Lutfen arkadaslar acil yorumlarinizi bekliyorum artik kafayi yicegim dusunmekten

Pişman olan ve değişmek isteyen adam ilk yaptığında ben napıyorum der doktora giderdi. Bin kere yaptıktan sonra siz ayrılınca değil.

bir insan yaptığının hata olduğunu hemen anlamıyor siz ayrılınca anlıyorsa düzelme umudu yok benim gözümde eğer ömrünüzü böyle geçirmek istiyorsanız devam edin ...

iyileşmez,net...

Seninki hic degilse etrFa ediyor canim benimki eskiden etrafa ediyordu simdi bana doktor olayini falanda kabul etmciegkm artik iyilesmez cunku

Bunu gibiler yüzünden kadınlar hayatlarında oluyo .değişeceğini sanmıyorum.4 duvar arasında kırılmadik eşya kalmayacak size de çocuğunuza da şiddet uygulayacak iyi düşünün sonra psikolojiniz bozulmasın. aman kızdırmayim diye içinize atıp hasta olursunuz evlenince,

Bunu gibiler yüzünden kadınlar hayatlarında oluyo .değişeceğini sanmıyorum.4 duvar arasında kırılmadik eşya kalmayacak size de çocuğunuzun şiddet uygulayacak iyi düşünün sonra psikolojinin bozulmasın aman kızdırmayim diye içinize atıp hasta olursunuz evlenince,

Cok tesekkur ederim cok guzel seyler demissiniz haklisiniz artik bende boyle dusunuyorum bi sekilde bu durumdan kurtulucagim

Canım benim benimde eşim aynen öyle ve ben şuan boşanma noktasındayım sana tek tavsizyem sakın ama sakın evlenme onunla vallahi çok pişman olursun İYİ-LEŞ-MEZ.

sakın ama sakın sakın geri dönme iyileşmez kesinlille iyileşmez bak ben sana söyleyeyim evlendiginde neler olacagını bu adam sana daha beter davranacak bagırışmalar çagırışmalar hakaretler hatta dayk bile olacak sonra bin pişmanım affet evliligimizi bitirme hoppp sonra tekrardan aynı şeyler benim eşimdede var öfke konrtolu ve emin ol he demeyle geçmiyor evli de degilsin sakın ama sakın dönme

evet kesinnet kararim donmucegim artik benim dusuncemde boyle cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…