Lütfen artık yardım edin

Onuda denedik malesef evet geçiyo ama 3 4 gün sonra yine başlıyo a+d diye bi krem var şuan onu kullanmaya başladık ama ümidim kalmadı tahlillerde hep temiz çıkıyo

Banlanabilirim ama umrumda degil.
Kardesim kaldirsana resimleri algi problemin mi var?Beyinini mi kullanmiyorsun? Nedir bacim senin olayin?
Kaldir be sunlari
Allah senin gibi insani bildigi gibi yapsin.
Burayi ergeninden tut sozlukcusune kadar koca herifler okuyor,pedofili ayyuka cikmis nasil bi zihniyet sendeki be!

Fotolar kalktığına göre yorum yapayım. Böyle ileri derecede pişik yaşadığımız bir dönemde travazol krem vermişti doktorumuz. 2 güne geçirdi.

Duzenlemis bi de fotolari. Allah im ya bu kadar kadin ne hale geldi ayaklandi nasil bir anne ki hâlâ resimlerin duzeniyle ugrasiyor. Ya sikayet edebilit miyiz bu bir suc sayilmaz mi

bence bu bir suç ve de şikayet edilmeli!
ama hanımefendiciğim bilemiyorum ki el kadar sabinin bezini, külotunu çıkartıp ortalıkta cırcıbıl koşturan, çocuğunu dudaktan falan öpen ebeveynlerin bulunduğu canım ülkemde şikayetin sonucunu alabilir miyiz?
sinirim bozuldu gece gece.. bu kadar beyinsiz olunmaz!

Bence saçmalayan sizsiniz. Bu kadar insan haksız mı yani? Hayret bişey ya. Pişik sorununu hallettikten sonra biraz da kendinizi bilinçlendirmeye davet ediyorum sizi. Geçmiş olsun yavrucağa da.

Bence saçmalayan sizsiniz. Bu kadar insan haksız mı yani? Hayret bişey ya. Pişik sorununu hallettikten sonra biraz da kendinizi bilinçlendirmeye davet ediyorum sizi. Geçmiş olsun yavrucağa da.

Ya bırakın şuna tavsiye vermeyi bir anne çocuğunun mahrem yerlerinin resmini nasıl koyar buraya?

Insallah sen pişik olursunda şeyinin üstüne oturamazsın konu sahibi.
Anne icin degil yavru icin tavsiye veriyorum gercekten cok kotu gozukuyordu
Annenin yaptigi cok buyuk hata ama o bebege de yazik insallah iyilesir

Arkadaşlar bu kadar ağır yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim kadının düşmanı yine kadınmış anlıyamıyorum şuan sinirden yanlış bi şey yapmış olabilirim çok fazla aktif değilim burda sadece kadınlar olarak düşündüğüm için koydum ama bu durumda o yorumları okumak çok sinirlendirdi beni çok üzüldüm destekde istemiyorum yardımda çok üzüldüm gerçekten hangi anne farklı bir düşünceyle çocuğunun özel fotolarını koyar ki keşke sadece yara kısmını kesip koysaydım hiç aklıma gelmedi tamamen saf bi düşünceyle yanlış bi şeyde yapmış olabilirim evet üzgünüm lütfen şu durumda beni daha fazla üzmeyin okumadanda geçemiyorum diceklerim bu kadar herkesden özür dilerim

Neyse , Allah iyiliğini versin yavrucağın , ıslak mendil falan kullanmayın yıkayın ve kuru tutmaya çalışın. Hemen geçer inşallah çok kötü olmuş kuzucuk

Kantoron yağı sürdüm evet bir süre ama ev yapımı değildi malesef aktardan almıştık hangi köylerinde acaba onuda rica edebilir miyim?

Çocuğun poposunu muhtemelen ıslak mendille siliyorsunuz ve kurulamadan yeni bezi bağlıyorsunuz değil mi?. Hazır ıslak mendiller öyle bırakılınca hassas ciltlerde pişik yapıyor. Mutlaka yumuşak bir tülbent yada havluyla kurulayın. Birde size önerim badem yağı sürmeniz. Pişik gidermede en iyisidir. Çocuğun altını açtığınızda biraz açık tutun. Sürekli kapalı kalmasıda iyi değil sonuçta. Hava almalı. Badem yağını hafife almayın. Mutlaka deneyin. Bunlar test edilmiş onaylanmış yöntemlerdir. Bebeğin altını sık değiştirmekte gerekir ama eminim sık değiştiriyorsunuz. Bence sorun ıslak mendili kurulamayıp öylece yeni bez bağladığınız için oluyor. Genelde kurulamıyorlar dikkat ettim.

Sıkca hasta olmasının sebebi bağışıklığının zayıf olmasından kaynaklı olabilir. Kan tahlilinde özellikle feritini ( bu tam olarak böylemi yazılıyor bilmem. Yanlış yazmış da olabilirim. siz bir araştırın) normalden düşükse çocuk çok sık hasta olabilir. Bağışıklığı güçlendirmrk için yoğurt, evde sıkılmış portakal suyu içirebilirsiniz bebeğinize. Geçmiş olsun.

Bu yorumları düşmanlık olarak algılıyorsanız size diyecek söz yok...

Sizin kötülüğünüz için söylemiyoruz bunları.
Bize rahatsız mısınız siz diyip millete laf yetiştiriceğinize direk resimleri kaldırabilirdiniz.

Fotolar kalktığına göre yorum yapayım çocuğunuzun besin alerjisi olabilir bunun için çocuk gastrolojiye ve alerji doktoruna göstermeniz lazım.

Teşekkür ederim öncelikle ama hiç ıslak mendil kullanmıyoruz dışarıya çıkarken bile özel pamuğu bir kaba koyuyorum suyla ıslatıp siliyorum evdede hep saf sabunla yıkıyorum havlu peöeteyle kuruluyorum kremliyorum daha doğrusu yapıyoruz çalıştığım için belli saatlerde kayınvalidem yapıyo beslenmeye gelirsekde özel menüler oluşturdu doktorumuz dediğiniz gibi ev yapımı yoğurt kuzu etinin suyundan öorbalar dana kıyma köfteler ek olarak vitaminde veriyoruz yani söylenilen her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyoruz anlayın çaresizliliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…