçer sevmediğin biriyle bi de aklın ve gönlün başkasında kalmışken bu durumda başkasıla evlenmesi mutsuz hayattan başka bişey olamazdı evlilikte bence 10 yaşın çokta bi önemi yok fikirler gönüller uysun yeter zaten erkeklerin geç büyüdüklerini de işin içine katarsak karşı çıkılması gereken bi durum yok Allah mesut etsin arkadaşını evlenmese belki ailesi mutlu olurdu ama belki de olmazdı bilemezsin ama bu Hayat sırf başkaları istiyo diye anne ve baba da dahil istemediğin bi hayatı yaşayacak kadar basit değil çok uçlara çıkmadıkça bence insanlar en azından evlilikte kalplerini dinlemeli yalnış bi evlilik bile yapsa ailesi kızsn etsin ama asla karşısinda olmasin kızının sonra bi daha olan evlatlarına oluyo tek onlar çekiyo cezaları keşke aileler bu konuda bu kadar katı olmasa ama ne denir ki başka zor bi durum
çok tşk.ya ağlamaktan gözleri kızarmıştı
şimdi bu yazını okuduğu için aglıyo enişteyle papaz olucam
ne yaptım ki ben :2:
yazdığın şeyler de çok haklısın ve destek gördüğü için şuan çok mutlu fakat o kadar acı çekti ve hala çekiyorki
ağlamasını bastıramıyor hamiliğinde etkisi var galiba
sana çok tşk ediyo
:) canım soyle ona bebiş için mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?