Lutfen arkadaslar acil yorumlarinizi bekliyorum artik kafayi yicegim dusunmekten

Eğer bu düşüncesinde ciddi ise düzelebilir tabi ama kararlı olması lazım belki seni ikna etmek icin yapıyor emin olmalısın yoksa kesinlikle evlenilmez böyle adamla

ayrılmıssın daha gerı donme eşek aynı çukura ıkı kere düşmez dıye bı atasözumuz var

Arkana bile bakma canim.simdiden bunlari yapan evlenince daha da fenalarini yapar.o zaman o bes yillik anilarindan zaten eser kalmiycak malesef.yol yakinken don derim...

Surekli her yaptiginda pisman oluyor beni bi sekilde ikna ediyor ama bikac ay sonra yine tepkileri cok buyuk oluyor bu son ayriligim arkadasimin yaninda kufur etti inanin ortada buyuk bi sorun degildi yerin dibine girdim iste son darbe oydu bitirdim pisman doktora gidelim diyor ama hicbisekilde cevap vermiyorum anneme anlatamiyorum onu seviyor ama boyle siddetlerimi kimseye anlatamadim olan bana oluyor herkes bizi mutlu goruyor kusursuz bi iliskimiz oldugunu dusunuyorlar evliliginize hazirlaniyoruz diyorlar ama kimse icimi bilmiyor bide ben ona hic beni kaybetme korkusu yasatmadim hep affettim bazen diyorumki doktor tedavisinde duzelirmi cunku iyiyken cok iyi

Biraz da siz taviz veriyorsunuz bu gibilerine. Allah' ın manyağı düzelir mi hiç?
Pişmanmış yalandır valla. Pişman olan adam tekrarlar mı hatasını?
Neyi unutamayacaksınız? İnsanlar ölüme alışıyor.
Sakın sakın dönmeyin. Bunun böylesi her b..ku yapar Allah muhafaza.

Allah için ,Suriyeliler için çalışıyorsa Allahtan korkuyorsa kotuluk yapamaz inşallah

erkeklerde ağlayarak kendini affettirmek moda oldu heralde. Burda kaç konuda okudum bu durumu.
Kanma canım sende artık ilerde daha kötü olur. yol yakınken bitmiş. hayırlısı olmuş.

Öfke kontrol sorunu yaşayan insanla ömrünü heba etmeye degermi sen düsün! Değişmek isterse değişebilir, Bi ihtimal ama değişebilir. Bu riski göze almaya degermi onu tart! degişmeyedebilir cünkü, bu daha büyük Bi ihtimal

Dogru soyluyorsunuz kimseye paylasamiyorum utaniyorum o yuzden buraya yazdim. Surekli ne olur beni affet hata yaptim sinirlendim o an is stresini falan soyluyor b

İnsanlar evleniyor, çocukları oluyor da boşanıyor. Nikahlı kocanız mı silkeleyin gitsin.. Pişman olursunuz inanın.
İyiyken iyi diyorsunuz, insanın kişiliği öfkeli anında anlaşılır.
Şiddet ne yahu? Vermeyin taviz şöylelerine.

Ya arkadaşım iyiyken çok iyi ne demek allah aşkına,ayrilmamak için kılıf arama..iyiyken herkes iyidir zaten o ne demekse?mesele tartışma anında canavara dönüşmesi yada kendini kontrol etmesidir insanın..Bir gram değişirse ne olayım bir insanın özü neyse birgün mutlaka ona döner bu kadar açık net ve basit...Hakkinizda hayırlısı olsun

Her soylediginde degisicegim diyor ozurler diliyor bide gercekten ben surekli affettigim icin artik iste ben yapiyim nede olsa beni affediyor gibi dusunmeye basladi 5 ay iyiz sonra en ufak inanin kucucuk bisiyde sorun cikiyor saygili tartisilmiyor surekli kufur ediyor bana mesela birgun arabadayiz artik direksiyonu yumrukluyor sinirinden ve ben uysal bi kizim birgun birak beni eve istemiyorum seninle konusmak dedim aksam vakti simdi duvara surerim bu arabayi ikimizde oluruz dedi sorunu cozmeden gitmiceksin yanimdan dedi

Dogru soyluyorsunuz kimseye paylasamiyorum utaniyorum o yuzden buraya yazdim. Surekli ne olur beni affet hata yaptim sinirlendim o an is stresini falan soyluyor b
Eğer devam ederseniz daha kötü olacak.
Böyle adamdan korkarım ben. Hepimiz gün içinde stres altında kalıyoruz, ben tutup da çocuğumu pataklamıyorum, eşim bana şiddet uygulamıyor.
Bu böyle gider.. Evlenirsiniz, çıkmaza girersiniz. Lütfen kendinizd değer verin ve geri dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…