- 9 Aralık 2014
- 714
- 351
- 53
Canım evlenince daha beter olur.şahsi fikrim bu.seven erkek ne fhziksel ne pskolojik şiddet uygulamaz.netSurekli her yaptiginda pisman oluyor beni bi sekilde ikna ediyor ama bikac ay sonra yine tepkileri cok buyuk oluyor bu son ayriligim arkadasimin yaninda kufur etti inanin ortada buyuk bi sorun degildi yerin dibine girdim iste son darbe oydu bitirdim pisman doktora gidelim diyor ama hicbisekilde cevap vermiyorum anneme anlatamiyorum onu seviyor ama boyle siddetlerimi kimseye anlatamadim olan bana oluyor herkes bizi mutlu goruyor kusursuz bi iliskimiz oldugunu dusunuyorlar evliliginize hazirlaniyoruz diyorlar ama kimse icimi bilmiyor bide ben ona hic beni kaybetme korkusu yasatmadim hep affettim bazen diyorumki doktor tedavisinde duzelirmi cunku iyiyken cok iyi
paramparca dizisindeki özkan canlandi gozumdeeSoyle basliyim 5 yillik iliskim var hersey ciddi ilerliyor ailemizle tanistik ettik. Ama sevgilimde ofke kontrolu var hatta siddet var elini kaldirdi bana ayrildim ondan sonra bulusmak istedi arabada agladi ozurler diledi kiyamadim sans verdim sonra baya aylar gecti bu sefer kufur etmeye basladi bana iyiyken cok iyiz ama ufacik bir tartismada karsimda cinnet geciren bir insan goruyorum korkuyorum defalarca yapmicagim etmicegim diyor ama surekli ileri zamanlarda daha kotu seyler yapiyor suan ayriyim ayrildim 2 gun oldu pisman oldugunu soyluyor doktor tedavisi gormek istiyor ama artik guvenemiyorum yarin oburgun ayni evde yasadigimda dahada kotu seyler yapar diye dusunuyorum biryanimda guzel yasadigim anilari yok edemiyor cunku onu bensiz beni onsuz kimse dusunemiyor insanlara bile ne aciklamasi yapicagimi dusunuyorum ne olur yardimci olun sizde iyilesirmi doktor tedavisinde
Aynen kesin olarak bende boyle dusunuyorum hatta kullandigimiz ortak hesaplari kapattim ciddiyetimi anlasin diye artik herseyin hayirlisi iyi veya kotu hayatimdan cikardim umarim hersey benim icin iyi oluraynı sorunlar bizdede tammm olarak var-dı.Gerççi hala sevgiliyiz o yüzden evlilik dönemi için yorum yapamicam ama doktora gidicem filan dedi.Ben inanmayıp yaklaşık 1-1buçuk ay kadar ayrı kaldım.Burnunun sürtmesini düşünerek değil gerçekten bitirdiğimi düşünerek.Ama her gün aradı asla vazgeçmedi.Bende dedim daha evlilik zamanına çok var zaten okuyorum nasılsa,belki bu süreçte canı çok yanmıştır aklı başına gelmiştir diyip barıştım.Tabi barışmadan öncede bi konuşma yaptım bir kez daha yaparsan karşılığını alırsın dönüşü olmaz diye.Şimdi son 1 senedir özellikle pammmmbık gibi maşallah.bazen ayarı kaçırıp sesini çıkarınca kendine gel benim canımı sıkma diyorum susuyor.Nefis.Mis. Sanada o yüzden ayrılık sürecini 2-3 günle sınırlandırmayıp baya uzatmanı tavsiye ederim.Gerçek bir yokluk gerçekten terbiye ediyor.Hem bu süreçte seni gerçekten isteyip istemediğinide anlamış olursun.Yani ayrılık sürecinde aramalardan yazmalardan ağlamalardan vazgeçmeyerek bunu gösterebilir.O yüzden ayrılık konusnda ısrarcı davran ve zamana bırak.Ne kadar canı acırsa o kadar pammmbık oluyorlar diyebilirim :)))))
Haklisiniz bide siz evlenip bosanmissiniz canli ornegimsiniz illaki suan hersey unutulur zor olsada iyi seyleri.aklimdan aticagim insanlar neyi unutmyor tesekkur ederim hepinizeBir kitapta okumuştum evlenmeden önce insan evliliği hakkında karşıdaki kişiden işaretler alır yani evliliginin nasıl geçeceğini görürsün diyordu. Bunu farketmek önemli olan. Ama bizim millette ne var evlenince düzelir böyle yapmaz, değişir. . yok canım yok evlenmeden önceki huylar evlenince 2 katına çıkıyor. Bende işaretler almistimda onemsemedim durumum şu anda 1 yıllık boşanmış baba evinde oturan bir insanım. Bide çocuğun olupta çocuğuna böyle davranirsa kaldirabilirmisin onu düşün ona göre karar ver bence.. uzun oldu kusura bkma
O elinin kaldirmasi sebebide kiskanclik krizleri yuzunden soyle diyim size arkadaslarimizla bulustugumuzda bile benim cok konusmami istemiyor dikkat cekiyim yada onun fikrini almadan bisiy yapamiyorum artik bu durumdayim surekli yaninda diken ustundeyim okadar mutsuzumki suan bunlari hakedicek ne yaptim diye dusunuyorum aci cekiyorumBir tokatta tüm o güzel anılar biter canım. Yol yakınken ayrıl.
O elinin kaldirmasi sebebide kiskanclik krizleri yuzunden soyle diyim size arkadaslarimizla bulustugumuzda bile benim cok konusmami istemiyor dikkat cekiyim yada onun fikrini almadan bisiy yapamiyorum artik bu durumdayim surekli yaninda diken ustundeyim okadar mutsuzumki suan bunlari hakedicek ne yaptim diye dusunuyorum aci cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?