Allah için ,Suriyeliler için çalışıyorsa Allahtan korkuyorsa kotuluk yapamaz inşallahSoyle basliyim 5 yillik iliskim var hersey ciddi ilerliyor ailemizle tanistik ettik. Ama sevgilimde ofke kontrolu var hatta siddet var elini kaldirdi bana ayrildim ondan sonra bulusmak istedi arabada agladi ozurler diledi kiyamadim sans verdim sonra baya aylar gecti bu sefer kufur etmeye basladi bana iyiyken cok iyiz ama ufacik bir tartismada karsimda cinnet geciren bir insan goruyorum korkuyorum defalarca yapmicagim etmicegim diyor ama surekli ileri zamanlarda daha kotu seyler yapiyor suan ayriyim ayrildim 2 gun oldu pisman oldugunu soyluyor doktor tedavisi gormek istiyor ama artik guvenemiyorum yarin oburgun ayni evde yasadigimda dahada kotu seyler yapar diye dusunuyorum biryanimda guzel yasadigim anilari yok edemiyor cunku onu bensiz beni onsuz kimse dusunemiyor insanlara bile ne aciklamasi yapicagimi dusunuyorum ne olur yardimci olun sizde iyilesirmi doktor tedavisinde
Biraz da siz taviz veriyorsunuz bu gibilerine. Allah' ın manyağı düzelir mi hiç?
Pişmanmış yalandır valla. Pişman olan adam tekrarlar mı hatasını?
Neyi unutamayacaksınız? İnsanlar ölüme alışıyor.
Sakın sakın dönmeyin. Bunun böylesi her b..ku yapar Allah muhafaza.
Eğer devam ederseniz daha kötü olacak.Dogru soyluyorsunuz kimseye paylasamiyorum utaniyorum o yuzden buraya yazdim. Surekli ne olur beni affet hata yaptim sinirlendim o an is stresini falan soyluyor b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?