Lutfen arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.

Türk kanunlarına göre anne veya babanın muvafakatı olmadan çocuk yurtdışına çıkarılamıyor.
Yani eşiniz de siz de çıkaramazsınız. Pasaportun kimde olduğunun önemi yok.
Zaten eşiniz pasaport kayboldu deyip yenisini çıkarabilir ama bunun için de anne-baba beraber başvurmak zorunda (veya yine noterden muvafakatname gerek)

Direkt avukata gidin cunku esiniz cocugunuzu kacirma derrdinde ,
Cok net belli bosamasaniz bile durum netlessin

Yani vermezsem bende izne giderken arabayla onun izni olmadan gidebilirmiyim sorun cikarmi.Cunku bana zorluk cikartmak istiyor.Bosanma davasi da yok henuz cunku benden yana degil ondan yana olsun.
Sana haber gondermesinin nedeni onunla iletisim kurman icin bir yol cocuk bahane...sen cocugunu alip gelecegini ona duyurma cocugu almaya geldigi gunlerin disinda birgin yola cik ki sikayet edip geri ceviremesin

Hala aynı ıygulama var mı bilmiyorum ama 10 yul önce kızımla ilk defa yurtdışına çıkarken babadan noter onaylı muvafakatname almadan uçamamıştık. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama mutlaka avukatla görüşün derim. Siz şimdi kendiniz yazın tatilde çocuğu götürmeyi düşünğypraunuz ama ya babası şimd görürdüğünde geri getirmezse? Nice Türk koca yabamcı annelerin ciğerini yaktı. Çocukları Türkiyeye tatile diye götürüp geri vermedi. İyice araştırın. Ben olsam dava açar çocuğumu kaçırabilir diye yurtdışına çıkışına engel olurdum.

Bu sene gidip gitmem icin degil bennilk kez gidecem izne arti benim erkek kardesimin dugunu olacak nasil gitmim.sennolsan kardesin evlenince gitmezmisin.

Bence davayi acmamak icin sundugunuz sebeplerin hepsi bos. O acti davayi sen actin ne fark eder yurumemis iste. Adamin planlari var belli ki cocuk icin. Sen davayi o acsin o suclu olsun diye dusunurken. Cocugu elinden alirsa

Bu sene gidip gitmem icin degil bennilk kez gidecem izne arti benim erkek kardesimin dugunu olacak nasil gitmim.sennolsan kardesin evlenince gitmezmisin.
Adamın tekinin çocuğumu kaçırma riski varsa gitmem.

Ben zaten cocugumu goturmesi icin vermiycem ki verecegimi kim dedi.ben sadece eger ona vermezsem yazinda ben giderken arabayla yani ucakla degil bi sorun cikarmi.yine onun imzasi izni gerekirmi diyorum.yani hani daha bosanma olmadi.evli gorunuyoruz halen.onun maksati bana zorluk cikartmak burnumdan getirmek.

Sana haber gondermesinin nedeni onunla iletisim kurman icin bir yol cocuk bahane...sen cocugunu alip gelecegini ona duyurma cocugu almaya geldigi gunlerin disinda birgin yola cik ki sikayet edip geri ceviremesin
Olabilir mi sence bu bir konusmak icin bahane mi sunuyor ama izne gidec demis benim en hassas oldugum konuda benim damarimdan giriyo cocuguma cok duskun oldugumu onu asla birakmayacagimi bildigi icin yapiyor.tek ki ben izin vermeyimde oda bana sorun cikartsin.valla polise gider ifade veririm boyle boyle die kendi basina cocugumu gotumeyi planliyo bizi evden cikardigini ilerdede cocugumu alip bana yuzunu gostermemekle tehdit ediyo derim.zaten oylede demis

Direkt avukata gidin cunku esiniz cocugunuzu kacirma derrdinde ,
Cok net belli bosamasaniz bile durum netlessin
Oyle bisey yaomaz die dusunuyorum kacirma gibi benden alip orda kime birakacak cocugumu oyle biseye asla izin vermem.

Buranin kanunlarini ben bilmiyorum ki cnm o yuzden fikrinizi alim dedim avukatlarda oyle aradiginda sana detayli aciklama vermiyorki isi hemen maddiyata dokuyorlar.

Ben olsam ya uzlasirdim yada asla tek basina gondermezdim cocugumu...evliligi bitirmeye kararlimisin oncelikle buna karar verirsen cocugunla ilgili daha saglikli cevaplar alabilirsin diye dusunuyorum...duzelmeyecek kadar kotumu durum yoksa adam senin onu arayip boyle demissin ama en o kadar ayri kalamam gel binu konusalim demenimi bekliyor...kacirmaz diyosun ama ben cocugum sozkonusu olunca kimseye guvenmiyorum kendi ailemde dahil

Bence davayi acmamak icin sundugunuz sebeplerin hepsi bos. O acti davayi sen actin ne fark eder yurumemis iste. Adamin planlari var belli ki cocuk icin. Sen davayi o acsin o suclu olsun diye dusunurken. Cocugu elinden alirsa
Hayir neden bos olsun ki cocugumu kacirma gibi bi plani olamaz.oyle sey yapamaz cpcugun kimligi herseyi bende pasaportu kagidi nasil kacirabilir ki

Hayir neden bos olsun ki cocugumu kacirma gibi bi plani olamaz.oyle sey yapamaz cpcugun kimligi herseyi bende pasaportu kagidi nasil kacirabilir ki
Iyi o zaman esinizi bekleyin ne yapacak bidanma icin cocuklardan kolay vazgececek mi bakin

Iyi o zaman esinizi bekleyin ne yapacak bidanma icin cocuklardan kolay vazgececek mi bakin
Bosanmak icin mi cocugumdan vazgecmeyimi soyluyorsun xaten cnm ona buna ben cocugu dusundugumden yapiyorum demis.bi insan evladini ayri yerlerde baska ellerde buyutmek istermi cocugun yeri anne ve babanin yani diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…