Hayir cnm asla o 60 km lik yerde benden uzak zaten ben istemiyorum.kizimi bi basina o ailenin arasina sokmasina onlari benden iyi taniyamazsiniz yasantilarini konusmalarini hareketlerini madem cok istiyordu.Beraberce gidebilirdik kizimin oldugu gunden bu yana bikere hal hatrini sormayan bir ailenin arasina evladimi gonderecem.asla onun bana ihtiyaci var ne ben onsuz nede o bensiz olamaz.Olsa bile beb dayanamam boyle biseye.Sende onla git seninde akraban vardır sanırım aynı yerde kalmasın en azından orda görme şansınız olur daha iyi olmaz mı
Yani vermezsem bende izne giderken arabayla onun izni olmadan gidebilirmiyim sorun cikarmi.Cunku bana zorluk cikartmak istiyor.Bosanma davasi da yok henuz cunku benden yana degil ondan yana olsun.Boşanmamışsınız kızınızı vermek zorunda değilsiniz. Açsın davayı ondan sonra günler belirlensin. O güne kadar vermeyin. Bir avukatla görüşün.
Benden yana olsun istemiyorum.Cunku haklarim neler ve ilerde ben yaptim ettim gibi vicdan azabina kapilmadan ondan kirilsin.Bana ilerde kendi acti davayi demesin.Hem bosanma istiyor hemde kardesime ondan daha onemli islerim var diyor.Ona da sira gelecek demis ppanlari ne napmak istiyor.Anlamadim gitti ya.O yaş için çok uzun süre. Boşanma evrakı olmadan gönderemeyeceğinizi belirtin.niye bekliyorsunuz davayı açsanız ya?
Konuya çok hakim değilim. Bildiğim kadarıyla almaya hakkı yok. Bir de çocuk onun yanındayken dava açarsa hakim geçici velayeti ona verebilir. Çocuk sizdeyken davayı açın geçici velayeti alın. En önce bir avukatla görüşün.Yani vermezsem bende izne giderken arabayla onun izni olmadan gidebilirmiyim sorun cikarmi.Cunku bana zorluk cikartmak istiyor.Bosanma davasi da yok henuz cunku benden yana degil ondan yana olsun.
kacirmasi imkansiz cunku cocugun pasaportu ve oturum izni bende oyle biseye kalkisirsa burda buyuk suctur.Çocuğunuzu kaçırmaya çalışmasın ? Bu ihtimali değerlendirin ve ona göre avukata danışın
Ben degil cnm o iletisimi kopariyo ben her defasinda konusmak istedigimi belirttim konusmayi denedim istemedi.Ben daha ne yapabilirim.Arti boyle bi karari alirken bana sormasi konusmamiz gerek demesi lazimken kendince kardesimle bana haber gonderiyor.onu gec evden bizi cikardiginda kizimi vermiyordu ben olurumde gitmem kizimi alamadan surdan suraya o bebim kizimdan ayri kalamiycagimi bildigi halde yapiyor.her gun gorsem dahi icime asla sinnez ben size diyorum bir saat baskasinin yanina birakmaya dayanamiyorum.gitmek istiyorsa annesiyle beraber yoksa asla.Bence eşinizle bi konuşun yani iki medeni insan olduğunuzu düşünüyorum karşılıklı anlaşabilirsiniz. Tr ye siz gidemezsiniz bile çocuğunuzun da babasıyla gitmesine engel olmayın babasıdır yani yabancı değil güzel olur o da eğlensin gezsin. Babasıyla anlasın hergün aramak kaydıyla götürsün yani neden iletişimi koparıp düşman kesiliuorsunuz ki ortada çocuğunuz var konuşarak anlasmaniz kadar doğal bişey yok bırakın gururu bırakın onuru bırakın kini nefreti.
Kacirma gibi bir durum olamaz cunku pasaportu oturum karti ben de ben sadece bensiz gitmesine karsiyim.Ve bende giderken bana zorluk cikartirmi.?Cunku ben arabayla gitcem ucakla degil yinede izni gerekir mi.Çocuğunuzu kaçırmaya çalışmasın ? Bu ihtimali değerlendirin ve ona göre avukata danışın
Ben degil cnm o iletisimi kopariyo ben her defasinda konusmak istedigimi belirttim konusmayi denedim istemedi.Ben daha ne yapabilirim.Arti boyle bi karari alirken bana sormasi konusmamiz gerek demesi lazimken kendince kardesimle bana haber gonderiyor.onu gec evden bizi cikardiginda kizimi vermiyordu ben olurumde gitmem kizimi alamadan surdan suraya o bebim kizimdan ayri kalamiycagimi bildigi halde yapiyor.her gun gorsem dahi icime asla sinnez ben size diyorum bir saat baskasinin yanina birakmaya dayanamiyorum.gitmek istiyorsa annesiyle beraber yoksa asla.
Oylemi yani benim cocugum onunlayken dava acinca gecici velayet ona mi veriliyo.Konuya çok hakim değilim. Bildiğim kadarıyla almaya hakkı yok. Bir de çocuk onun yanındayken dava açarsa hakim geçici velayeti ona verebilir. Çocuk sizdeyken davayı açın geçici velayeti alın. En önce bir avukatla görüşün.
Bu yuzden cnm bana zorluk cijartmak istiyor.o simdi ben izin vermezsem bende giderken kesin ve kesin bana soru yaratacak babama soylim diyorum.Onunla konussun napmaya calisiyor.Nasil kizimi annesiz birakip onlarin arasina goturecek.Haklısınız bende kizimi annemle kayinvaldemle birileriyle bırakıp markete bile gidemiyorum. İçim sızlıyor. Kötü bi durum ya anlaşmaya yanasmiyorsa. O zaman müsade etmeyin bi bahane uydurun almaya hakkı yoksa götüremez de. Ama bence ondan beklemeyin hak hukuk bosverin açın davayı.
o isini iyi biliyor cnm kizim burda artik beni istiyormu istemiyor mu bilmiyorum.Cocuk daha kucuk benim kizda duskun ona arti iyubcakdir sudur budur onla kandiriyo cocugu ona dayanarak nasil olsa annesi yokken duruyor.Izne gidincede saga sola git gel dusnmez istemez saniyor.Benim kizim ne yiyecek nasil davranilacak banyosunu ne sekilde ne sartlarda yaptirilacak die kafayi yer dururum.Burda kizim elini bi yere vursa kac defa silen birisiyim.Ya onu bunu gectim ben dayanamammmm olurum ancak allah kimseyi evladindan ayirmasin dusunmesi bile cok zor.Ne olursa olsun göndermeyin. Kızınız 1 ay nasıl ayrı kalacak. Psikolojisi bozulur daha çok küçük. Orda anne diye ağlar durur.
Bildiğim kadarıyla evet. O nedenle avukatla görüşün mutlaka. Bir ay ayrı bırakamaz küçük çocuğu. Bir de pasaportu bende demişsin de giderken pasaportu falan alacak senden. Pasaportsuz gidemez ya. Sen çocuğu verme kesinlikle. Gerekirse sen de gitme sorun çıkaracaksa sana. Kızından önemli mi bu sene de gitmeyiver.Oylemi yani benim cocugum onunlayken dava acinca gecici velayet ona mi veriliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?