anlatımına bayıldım, çok sevimli
bayan 1 ve bayan 3 ü unut, bay 1 ile ilgilendiğini hafiften belli et, çok değil ama!!
ayrıca 10 ay pek de büyük bişey değil zannımca
eşimde benden 10 ay küçük yani ona takılma bu bir anlatışını yerim senin bu iki :)
tavrını yavaştan belli et ama politik ol, yani adımı o atsın sen bu cesareti ver ona
şimdi bu çok bilinmeyenli denklemde bayan 2 ve bayan 3 ü etkisiz eleman olarak gör ve bir kenara koy..
bayan-1 ile bu sırrını paylaşabilirisin o iyi biri gibi.belki sana yol gösterir..
ama artık duyguların kabına sığamayacak durumdaysa bay-1 ile konuşabilirsin ya da azıcık belli edebilirsin hoşlandığını.bellki bay-1 in cesarete ihtiyacı vardır.
sana ve bay 1'e bayan 2 ve bayan 3 ten uzakta mutluluklar diliyorum :))
Ben olsam kesınlıkle duygularımı bay 1 e söylerdım
En azından ıçımde kalmaz, söylemış olurdum
Sonrada olursa olur, olmazsa olmaz, ıçımde kalmasından daha ıyıdır
İlerde keşke dememek ıçın denemelısın
Arkadaşlar merhaba!
Benim derdim özel hayatımla.. Biz 3 iyi arkadaşız ben, Bayan1 ve Bay1. Bay1 okulun başından beri ilgimi çekan fakat kendisinin benden 10 ay küçük olması sebebiyle benim (şuanda dahil olmak üzere) sürekli kendimi firenlediğim ve arkadaş gözüyle bakmaya çalıştığım bir kimsedir. Hatta kendisine kız arkadaş bile ayarlamaya çalışmışlığım vardır. Nitekim tüm bu kendimi tutmalarım hiç bir işe yaramamaktadır. 2-3 gündür Bay1'in bana karşı olan tavırları değişmiştir bu değişim iyi yöndedir. Ama bu -iyi yön- "kankalık" ta olabilir, bilemiyorum.. Benim haricimde, benim Bay1'e olan ilgimi bilen benim sözde arkadaşım Bayan2 vardır. Bayan2, Bay1'le benim ilgilendiğimi bildiği halde gözümün içine baka baka kara kedilik yapmaktadır. Kendisinin tek amacı bizim aramıza girmek ve hepimiz aynı ortamda bulunduğumuzda beni kendisiyle kıyaslamaktır. Fakat ne mutluki Bay1 kesinlikle Bayan2 ile ilgilenmemektedir. Bu sırada dün aniden olayın içine Bayan3 karışmıştır. Bayan3, Bay1'in sıra arkadaşının kankasıdır ve Bay1'den hoşlanıyordur.
Velhasıl kelam benim Bay1'e karşı olan duygularım artık içime sığmamaktadır. Rica ediyorum bana bir akıl verin, sizce ben ne yapmalıyım? Herkes Bayan1'e anlat o ayarlasın diyor ama o kadar cesaterli bir insan değilim ne yazık ki.. Bay1'i arkadaş olarak kaybetmekte istemiyorum, yani tek istediğim gizliden fikrini bilip bundan sona ona göre hareket etmek.. Çocukça hareket etmekte istemiyorum ama onu kaybetmeyide göze alamıyorum.. (ammada çok şey istiyorum) Lütfen bana yardım edin..
lisedesin galiba.
10 ay önemli değil. dert etme.
bay 1 e kız ayarlamak gibi komik işlere girişme, araya başkasını karıştırma. diğer kızlardan aranızı yapması için yardım bekleme.
kendi işini kendin hallet, çocuktan hoşlanıyorsan, onun ilgisine cevap ver. devamı kendiliğinden gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?