Lütfen artık biri bana fikir versin.. :s

erencey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
14
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba!
Benim derdim özel hayatımla.. Biz 3 iyi arkadaşız ben, Bayan1 ve Bay1. Bay1 okulun başından beri ilgimi çekan fakat kendisinin benden 10 ay küçük olması sebebiyle benim (şuanda dahil olmak üzere) sürekli kendimi firenlediğim ve arkadaş gözüyle bakmaya çalıştığım bir kimsedir. Hatta kendisine kız arkadaş bile ayarlamaya çalışmışlığım vardır. Nitekim tüm bu kendimi tutmalarım hiç bir işe yaramamaktadır. 2-3 gündür Bay1'in bana karşı olan tavırları değişmiştir bu değişim iyi yöndedir. Ama bu -iyi yön- "kankalık" ta olabilir, bilemiyorum.. Benim haricimde, benim Bay1'e olan ilgimi bilen benim sözde arkadaşım Bayan2 vardır. Bayan2, Bay1'le benim ilgilendiğimi bildiği halde gözümün içine baka baka kara kedilik yapmaktadır. Kendisinin tek amacı bizim aramıza girmek ve hepimiz aynı ortamda bulunduğumuzda beni kendisiyle kıyaslamaktır. Fakat ne mutluki Bay1 kesinlikle Bayan2 ile ilgilenmemektedir. Bu sırada dün aniden olayın içine Bayan3 karışmıştır. Bayan3, Bay1'in sıra arkadaşının kankasıdır ve Bay1'den hoşlanıyordur.
Velhasıl kelam benim Bay1'e karşı olan duygularım artık içime sığmamaktadır. Rica ediyorum bana bir akıl verin, sizce ben ne yapmalıyım? Herkes Bayan1'e anlat o ayarlasın diyor ama o kadar cesaterli bir insan değilim ne yazık ki.. Bay1'i arkadaş olarak kaybetmekte istemiyorum, yani tek istediğim gizliden fikrini bilip bundan sona ona göre hareket etmek.. Çocukça hareket etmekte istemiyorum ama onu kaybetmeyide göze alamıyorum.. (ammada çok şey istiyorum ) Lütfen bana yardım edin..

Bay1 bayan2 derken kafam karmakarışık oldu hiçbir şey anlamadım konudan :)

Havuz problemi anlatır gibi anlatmışsınız.

Söyleyin gitsin...

anlatımına bayıldım, çok sevimli

bayan 1 ve bayan 3 ü unut, bay 1 ile ilgilendiğini hafiften belli et, çok değil ama!!

ayrıca 10 ay pek de büyük bişey değil zannımca

Bulmaca cozuyomus gibi oldum bayanlar baylar :)

Aklıma Cem Yılmaz'ın espirisi geldi :)

Ahçı bahçıvanı, bahçıvan şöförü, şöför uşağı, sonra hepsi uşağı
Filmin adı Grup İndirimi :)

Kimseyi karıştırma, kendi işini kendin hallet :)
Tehlikeli olanları da hayatından çıkart...

Son düzenleme:
anlatımına bayıldım, çok sevimli

bayan 1 ve bayan 3 ü unut, bay 1 ile ilgilendiğini hafiften belli et, çok değil ama!!

ayrıca 10 ay pek de büyük bişey değil zannımca

Teşekkür ederim! Zaten görüntüde aynı yaşta ben ondan ufak duruyorum öylede bi avantajım var. Ben elimden geldiğince belli etmeye çalışıyorum ama bayan1 sağolsun sürekli bay1'e kız bulma derdinde olduğu için kaptırma korkusu var, ondan bu acelem..

eşimde benden 10 ay küçük yani ona takılma bu bir anlatışını yerim senin bu iki :)
tavrını yavaştan belli et ama politik ol, yani adımı o atsın sen bu cesareti ver ona

şimdi bu çok bilinmeyenli denklemde bayan 2 ve bayan 3 ü etkisiz eleman olarak gör ve bir kenara koy..

bayan-1 ile bu sırrını paylaşabilirisin o iyi biri gibi.belki sana yol gösterir..

ama artık duyguların kabına sığamayacak durumdaysa bay-1 ile konuşabilirsin ya da azıcık belli edebilirsin hoşlandığını.bellki bay-1 in cesarete ihtiyacı vardır.

sana ve bay 1'e bayan 2 ve bayan 3 ten uzakta mutluluklar diliyorum :))

eşimde benden 10 ay küçük yani ona takılma bu bir anlatışını yerim senin bu iki :)
tavrını yavaştan belli et ama politik ol, yani adımı o atsın sen bu cesareti ver ona

Ayy teşekkür ederim :) Pek sevindim doğrusu. Bay1 biraz ürkek biri, yani aslında aşırı çekingen, o sebeple iş bana düşüyo. Gerçekten kıymetli biri olmasa üstüne düşmemde..işte

okurken "bay" geldi valla

ben olsam gider konuşurdum, tek başıma yapamıyorsam bayan 1 den yardım alırdım. bayan 2yide ortamımıza sokmamaya çalışırdım

O halde bende size çok teşekkür ediyorum Yaa zaten Bayan2'yi saf dışı bıraktım sayılır. Ama Bayan3' ü heran Bay'in aklına düşürebilirler bu nedenle benim herkesten önce davranmam gerekiyo.. :18:

Ben olsam kesınlıkle duygularımı bay 1 e söylerdım
En azından ıçımde kalmaz, söylemış olurdum
Sonrada olursa olur, olmazsa olmaz, ıçımde kalmasından daha ıyıdır

İlerde keşke dememek ıçın denemelısın

çok $eekersin :)
soyle gitsin bay 1 e
yada belli et , anlamazsa gozune sok :)

İşte.. orası öyle ama ben bu Bay1'le yaklaşık 5 sene yüz yüze bakıcam aramızda olumsuz bir durum olmasınıda istemiyorum açıkçası, bu sebeple sanki bi başkasının onu yoklaması daha doğru olurmuş gibi geliyor bana :44:

Son düzenleme:
baylar bayanlar birbirini kovalıyor biraz belli et o zaman..karşına rakipte çıkmış..sonradan ah keşke diyeceğine biraz tavrılarından belli et..sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir..10 ay da çok bir fark değil..bu arada anladığım kadarıyla da daha çok gençsin..normal yani yaşadığın bu karmaşa..

Bayan1+bayan2+bayan3=BAY1

denklem bumudur arkadaş:26::26::26::26:

enaz 3 rakam vermezsen bu denkelemi çözemeyiz.:44:

eğer hiç rakam yok diyosan bu denklemde rakamları eşit saycaz ,bu durumda BAY1 bu 3 bayandanda eşit oranda hoşlanıyo

bende eşimden büyüğüm ama aksine çok eğlenceli benden çok şey öğreniyor mesela bence açıl ozaman öğrenebilirsin kaybedip kaybetmeyeceğini...

lisedesin galiba.
10 ay önemli değil. dert etme.
bay 1 e kız ayarlamak gibi komik işlere girişme, araya başkasını karıştırma. diğer kızlardan aranızı yapması için yardım bekleme.
kendi işini kendin hallet, çocuktan hoşlanıyorsan, onun ilgisine cevap ver. devamı kendiliğinden gelir.

Hayır üniversite 1. sınıf öğrencileriyiz :) Bay1 biraz değişik birisi yani -şuan tam anlamıyla açıklayamıyorum- mutlu olmaya ihtiyacı olan birisi. Kız ayarlama muhabbetinede sırf bu yüzden giriştim zaten, yeterki o mutlu olsun mantığıyla.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…