anlatımın çok şeker olmuş öncelikle :) bayan1 e anlatma, kendi göbeğini kendin kes derim ben.. kara kedilik yapıyor diyorsun kim bilir gidip ne dicek bay1e ufaktan belli et hislerini ağzını ara en olmadı açık açık söyle ama unutma bay ile bayandan kanka değil sevgili olur
Bayan4 olarak hemen o olaya dahil ol ve bay1 i kimselere kaptırma!
Bence Bayan1'e söyleyin ve Bay1'in ağzını arasın
Bayan3 hakkında ne düşünüyormuş onu öğrensin. Eğer olumsuzsa için rahatlar hiç olmazsa.
Eğer tam anlamıyla hissettiklerimi söyleyemem diyorsan ilgini açıkça belli et.
Mesela tuttuğu takımın atkısını al hediye et, görünce sen geldin aklıma bende aldım dersin :)
Biraz olsun anlıcaktır ve bu onu etkiler emin ol
İşte.. orası öyle ama ben bu Bay1'le yaklaşık 5 sene yüz yüze bakıcam aramızda olumsuz bir durum olmasınıda istemiyorum açıkçası, bu sebeple sanki bi başkasının onu yoklaması daha doğru olurmuş gibi geliyor bana :44:
Bayan 2, bay 1 e git ve de ki
"kk daki ablalarım benim gibi şekerini bulamazsın diyorlar" de
ayyyyy çok hoşşşşşş
Adım at bay1 e 5 yıl değil ömür boyu birlikte ol inşallahbaşkasının kolunda görünce vah vah tüh tüh etme acele et
Son durum nedir bayan şirin
Doğrusu bugün bayaaa bi gelişme oldu, bi olaydan dolayı ben ağladım ve önce yanıma gelip beni dışarı çıkarmak istedi sonra "sen ağlama, ben dayanamam" dedi kolumu tutarak. O an harikaydı benim için ama bunu tabiki benim umduğum niyetle söylemediğine eminim. Bayan1 öğrendi herşeyi, ve anladığım kadarıyla herhangi bi çabada bulunmayacak. Olumlu baksada çaba sarf etmeyecek gibi gözüküyor. Ayrıca Bayan1'in söylediğine göre ben hiç belli edemiyormuşmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?