Cok dogru diyorsunuz diliniz agir degil gercekleri soyluyorsunuz inanin aileme bahsedemedim onlar onun hicbisiyini gormedi hatta aksine cok seviyorlar ama ben hep iyi seylerden bahsettigim icin bilen iki yakin arkadasim biliyor olaylari hatta gozleriyle gorduler artik bitirmelisin dediler. Oylede yapicagim kurtulucagim bu beni bu duruma dusurdugu haldenArkana bakmadan kaç. !
Neye üzülüyorum biliyor musunuz...
Anne baba evladını el bebek gül bebek yetiştiriyor. Çocukken sokakta oynarken yere düşüp dizi çizilse içi gidiyor. SONRA; elin oğlu geliyor şiddet uygulayıp küfür ediyor. Kızlar da "ama beni coookk seviyo sevgilim yeaaaağğ" deyip affediyor..
Sinirleniyorum arkadaş. .!!
Bu güne kadar ekmeğini mi verdi eğitimini mi tamamladi ne hakkı var üstünde de bu rezilligi kendine layik görüyorsun?? Hiç mi gurur yok hiç mi kendine saygın yok.. Sevgi sevgi sevgi deyip de şu beş para etmez karakterdeki adamlari baş tacı ediyorsunuz ya pes diyorum. .
Dilim ağır gelebilir. Sizin örnekle benzer durumu yaşayan birçok kişiye dokunsun diye yazıyorum.
Bi kendinize gelin. Bi hadlerini bildirin. Başka adam mi kalmadi yahu. Gerçi adam da değil . Sizi de zerre sevmiyor. Aliskanlik olmuşsunuz ona. Gücü size yetiyor. Iki canim cicimle kandiriyor. Seven adam el kaldirmaz. Küfür etmez. . Az akil ya Rab
Evet artik degismez bu insan tedavi kabul etsede doktor ancak sakinlestirici verir bir iki kullanir sonra yine ayni sey olur 5 ay iyiyse bir gun yine bir tartismada ayni seyi yapar kufur eder sarsar beniTabi ki bunları hak edecek hiçbir şey yapmadın. Başkalarının kötü olmasının sebebini kendinde arama lütfen. Sen her zaman değerlisin ve sana değer verecek birine layıksın. İnsanlar evlat acılarını unutuyor, sana kötü davranmış birini inan unutman hiç zor değil.
Cok dogru diyorsunuz diliniz agir degil gercekleri soyluyorsunuz inanin aileme bahsedemedim onlar onun hicbisiyini gormedi hatta aksine cok seviyorlar ama ben hep iyi seylerden bahsettigim icin bilen iki yakin arkadasim biliyor olaylari hatta gozleriyle gorduler artik bitirmelisin dediler. Oylede yapicagim kurtulucagim bu beni bu duruma dusurdugu halden
Ortak instagram hesabimiz vardi ayrilali iki gun oldu ama kafam net artik onu kapattim az once cunku bakiyorum giriyor hani ciddi oldugumu anlamamia gibi davraniyor oyuzden sildim baska bisiyde kullanmiyoruz zaten ortak arkadasimiza birbirimize zaman verdik demis halbuki zaman degil net olarak bitirdigimi dile getirdim ama sanirim hala kabullenemiyor cunku surekli affettim ben onu inanin oyle yipranmis hissediyorumki kendimi haklisiniz bana hicbi sekilde ulasmasini engellicegim evlerimiz cok yakin sadece karsilasmak istemiyorumBak vallahi yazık. Sevgi bu değil. Inan gerçekten seni seven biriyle olsan, el üstünde tutulsan, kibar bir adama denk gelsen varya o zaman şu 5 yılına acirsin. . Değmez arkadaşım afedersin cılkı çıktı ilişkinin. Evlendikten sonra daha berbat oluyor bu tipler . Aksini de görmedim.
Kotu seylerini düşün.. iyi seylerini dusunme. Iyi seyler herkesle yaşanır. Iyi anlarda herkes zaten iyi olur. Iyi davranir. . Ben inşallah tamamen kurtulursun diye umuyorum.
Telefon numarani degistir. Hesaplardan her yerden engelle vs.. gizle kendini. Ulasilir olma.. inan bu sekilde ona ömür boyu unutamayacagi manevi tokadi sen atmis olursun ve unutulmaz olursun. Bu da sana intikam şekli !!
Allah için ,Suriyeliler için çalışıyorsa Allahtan korkuyorsa kotuluk yapamaz inşallah
Bende anlayamadim suriyeliler ne alakaBu yorum ne anlama geliyor ya başka konudada rastladım anlayamadım
Canım benim , aynı durum bende de var 2 yıllık sevgilim var ciddiyiz iyiyken çok iyiyiz mutluyuz ama bi tartışalım kavga edelim bana degil ama etrafa saldırıyo yumrukluyo duvarları sandalyeye tekme atiyo böyle cinnet geçiren deliler gibi aynı. Küfür etmeye başlıyo kendine ediyo o an hayata ediyo. Bende korkuyorum sen doktora git diyorum beni bu dereceye sen getirdin ne doktoru diyor. Sıkıntıya gelemiyo adam anacım. Bi konuda hata yapıyo bende haklı olarak kızıyorum sonra böyle etrafa saldiriyo kendine zarar veriyo oraya buraya vuruyor. En sonunda gözümde küçük düşüyosun dedim tamam doktora gitcem dedi ama nerdeeee. Neymiş efendim bu bi hastalık değilmiş, bence seninki de sadece sen sakinleş diye öyle diyo doktora gitse 2 gün gider 3. De sıkılır veya zoruna gitmeye başlar artık gitmek istemiyorum gibilerinden... Ama inşallah iyileşir çünkü onlar hasta benim deli de dahil !!Surekli her yaptiginda pisman oluyor beni bi sekilde ikna ediyor ama bikac ay sonra yine tepkileri cok buyuk oluyor bu son ayriligim arkadasimin yaninda kufur etti inanin ortada buyuk bi sorun degildi yerin dibine girdim iste son darbe oydu bitirdim pisman doktora gidelim diyor ama hicbisekilde cevap vermiyorum anneme anlatamiyorum onu seviyor ama boyle siddetlerimi kimseye anlatamadim olan bana oluyor herkes bizi mutlu goruyor kusursuz bi iliskimiz oldugunu dusunuyorlar evliliginize hazirlaniyoruz diyorlar ama kimse icimi bilmiyor bide ben ona hic beni kaybetme korkusu yasatmadim hep affettim bazen diyorumki doktor tedavisinde duzelirmi cunku iyiyken cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?