Lutfen arkadaslar acil yorumlarinizi bekliyorum artik kafayi yicegim dusunmekten

Bende dedimki sevgi artik ustesinden gelmiyor benden bukadar yazdim peki tamam peki yazdi bu son konusmamizdi

Cok dogru diyorsunuz diliniz agir degil gercekleri soyluyorsunuz inanin aileme bahsedemedim onlar onun hicbisiyini gormedi hatta aksine cok seviyorlar ama ben hep iyi seylerden bahsettigim icin bilen iki yakin arkadasim biliyor olaylari hatta gozleriyle gorduler artik bitirmelisin dediler. Oylede yapicagim kurtulucagim bu beni bu duruma dusurdugu halden

Evet artik degismez bu insan tedavi kabul etsede doktor ancak sakinlestirici verir bir iki kullanir sonra yine ayni sey olur 5 ay iyiyse bir gun yine bir tartismada ayni seyi yapar kufur eder sarsar beni

Bak vallahi yazık. Sevgi bu değil. Inan gerçekten seni seven biriyle olsan, el üstünde tutulsan, kibar bir adama denk gelsen varya o zaman şu 5 yılına acirsin. . Değmez arkadaşım afedersin cılkı çıktı ilişkinin. Evlendikten sonra daha berbat oluyor bu tipler . Aksini de görmedim.

Kotu seylerini düşün.. iyi seylerini dusunme. Iyi seyler herkesle yaşanır. Iyi anlarda herkes zaten iyi olur. Iyi davranir. . Ben inşallah tamamen kurtulursun diye umuyorum.

Telefon numarani degistir. Hesaplardan her yerden engelle vs.. gizle kendini. Ulasilir olma.. inan bu sekilde ona ömür boyu unutamayacagi manevi tokadi sen atmis olursun ve unutulmaz olursun. Bu da sana intikam şekli !!

Ortak instagram hesabimiz vardi ayrilali iki gun oldu ama kafam net artik onu kapattim az once cunku bakiyorum giriyor hani ciddi oldugumu anlamamia gibi davraniyor oyuzden sildim baska bisiyde kullanmiyoruz zaten ortak arkadasimiza birbirimize zaman verdik demis halbuki zaman degil net olarak bitirdigimi dile getirdim ama sanirim hala kabullenemiyor cunku surekli affettim ben onu inanin oyle yipranmis hissediyorumki kendimi haklisiniz bana hicbi sekilde ulasmasini engellicegim evlerimiz cok yakin sadece karsilasmak istemiyorum

Bırak şu Psikopatı , Ömrünü elalemin böyle tutarsız bir adamı içinmi mahvedeceksin? yol yakınken bırakmalısın tedavisi zordur, bu tiplerin iyileşmesi seni kaybetmeme korkusu olduğu için yapmacık hallerine inanma . Yok ben bırakmam çok seviyorum diyorsan al Psikopatını senin olsun !!! başına gelecek herşeye katlanmak zorundasın ozaman şikayet etmeyede hakkın yok haberin olsun unutma kendi isteyerek düşen ağlamaz.

Hep aynı hikâye adam iyileşirim der iki ağlar zırlar kadın inanır affeder sonra tekrar aynı şeyler kısır döngüsü gibi iyi olan yanı şu evli değilsin kaç kaç kaaaç

Benim arkadasimin nisanlisi da boyle. Ki o el kaldirmakla kalmadi sacini yolmadigi mi kaldi kolunu morarmadigimi. Neymis ayrilcak diye korkmus kaybetme korkusuyla bir an kendini kaybetmis. Benim sevgilim olsa ve bana iki surat yapsa benimkinden kotu yoktur ama onunki asktan yapiyor. Adam aldatirsna veya ayrilirsan sen mezara ben hapse askim diyo gulerek...

Bu tipler degismez.

Cok dogru degismiyor surekli kufur etmicegim dikkat edicegim dedi en son arkadasimin yaninda etti cok rencide oldum o an bu iliskinin saygisi ilerisi kalmadigini anladim beni kaybetmemek icin simdi alttan aliyor ama her yaptiginda bunu yapiyor artik ezberledim laflarini kendimi toparlicagim insallah

Eger senin yerinde ben olsaydim sevgilimle beraber psikiyatriste giderdim 5 sene az degil. Beraber gidelin dediginde gitniyorsa o zaman ayril bence

Bin pişman olursun, canım.... Yapma sakın barışma, aynı evin içerisinde herşey daha kötü olur. Eminim ailen bu durumu öğrendiğinde asla istemeyecekler... Dönüp onlara yalvaracak, inanacaklar ama sonuç belli.... Kalbin inan , diyor sana.... Peki o zaman evli olmaman avantaj sağlıyor. Evlilik sürecini uzat , doktora gitsın bakın bakalım ne olacak... Sonuç , ilaçlar vs... Evlendikten sonra ilaçta içmeyecek bazı günler.... Belkide kucağında bir sabi olacak ..... O zaman işler daha da kötüleşmiş olabilir.... Nacizane fikrim hayatını karartma lütfen

Kendinden memnun olmayan, sana zarar verdiğinin, bunun da utanç verici bir şey olduğunun gerçekten farkında adam, "yapacağım, edeceğim" diye geleceğe yönelik planlar yapmazdı, şimdiye soluğu doktorda almıştı. Yoksa on kere ağlayıp yalvarsa da, kime ne faydası var, ilişkiyi bunlar mı kurtaracak? Onun bu yaptığına, "pişman olmak" değil "oyalamak" denir.

Karşısındaki insana şiddet uygulayabilecek potansiyeldeki bir insan da öyle psikologa 2 seans gitmekle düzelecek değil, bu uzun bir süreç. Kısacası bence yapabileceğin iki şey var, ya daha fazla gecikmeden tedavi olmaya başlayacak. Ancak bu süre ne kadar uzun olursa olsun evlilikten uzak durmakta fayda var. Ya da arkana bakmadan kaç. Etrafındakilere ne söyleyeceğine gelince, adamın ruh sağlığının yerinde olmamasından sağlam sebep mi var? Hiçbir şey değişmeden evlenirsen, hayatın boyunca aynı şiddet yumağının içinde döner durursun.

Tedavi ile öfke kontrolünü sağlar bence ama sabırlı mi acaba aylar yıllar sürebilir. .gerçekten istiyor mu yoksa senin gözünü boyamak için mi? 4 ay sonra tmm iyiyim diye bırakırsa, !yada evlenince.. Buna hiç emin olamazsın her zaman tetikte beklersin yorulur yıpranirsin. Çocuğun olur ağlar më ağlıyor diye olay çıkar seni geçer çocuğa vurur. .okulda olay yaşar çocuk bu adam yine onu hirpalar. .o kadar uzun boylu değil öyle bi olay olursa ayrilirsin değil mi. ? o an bilseydim yada keşke dersin bugünden o günleri gör ona göre düşün

Canım benim , aynı durum bende de var 2 yıllık sevgilim var ciddiyiz iyiyken çok iyiyiz mutluyuz ama bi tartışalım kavga edelim bana degil ama etrafa saldırıyo yumrukluyo duvarları sandalyeye tekme atiyo böyle cinnet geçiren deliler gibi aynı. Küfür etmeye başlıyo kendine ediyo o an hayata ediyo. Bende korkuyorum sen doktora git diyorum beni bu dereceye sen getirdin ne doktoru diyor. Sıkıntıya gelemiyo adam anacım. Bi konuda hata yapıyo bende haklı olarak kızıyorum sonra böyle etrafa saldiriyo kendine zarar veriyo oraya buraya vuruyor. En sonunda gözümde küçük düşüyosun dedim tamam doktora gitcem dedi ama nerdeeee. Neymiş efendim bu bi hastalık değilmiş, bence seninki de sadece sen sakinleş diye öyle diyo doktora gitse 2 gün gider 3. De sıkılır veya zoruna gitmeye başlar artık gitmek istemiyorum gibilerinden... Ama inşallah iyileşir çünkü onlar hasta benim deli de dahil !!

gitsin tedavi olsun önce. ama bu uzun bi süreç. öyle bi seansta düzzeldim ben affet diye gelmesin sana. sonra baktın düzeliyo affedersin..

ikinci bi şansı vermişsin daha önce ve gördüğün gibi düzelmedi... bence 3. şansı vermemelisin çünkü insanlar ASLAA değişmez. tedavi olayı da hic ikna edici değil seninle barışmak için öyle diyo. gitse bile 100% iyileşiceğini düşüniyomusun? cok kotu bi olay yaşadığınızda geri eski haline döner ve mazallah sana bile zarar verebilir cinnet geçirdiğnde... haberlerde her gün okuyoruz. bi erkek ne olursa olsun piskopat gibi hareketleri olmicak... nekadar seversen sev. unut bencee...

Düzelmiyorlar maalesef...
Her atak sonrası bin pişman.yardım alacagına dair söz vermeler oyalama taktikleri..sonuç??
O anıların evlendikten sonra hiç bir kıymeti kalmadığını(en azından bu ataklar yüzünden) görecek ve çok pişman olacaksın..
Kendi psikolijinide bozma.bırak elalem ne derse desin..
İleride birde coçuk olursa fiziksel ve ruhsal anlamda şiddetin tam ortasında kalacak ve sen o ortamda çocugunu büyütmek istemeyecek nokta koyma kararı alacak ve bu süreçte ciddi sıkıntılar yaşayacaksın..
Dikkat edersen "yaşayabilirsin" demiyorum...
Kendi kendine telkin vererek ve herkese kulaklarını kapayarak bu ilişkiye son vermeli kendine haksızlık etmemelisin...bu 5 seneyi yok saymanı tavsiye ederim..yoksa kendini çok daha yıpranmış bulacaksın..
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…