Lütfen artık biri bana fikir versin.. :s

Eren'cim , her ilgi sevgi ,hoşlanma ,aşk olmayabilir.Zaten sen de emin değilsin.O aniden fazlalaşan ilgi gerçekten sadece yalın arkadaşlık için , yalnız hissettiği için , senin aracılığınla (senin yakınlarında diye) başka bir kızla yakınlaşmak için ya da aklındaki birini kıskandırmak için de olabilir.Onun hisleri yeteri kadar güçlüyse zaten farklı bir adım atacaktır; çekingenlik engel olmaz.Bence asla açık açık bir şey söyleme ama belki biraz cesaret verebilirsin ondan da bir adım gelecek mi diye.Ama 5 yıl yüzyüze bakmanız gereken bir ortamda bu riskli bir atak.Hem ona arkadaş olarak da değer veriyorsun ve kaybetmek istemiyorsun.

anlatımın çok şeker olmuş öncelikle :) bayan1 e anlatma, kendi göbeğini kendin kes derim ben.. kara kedilik yapıyor diyorsun kim bilir gidip ne dicek bay1e ufaktan belli et hislerini ağzını ara en olmadı açık açık söyle ama unutma bay ile bayandan kanka değil sevgili olur

Bayan4 olarak hemen o olaya dahil ol ve bay1 i kimselere kaptırma!

Son düzenleme:

Teşekkür ederiim! Yok yok Bayan1'in arası Bay1'lede çok iyi benimlede, kara kedi olan Bayan2.

Bayan4 olarak hemen o olaya dahil ol ve bay1 i kimselere kaptırma!

Evet, evet. Benimde temennim o yönde, kaptırmak istemiyorum. Çünkü çok fazla ortak yörümüz var ve benim bi takım cins huylarımı falan seviyo, yani bunu bizzat dile getiriyo O benim olmalı!

Son düzenleme:
Konuyla ilgili sadece su akar yolunu bulur diyebilicem ama anlatım gerçekten çok sevimli, biraz da hukuk soruları gibi olmuş

Bence Bayan1'e söyleyin ve Bay1'in ağzını arasın
Bayan3 hakkında ne düşünüyormuş onu öğrensin. Eğer olumsuzsa için rahatlar hiç olmazsa.
Eğer tam anlamıyla hissettiklerimi söyleyemem diyorsan ilgini açıkça belli et.
Mesela tuttuğu takımın atkısını al hediye et, görünce sen geldin aklıma bende aldım dersin :)
Biraz olsun anlıcaktır ve bu onu etkiler emin ol

öyle güzel anlatmışsın ki sana cevap vermemek olmaz:) bence sen kimseye bişey söleme bu bay 1 le iyice kaynaş olaylar kendiliğinden gelişir zaten ve onu beğenen herkesle arasını boz :)) ha bu arada hafiften belli et hoşlandığını mesela evlilik konusu geçtiğinde kimse beni almazsa sen alırsın artık falan diye espriler yapabilrsin :))

Bencede, sanırım yine en mantıklısı Bayan1'in ağız araması.. Bay1, Bayan3'le ilgilenmiyo, yani Bayan3'ün onun ilgisini çekmesi mümkün değil allahtan

Bir kaç adım at bakalım Bay1 e eğer o da sana doğru adım atarsa bayan3 ve bayan4 ü şutlayabilirsin rahatlıkla

ayyyyy çok hoşşşşşş
Adım at bay1 e 5 yıl değil ömür boyu birlikte ol inşallah başkasının kolunda görünce vah vah tüh tüh etme acele et

Bayan 2, bay 1 e git ve de ki
"kk daki ablalarım benim gibi şekerini bulamazsın diyorlar" de

10 aydan birşey olmaz ( 10 yıl değil ya )
Bay1 in de epey talibi varmış işin zor görünüyor ama bence kimseyi aracı etme
Az çok belli et, onun tavrına göre anlarsın

Son durum nedir bayan şirin

Doğrusu bugün bayaaa bi gelişme oldu, bi olaydan dolayı ben ağladım ve önce yanıma gelip beni dışarı çıkarmak istedi sonra "sen ağlama, ben dayanamam" dedi kolumu tutarak. O an harikaydı benim için ama bunu tabiki benim umduğum niyetle söylemediğine eminim. Bayan1 öğrendi herşeyi, ve anladığım kadarıyla herhangi bi çabada bulunmayacak. Olumlu baksada çaba sarf etmeyecek gibi gözüküyor. Ayrıca Bayan1'in söylediğine göre ben hiç belli edemiyormuşmuşum

Son düzenleme:

Neden yardımcı olmayacak ki?
Aklıma hemen onunda ilgisi var diye geldi ama umarım öyle değildir
Madem çok yakınsınız bence sana böyle bir iyilik yapabilirdi, alt tarafı düşüncelerini yoklayacak ne var ki bunda, çok ilginç :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…