Lütfen artık biri bana fikir versin.. :s

Ne mutlu kigerek bile kalmadı :) Bugün yaşadığım şey resmen bi mucizeydi. Bayan1 sabah beni kenara çekti ve dün akşam Bay1'in ona benden hoşlandığını söylediğini söyledi. Bayan1 hiç bişey söylemen o direk itiraf etmiş ve çok çekindiğini söylemiş. Bayan1'de cesaretlendirmiş git konuş diye.. Vee sonunda beni kenara çekip benden hoşlandığını söyledi. Harika bi gündü. Şimdi ne olacağı konusuna hiç bi fikrim yok ama bana bakışları öyle güzelki.. Ne zaman ona doğru dönsem, onu yüzündeki sıcacık tebessümüyle izlerken buluyorum. Bakalım şimdiden sonra ne olacak? :26:

Hadi hayırlısı olsun artık bak istediğin oldu peşini bırakma bu işin sende daha çok yakınlık göster

aman boşver bay bayanları :) sen direk bay1 ile irtibatta ol :) zaten ilişki neyse yönlenir :)

Ayy teşekkür ederim :) Pek sevindim doğrusu. Bay1 biraz ürkek biri, yani aslında aşırı çekingen, o sebeple iş bana düşüyo. Gerçekten kıymetli biri olmasa üstüne düşmemde..işte

karışık geldı ama sempatık buldum senı sen bu cocuga hoslandıgınıda boyle anlatırsan tamamdır senden hoslanmıyorsa bıle bu sempatıklıgıne hayır dıyemez zannımca şaka bıryana bıraz daha bak bakalım sana karsı bırsey hıssedıyormu emın olunca soyle arkadaslıgınız da bozulmasın, bol sanslar hayırlısı olsun sonucu paylasırsın:):)

aa bu kısmı gormemısım harıkamutluluklar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…